petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 17, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 17, 2017 Cu placere! Sa cresti mare! ))))Idem si la fel si tie! Iar Anonnei sa se micsoreze si sa se depanuseze!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 17, 2017 Postat Mai 17, 2017 Idem si la fel si tie! Iar Anonnei sa se micsoreze si sa se depanuseze! Da di ce ma' njuri! Eu nu vreau sa-mi creasca nimic!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 17, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 17, 2017 Da di ce ma' njuri! Eu nu vreau sa-mi creasca nimic! Nici tzatzele? sau funduletul? sau macar clitorisu'?
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Mai 17, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Mai 17, 2017 Nici tzatzele? sau funduletul? sau macar clitorisu'?Orice sa fie
evolution Reputație: 1 Postat Iunie 13, 2017 Oras:Buc ; iasi Oras:Buc ; iasi Postat Iunie 13, 2017 da-ti jos flocii aia de maimutza hipioata si poate se indura cineva si de tine sa te futa putin.macar in suflet, daca nu in vagin......moooooor de raaas ))))
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 13, 2017 ...moooooor de raaas )))) nu-i asa ca sunt numa' baieti dăștepți?!
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 15, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 15, 2017 De un an de zile am constatat ca ma bantuie o boala grava, atat de grava incat a trebuit sa ma izolez de lume . Incerc sa-mi dau seama cum am dobandit-o, eu, cea imuna, cea fara de simtire.Ma macina, cu fiecare zi ce trece.Am incercat sa ma vindec singura,Sunt inca in tratament dar nu ma lasa, inca ma doare. Ma doare atat de rau ca imi caut alinare.Initial, nu am simtit nimic, nu a fost decat o .. trecere in revista a ceea ce fac, a ceea ce sunt, Sunt o femeie careia ii place sa faca sex cu pasiune. Nu conteaza cu cine atat timp cat exista. Dar s-a inamplat si inca ma macina. Nu pot sa uit.Sunt o femeie puternica dar boala asta m-a doborat. Aproape ca m-a dus la disperare.E o durere surda, acuta,ce nu-ti da pace cand lumea iti e mai dulce. Te cuprinde din toate partile. Iti patrunde in toti nervii. Te face sa nu ai stare. Iti intoarce toata viata pe dos, la 180 de grade.Acum sunt mai bine, dar tot ma apuca. Undeva in strafunduri, iti rascoleste simturile. Te face sa te indoi de tine, de toata forta ta, de increderea pe care o ai in propria-ti persoana.E o boala grea! Stiu ca se vindeca dar va lasa numai urme. Urme pline de regret, dorinta, nesiguranta. Oare voi redeveni cea careia sa nu simta?Cunosc tratamentul pe care trebuie sa-l aplic, dar indoiala ma macina. Oare ce cel corect? un pic de sex cred ca ți-ar face bine.
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 15, 2017 io-te mey, disperatii! s-au gasit sa dea sfaturi )
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 15, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 15, 2017 io-te mey, disperatii! s-au gasit sa dea sfaturi )Se cheama sfatuitori si mai ales oameni care ti-au inteles boala. Suferi sa faci sex total. 2
cicerone22 Reputație: 124 Postat Iunie 15, 2017 Oras:București Oras:București Postat Iunie 15, 2017 un pic de sex cred ca ți-ar face bine.Pentru asta are nevoie de bani sa plătească un mascul.
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 15, 2017 Pentru asta are nevoie de bani sa plătească un mascul.tz tz tz tz tz alt gaozar care-si da cu parerea
anonna Reputație: 1930 Postat Iunie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Iunie 15, 2017 Se cheama sfatuitori si mai ales oameni care ti-au inteles boala. Suferi sa faci sex total. sufar proFund sa ti-o indes adanc la nanau
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 15, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 15, 2017 sufar proFund sa ti-o indes adanc la nanau stiu ca ma doresti! Dar e o problema. Eu te fut cu pula nu cu nasul. Cred ca ma confuzi! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 stiu ca ma doresti! Dar e o problema. Eu te fut cu pula nu cu nasul. Cred ca ma confuzi!Cu buricu pe sprânceană )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum