Sari la conținut

Sunt bolnava...

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

... si totusi...

vibrez la fiecare gand, la fiecare amintire, chiar scurta de-a fost ... mi-e dor de ...

si cui ii pasa totusi ?

dar... nu conteaza ...

traim sa visam , sa simtim, sa speram :D

Ori iubirea e împărtășită, și atunci, vorba cântecului, ești cu un picior în rai, ori nu e, caz în care trebuie să o sugrumi. Spre acest sfârșit orice metodă care are efect e salutară.

A mea a fost să nu mai am niciun fel de contact cu respectiva - chiar dacă uneori mă ardeau degetele să o sun - și să fut cât mai multe. Zi de zi dacă se poate, săptămână de săptămână. Preferabil cunoștințe de-ale ei (ideea că află e liniștitoare). Cam după două luni începi să-ți revii.

După câțiva ani am reîntâlnit-o (pe una din ele, ultima; în total fost-au vreo trei). Mi-a mărturisit că a apreciat enorm că nu am agasat-o și urmărit-o peste tot ca un cățeluș. I-am și tras-o, la reîntâlnire, încercând două senzații foarte puternice: una de mirare - iubirea poate muri complet, ca și cum n-ar fi fost (nu mai simțeam nimic, absolut nimic pentru ea). Și una de satisfacție - să i-o trag cu răceală și să-i arăt apoi ușa...

• Oras:Romania
Postat

multumesc de raspuns

Tu ai gasit solutia perfecta

Ma duc sa ma atarn de ...gard

Nu am zis nimic de atârnat sau de gard....

Reputație: 1930
Postat

Ori iubirea e împărtășită, și atunci, vorba cântecului, ești cu un picior în rai, ori nu e, caz în care trebuie să o sugrumi. Spre acest sfârșit orice metodă care are efect e salutară.

A mea a fost să nu mai am niciun fel de contact cu respectiva - chiar dacă uneori mă ardeau degetele să o sun - și să fut cât mai multe. Zi de zi dacă se poate, săptămână de săptămână. Preferabil cunoștințe de-ale ei (ideea că află e liniștitoare). Cam după două luni începi să-ți revii.

După câțiva ani am reîntâlnit-o (pe una din ele, ultima; în total fost-au vreo trei). Mi-a mărturisit că a apreciat enorm că nu am agasat-o și urmărit-o peste tot ca un cățeluș. I-am și tras-o, la reîntâlnire, încercând două senzații foarte puternice: una de mirare - iubirea poate muri complet, ca și cum n-ar fi fost (nu mai simțeam nimic, absolut nimic pentru ea). Și una de satisfacție - să i-o trag cu răceală și să-i arăt apoi ușa...

sa futi fara sa simti nimic ... mai bine te futi pe bani ... puli si pizde se gasesc :D

Postat

sa futi fara sa simti nimic ... mai bine te futi pe bani ... puli si pizde se gasesc :D

Am spus că a fost metoda mea, nu că-i universală. Tu poate vei fi găsind o alta.

În schimb, ruperea contactului este o soluție universală. Dacă cineva te respinge, hărțuirea nu va da niciodată rezultate. Mai ai o şansă - debilă, e drept, dar şansă - dacă te ții drept.

Pe acest subiect Mircea Badea are pe Youtube un fimuleț celebru. Dincolo de umorul său, esența e cât se poate de corectă:

https://youtu.be/yNFXADfFHv8

• Like 2
  • Minus 14
Postat

atunci trebuie sa caut alt loc de atarnat franghia :D

credeam ca imi dai ultima solutie :D

Soluția este simplă

Folosește frânghia pentru a lega iubirea nu pentru a "dezlega " viața ;)

• Like 1
Reputație: 1930
Postat

bueyyy ... nu sunteti deloc buni de pus la rana

niciunul nu aveti habar de nimic

franghie am ... sapun , ce-i drept am doar sapun de casa, am .... caut craca cea mai groasa, nu de alt'da dar bietu' copac are de suportat o greutate considerabila :D

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Scade din preț, e o idee.

• Like 1
  • Minus 7
Vizitator
Postat

da' ce, mah, crezi ca sunt perisabila?

cu cat mai coapta, cu atat mai buna!!!!!

Sa ne zici când e gata de cules :)))
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

iti dai seama ca pula se stafideste inaintea pizdii =))

O pula stafidita se poate remedia si/sau scula. O pizda stafidita.....

Vizitator ana paraschiv
Postat

pupa-te, petrica, pupa-te !! mai documenteaza-te =))

Lasa-l sa creada in povesti, nu fi cruda! 

Vizitator ana paraschiv
Postat

O pula stafidita se poate remedia si/sau scula. O pizda stafidita.....

:laugh2  ce pacaleala ti-au tras! Auzi, da' Mos Craciun exista? 

Postat

:laugh2  ce pacaleala ti-au tras! Auzi, da' Mos Craciun exista? 

Eu va inteleg ca sunteti in lipsa de pula si cautati subiect de discutie/râcă. Si daca tu nu primesti de Craciun cadouri inseamna ca Mos Craciun nu exista?

Vizitator ana paraschiv
Postat

Eu va inteleg ca sunteti in lipsa de pula si cautati subiect de discutie/râcă. Si daca tu nu primesti de Craciun cadouri inseamna ca Mos Craciun nu exista?

Da' veatza dupa moarte se exista, Petre? 

• Like 5
  • Minus 3
Vizitator ana paraschiv
Postat

Intelegatorule, care esti tu intelegator !

Postat

Intelegatorule, care esti tu intelegator !

Da, ma recunosc aici. Merci de compliment!

Vizitator ana paraschiv
Postat

Da, ma recunosc aici. Merci de compliment!

Cu placere! Sa cresti mare! :)))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...