sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 8, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 8, 2017 De un an de zile am constatat ca ma bantuie o boala grava, atat de grava incat a trebuit sa ma izolez de lume . Incerc sa-mi dau seama cum am dobandit-o, eu, cea imuna, cea fara de simtire.Ma macina, cu fiecare zi ce trece.Am incercat sa ma vindec singura,Sunt inca in tratament dar nu ma lasa, inca ma doare. Ma doare atat de rau ca imi caut alinare.Initial, nu am simtit nimic, nu a fost decat o .. trecere in revista a ceea ce fac, a ceea ce sunt, Sunt o femeie careia ii place sa faca sex cu pasiune. Nu conteaza cu cine atat timp cat exista. Dar s-a inamplat si inca ma macina. Nu pot sa uit.Sunt o femeie puternica dar boala asta m-a doborat. Aproape ca m-a dus la disperare.E o durere surda, acuta,ce nu-ti da pace cand lumea iti e mai dulce. Te cuprinde din toate partile. Iti patrunde in toti nervii. Te face sa nu ai stare. Iti intoarce toata viata pe dos, la 180 de grade.Acum sunt mai bine, dar tot ma apuca. Undeva in strafunduri, iti rascoleste simturile. Te face sa te indoi de tine, de toata forta ta, de increderea pe care o ai in propria-ti persoana.E o boala grea! Stiu ca se vindeca dar va lasa numai urme. Urme pline de regret, dorinta, nesiguranta. Oare voi redeveni cea careia sa nu simta?Cunosc tratamentul pe care trebuie sa-l aplic, dar indoiala ma macina. Oare ce cel corect?Pentru boala ta exista un singur spital in Romania,spitalul Tichilesti. 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 Pentru boala ta exista un singur spital in Romania,spitalul Tichilesti.Și vreo doua prin Ungaria ))
mariusrfr Reputație: 911 Postat Mai 8, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 8, 2017 De un an de zile am constatat ca ma bantuie o boala grava, atat de grava incat a trebuit sa ma izolez de lume . Incerc sa-mi dau seama cum am dobandit-o, eu, cea imuna, cea fara de simtire.Ma macina, cu fiecare zi ce trece.Am incercat sa ma vindec singura,Sunt inca in tratament dar nu ma lasa, inca ma doare. Ma doare atat de rau ca imi caut alinare.Initial, nu am simtit nimic, nu a fost decat o .. trecere in revista a ceea ce fac, a ceea ce sunt, Sunt o femeie careia ii place sa faca sex cu pasiune. Nu conteaza cu cine atat timp cat exista. Dar s-a inamplat si inca ma macina. Nu pot sa uit.Sunt o femeie puternica dar boala asta m-a doborat. Aproape ca m-a dus la disperare.E o durere surda, acuta,ce nu-ti da pace cand lumea iti e mai dulce. Te cuprinde din toate partile. Iti patrunde in toti nervii. Te face sa nu ai stare. Iti intoarce toata viata pe dos, la 180 de grade.Acum sunt mai bine, dar tot ma apuca. Undeva in strafunduri, iti rascoleste simturile. Te face sa te indoi de tine, de toata forta ta, de increderea pe care o ai in propria-ti persoana.E o boala grea! Stiu ca se vindeca dar va lasa numai urme. Urme pline de regret, dorinta, nesiguranta. Oare voi redeveni cea careia sa nu simta?Cunosc tratamentul pe care trebuie sa-l aplic, dar indoiala ma macina. Oare ce cel corect?Frumoase rânduri. .. Puțin știu sa citească printre eleDacă sunt gândurile tale... te felicit
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Mai 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 8, 2017 anonna sau cum pula pizdii te cheama ce boala ai tragetioas la ciok are sculament dentar și asta o macină
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 8, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 8, 2017 Pentru boala ta exista un singur spital in Romania,spitalul Tichilesti. sa ne sugi la ciocanesti!
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 13, 2017 ... si totusi... vibrez la fiecare gand, la fiecare amintire, chiar scurta de-a fost ... mi-e dor de ... si cui ii pasa totusi ? dar... nu conteaza ... traim sa visam , sa simtim, sa speram
quasim Reputație: 2451 Postat Mai 13, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Postat Mai 13, 2017 Si Lara Fabian ce parere are? 2
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 13, 2017 Si Lara Fabian ce parere are? nu ne intereseaza ! fiecare pe spatele ei
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2017 Postat Mai 13, 2017 nu ne intereseaza ! fiecare pe spatele ei În misionar
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 14, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 14, 2017 Frumoase rânduri. .. Puțin știu sa citească printre eleDacă sunt gândurile tale... te felicitAdevărat...și cei loviți de superficialitate își caută mereu explicații în nesimțirea devenită caracteristică lor. Într-o problemă așa de importantă, eu zic că anonna a pronunțat intenționat cuvântul "problemă"...pentru să elimine din ecuație pe cei nedoriți. 5 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Mai 14, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Mai 14, 2017 Are!Cuvintele lui...nu mă excită, pentru că în practica psihanalizei am învățat să-mi închipui că toate cuvintele constituie un corp.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2017 Postat Mai 14, 2017 Cred că pe fata asta a lovit-o Cupidon cu săgeata-i otrăvită de iubire-n foc mocnit! Tratamentul sunt prietenii. Poate și sexul... 1 1
condition Reputație: 7276 Postat Mai 14, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 14, 2017 Pentru boala ta exista un singur spital in Romania,spitalul Tichilesti.Besi mai labagiule, esti un NIMENI!
condition Reputație: 7276 Postat Mai 14, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 14, 2017 Cuvintele lui...nu mă excită, pentru că în practica psihanalizei am învățat să-mi închipui că toate cuvintele constituie un corp.Sunt convins de asta, numele spune totul!
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 14, 2017 lasa-l , e si asa batut de soarta sa trecem la boala mea ....cum sa fac sa nu mai sufar? nu ca as mai suferi asa mult dar ... la naiba, hai sa ne distram!!!
laur788 Reputație: 1470 Postat Mai 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=tNXzy-gcIS4
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 15, 2017 sa trecem la boala mea ....cum sa fac sa nu mai sufar? nu ca as mai suferi asa mult dar ... la naiba, hai sa ne distram!!!Nu-l intreba pe asta .....ca nu stie ptr. el ce tratament sa-si aplice :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 15, 2017 Eu nu am intrebat pe cineva anume, eu am pus o intrebare pentru care cineva se va gasi sa-mi dea un raspuns...nu conteaza cine
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 15, 2017 Bine .... credeam ca ......
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 15, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 15, 2017 Cred că îi trebuie o injecție cu un ac gros in formă de pula
mariusrfr Reputație: 911 Postat Mai 16, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 16, 2017 ... si totusi... vibrez la fiecare gand, la fiecare amintire, chiar scurta de-a fost ... mi-e dor de ... si cui ii pasa totusi ? dar... nu conteaza ... traim sa visam , sa simtim, sa speram Mai rau este de cei ce VISEAZĂ CĂ TRĂIESC
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 16, 2017 Mai rau este de cei ce VISEAZĂ CĂ TRĂIESC multumesc de raspuns Tu ai gasit solutia perfecta Ma duc sa ma atarn de ...gard
jaycee Reputație: 1764 Postat Mai 16, 2017 Oras:craiova Oras:craiova Postat Mai 16, 2017 Cum ar fi sa te trezesti cu un telefon de la el , ar fi frumos
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Mai 16, 2017 Cum ar fi sa te trezesti cu un telefon de la el , ar fi frumos adica ce vrei sa spui? ca trebuie sa renunt la atarnatul de gard????? NEVER EVER sunt realista ... pana la gard 2 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum