stalingrad Reputație: 44 Postat Mai 16, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 16, 2017 ... si totusi... vibrez la fiecare gand, la fiecare amintire, chiar scurta de-a fost ... mi-e dor de ... si cui ii pasa totusi ? dar... nu conteaza ... traim sa visam , sa simtim, sa speram Ori iubirea e împărtășită, și atunci, vorba cântecului, ești cu un picior în rai, ori nu e, caz în care trebuie să o sugrumi. Spre acest sfârșit orice metodă care are efect e salutară.A mea a fost să nu mai am niciun fel de contact cu respectiva - chiar dacă uneori mă ardeau degetele să o sun - și să fut cât mai multe. Zi de zi dacă se poate, săptămână de săptămână. Preferabil cunoștințe de-ale ei (ideea că află e liniștitoare). Cam după două luni începi să-ți revii.După câțiva ani am reîntâlnit-o (pe una din ele, ultima; în total fost-au vreo trei). Mi-a mărturisit că a apreciat enorm că nu am agasat-o și urmărit-o peste tot ca un cățeluș. I-am și tras-o, la reîntâlnire, încercând două senzații foarte puternice: una de mirare - iubirea poate muri complet, ca și cum n-ar fi fost (nu mai simțeam nimic, absolut nimic pentru ea). Și una de satisfacție - să i-o trag cu răceală și să-i arăt apoi ușa...
mariusrfr Reputație: 911 Postat Mai 16, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 16, 2017 multumesc de raspuns Tu ai gasit solutia perfecta Ma duc sa ma atarn de ...gardNu am zis nimic de atârnat sau de gard....
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 16, 2017 Ori iubirea e împărtășită, și atunci, vorba cântecului, ești cu un picior în rai, ori nu e, caz în care trebuie să o sugrumi. Spre acest sfârșit orice metodă care are efect e salutară.A mea a fost să nu mai am niciun fel de contact cu respectiva - chiar dacă uneori mă ardeau degetele să o sun - și să fut cât mai multe. Zi de zi dacă se poate, săptămână de săptămână. Preferabil cunoștințe de-ale ei (ideea că află e liniștitoare). Cam după două luni începi să-ți revii.După câțiva ani am reîntâlnit-o (pe una din ele, ultima; în total fost-au vreo trei). Mi-a mărturisit că a apreciat enorm că nu am agasat-o și urmărit-o peste tot ca un cățeluș. I-am și tras-o, la reîntâlnire, încercând două senzații foarte puternice: una de mirare - iubirea poate muri complet, ca și cum n-ar fi fost (nu mai simțeam nimic, absolut nimic pentru ea). Și una de satisfacție - să i-o trag cu răceală și să-i arăt apoi ușa... sa futi fara sa simti nimic ... mai bine te futi pe bani ... puli si pizde se gasesc
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 16, 2017 Nu am zis nimic de atârnat sau de gard.... atunci trebuie sa caut alt loc de atarnat franghia credeam ca imi dai ultima solutie
stalingrad Reputație: 44 Postat Mai 16, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 16, 2017 sa futi fara sa simti nimic ... mai bine te futi pe bani ... puli si pizde se gasesc Am spus că a fost metoda mea, nu că-i universală. Tu poate vei fi găsind o alta.În schimb, ruperea contactului este o soluție universală. Dacă cineva te respinge, hărțuirea nu va da niciodată rezultate. Mai ai o şansă - debilă, e drept, dar şansă - dacă te ții drept.Pe acest subiect Mircea Badea are pe Youtube un fimuleț celebru. Dincolo de umorul său, esența e cât se poate de corectă:https://youtu.be/yNFXADfFHv8 2 14
mariusrfr Reputație: 911 Postat Mai 16, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 16, 2017 atunci trebuie sa caut alt loc de atarnat franghia credeam ca imi dai ultima solutie Soluția este simplă Folosește frânghia pentru a lega iubirea nu pentru a "dezlega " viața 1
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 16, 2017 bueyyy ... nu sunteti deloc buni de pus la rana niciunul nu aveti habar de nimic franghie am ... sapun , ce-i drept am doar sapun de casa, am .... caut craca cea mai groasa, nu de alt'da dar bietu' copac are de suportat o greutate considerabila
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 16, 2017 Poate pana gasesc eu craca, mai vine careva cu vreo idee
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 16, 2017 Postat Mai 16, 2017 Scade din preț, e o idee. 1 7
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 16, 2017 Scade din preț, e o idee. da' ce, mah, crezi ca sunt perisabila? cu cat mai coapta, cu atat mai buna!!!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2017 Postat Mai 16, 2017 da' ce, mah, crezi ca sunt perisabila? cu cat mai coapta, cu atat mai buna!!!!!Sa ne zici când e gata de cules ))
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 16, 2017 zilnic... pana la stafidire )
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 17, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Mai 17, 2017 A cui stafidire?
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 17, 2017 A cui stafidire? iti dai seama ca pula se stafideste inaintea pizdii
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 17, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 17, 2017 iti dai seama ca pula se stafideste inaintea pizdii O pula stafidita se poate remedia si/sau scula. O pizda stafidita.....
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 17, 2017 O pula stafidita se poate remedia si/sau scula. O pizda stafidita..... pupa-te, petrica, pupa-te !! mai documenteaza-te
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 17, 2017 Postat Mai 17, 2017 pupa-te, petrica, pupa-te !! mai documenteaza-te Lasa-l sa creada in povesti, nu fi cruda!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 17, 2017 Postat Mai 17, 2017 O pula stafidita se poate remedia si/sau scula. O pizda stafidita..... ce pacaleala ti-au tras! Auzi, da' Mos Craciun exista?
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 17, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 17, 2017 Lasa-l sa creada in povesti, nu fi cruda! Nu pot, Anica, nu pot sa-l las asa ... trebuie sa pregatesc copilul pentru viata )
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 17, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 17, 2017 ce pacaleala ti-au tras! Auzi, da' Mos Craciun exista? Eu va inteleg ca sunteti in lipsa de pula si cautati subiect de discutie/râcă. Si daca tu nu primesti de Craciun cadouri inseamna ca Mos Craciun nu exista?
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 17, 2017 Postat Mai 17, 2017 Eu va inteleg ca sunteti in lipsa de pula si cautati subiect de discutie/râcă. Si daca tu nu primesti de Craciun cadouri inseamna ca Mos Craciun nu exista? Da' veatza dupa moarte se exista, Petre? 5 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 17, 2017 Postat Mai 17, 2017 Eu va inteleg ca sunteti in lipsa de pula si cautati subiect de discutie/râcă. Si daca tu nu primesti de Craciun cadouri inseamna ca Mos Craciun nu exista? Intelegatorule, care esti tu intelegator !
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 17, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 17, 2017 Intelegatorule, care esti tu intelegator !Da, ma recunosc aici. Merci de compliment!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 17, 2017 Postat Mai 17, 2017 Da, ma recunosc aici. Merci de compliment! Cu placere! Sa cresti mare! ))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum