Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2017 Postat Mai 6, 2017 prea multe dezvaluiri strica farmecul threadului :P :P Ai nevoie de cineva lângă tine?
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 6, 2017 Când nu vrea sa te fută nimeni să știi ca nu se numește abstinență =)) =)) cand e vorba de tine ) nici nu vreau sa ma gandesc =))
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 6, 2017 Ai nevoie de cineva lângă tine? nu ai auzit ? sunt femeia barbat ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2017 Postat Mai 6, 2017 nu ai auzit ? sunt femeia barbat ...Nu genul ăla... Unul..Cu care sa construiești ceva.Aveți o problema voi,vedeți numai pești.
adi caran Reputație: 16 Postat Mai 6, 2017 Oras:Sub palmier Oras:Sub palmier Postat Mai 6, 2017 bāi care ati vazuto pā asta si mai traiti sa povestiti spunetimi cum arata ca vreau sai fac transferu pā sicilia
leonidass Reputație: -570 Postat Mai 6, 2017 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Mai 6, 2017 bāi care ati vazuto pā asta si mai traiti sa povestiti spunetimi cum arata ca vreau sai fac transferu pā siciliaStai linistit....e mediocra. PS: Aici oricine poate posta in printesa 1
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 6, 2017 Aveți o problema voi,vedeți numai pești. E un punct de vedere gresit. Noi nu vedem numai pesti in jurul nostru.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2017 Postat Mai 6, 2017 E un punct de vedere gresit. Noi nu vedem numai pesti in jurul nostru. era o Observatie draga Anonna
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 6, 2017 bāi care ati vazuto pā asta si mai traiti sa povestiti spunetimi cum arata ca vreau sai fac transferu pā sicilia scarnavie, nu ca iti zic dar vreau sa spun ca daca vreau imi fac singura un traseu, nu trebuie sa vina unul ca tine sa ma "indrume".Stai bland, nu vreau sa-ti stric business-ul. Sunt altii ca o vor face
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 6, 2017 Stai linistit....e mediocra. PS: Aici oricine poate posta in printesa I am the Queen!!! eee? e? e? sunt tare ) si hai, nu fii asa drastic! mediocritatea e reprezentativ pentru Romania, dar de aici se nasc geniile :P :P Sunt doar un talent nedescoperit )
jan de la boema Reputație: -403 Postat Mai 6, 2017 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Mai 6, 2017 * Ce e amorul ? E un lung prilej pentru durere. * Mihai EminescuMare om Eminescu asta 2 3
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 6, 2017 Mare om Eminescu asta da, dom'le. Mare caracter ...
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 6, 2017 Dar sa nu ne kkm pe noi, sunt persoane ce pot exprima sentimentele si sunt persoane ce nu pot exprima nimic
adi caran Reputație: 16 Postat Mai 6, 2017 Oras:Sub palmier Oras:Sub palmier Postat Mai 6, 2017 scarnavie, nu ca iti zic dar vreau sa spun ca daca vreau imi fac singura un traseu, nu trebuie sa vina unul ca tine sa ma "indrume".Stai bland, nu vreau sa-ti stric business-ul. Sunt altii ca o vor facedaca vreau nici strada nu o mai treci singura nu ca iti faci tu traseu jerpeliturāte duceam la cules dā banane in sicilia incepe sezonu acu din vara fa nebuno
jan de la boema Reputație: -403 Postat Mai 6, 2017 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Mai 6, 2017 Dar sa nu ne kkm pe noi, sunt persoane ce pot exprima sentimentele si sunt persoane ce nu pot exprima nimic iegzact,bine zis.Cand ploua de exemplu,ai putea sa scrii o carte
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 6, 2017 Postat Mai 6, 2017 I am the Queen!!! eee? e? e? sunt tare ) si hai, nu fii asa drastic! mediocritatea e reprezentativ pentru Romania, dar de aici se nasc geniile :P :P Sunt doar un talent nedescoperit ) nu fi în pula mea ...zic.
jan de la boema Reputație: -403 Postat Mai 6, 2017 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Mai 6, 2017 =)) =)) cand e vorba de tine ) nici nu vreau sa ma gandesc =)) as putea sa te doftoricesc io
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Mai 6, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Mai 6, 2017 nu fi în pula mea ...zic.de reprezentativ(ă) nu zici? Eu cred că iniţiatoarea topicului a făcut-o neprotejat, de aia a luat-o...Fetelor, aveţi grijă!
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 6, 2017 de reprezentativ(ă) nu zici? Eu cred că iniţiatoarea topicului a făcut-o neprotejat, de aia a luat-o...Fetelor, aveţi grijă! Ce gandesti tu ca un om mare!!! mai poti?
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 6, 2017 daca vreau nici strada nu o mai treci singura nu ca iti faci tu traseu jerpeliturāte duceam la cules dā banane in sicilia incepe sezonu acu din vara fa nebuno acolo te-ai initiat? nebunule care esti, de ce nu zici asa??? Ia povesteste poporului cum ti-o luai tu la gaoz de la batranul ala! stii tu care.Noroc ca i se facu unuia mila de tine si te-a lansat in business
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 6, 2017 nu fi în pula mea ...zic. noroc ca mi-am luat corector ... dar vezi ca esti in eroare, nu pot sa fiu in pula ta Am si eu onoarea mea
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Mai 6, 2017 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Mai 6, 2017 Ce gandesti tu ca un om mare!!! mai poti? Zi că nu-i aşa!
adi caran Reputație: 16 Postat Mai 6, 2017 Oras:Sub palmier Oras:Sub palmier Postat Mai 6, 2017 acolo te-ai initiat? nebunule care esti, de ce nu zici asa??? Ia povesteste poporului cum ti-o luai tu la gaoz de la batranul ala! stii tu care.Noroc ca i se facu unuia mila de tine si te-a lansat in business fa vad ca esti si proasta nu numa urata te prinzi greucules de "banane" jerpelito teai prins acuma ce ai de facut ?
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 6, 2017 Zi că nu-i aşa! nu am ce sa zic doar ca observ ca ai imbatranit degeaba crezi ca lipsa protectiei iti atinge corasonul ? Da, este placut sa simti caldura spermei dar, fara suparare, nu este un motiv plauzibil pentru a avea anumite sentimente pentru cineva. Oricum, la tine nu ma astept la mai mult, se stie ca esti tipul clasic al misoginului
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 6, 2017 fa vad ca esti si proasta nu numa urata te prinzi greucules de "banane" jerpelito teai prins acuma ce ai de facut ? ciobane, ti se injecteaza ochii de furie. Ia niste calmante si recapituleaza ce am scris
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum