the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 9, 2017 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Mai 9, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=9LCQO1nCa6o 3 8 Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 9, 2017 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Mai 9, 2017 vorbe adavarate de la Pisicut pentru cine a deschis topicul...... ))))))))) 2 8 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Mai 9, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Mai 9, 2017 Tu nu poti sa razi de nimeni, viata si-a batut joc de tine! Spre deosebire de tine nu sunt nici homosexual, nu amenint decat idioti ca tine si, in ceea ce te priveste, imi face placere sa vad cum iti etalezi prostia, "potenta" si idiotenia!'Deocamdata te mai las sa mananci cacat, asteapta-ta insa sa o iei in freza!. Ups, am "santajat", "amenintat" o curva, asta este bai bulangiule, o curva penala si mincinoasa! 12 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Mai 9, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Mai 9, 2017 Tu nu poti sa razi de nimeni, viata si-a batut joc de tine! Spre deosebire de tine nu sunt nici homosexual, nu amenint decat idioti ca tine si, in ceea ce te priveste, imi face placere sa vad cum iti etalezi prostia, "potenta" si idiotenia!'Deocamdata te mai las sa mananci cacat, asteapta-ta insa sa o iei in freza!. Ups, am "santajat", "amenintat" o curva, asta este bai bulangiule, o curva penala si mincinoasa!Miki77'miky cacat, se stie!Bulangiule, te sfatuiesc sa stai in banca matale, am aflat ca stai rau cu anaf-ul, dna-ul, cica te-ai laudat pe aici ca ai case, au vazut cat de prost esti si te-au luat in vizor. Cica mai mare idiot, labagiu si muist nu a existat pana sa te nasti! 12 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 9, 2017 Tu nu poti sa razi de nimeni, viata si-a batut joc de tine! Spre deosebire de tine nu sunt nici homosexual, nu amenint decat idioti ca tine si, in ceea ce te priveste, imi face placere sa vad cum iti etalezi prostia, "potenta" si idiotenia!'Deocamdata te mai las sa mananci cacat, asteapta-ta insa sa o iei in freza!. Ups, am "santajat", "amenintat" o curva, asta este bai bulangiule, o curva penala si mincinoasa! Ce sa iei in freza pizdocule? De la un limbist ca tine , care cum vede o pizda cum i se aprind calcaiele. Termina cu amenintarile astea avocatelule mincinos , ca te chis in freza unu-doi .Nu vezi cat esti de prost Lisandrule? . Ai evoluat pe aici pe 3 conturi , la fel de prost si pe toate si-au batut poola toti de tine.Te agiti ca un fraier cand nu-ti iei doza , limbricule de om. Ba imi dai si epoleti , pardon stelute la profil , crezand ca ce ? Ai mai rezolvat o smecherie si pe ziua de azi Nebunuleeee care esti tu nebun ......ai ramas setat de la stelute :laugh2 Ia priveste in poza asta , sa vezi ce de stelute ti-au dat majoritatea Si apropo de moldoveni , ia spune care ti-a spart rozeta de nu ai depasit inca momentul ? Nu spun degeaba ca ai mari sechele pe creierasul tau prajit .....dar continua sa te zdruncini pe aici cu mine semidoctule Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 9, 2017 Bulangiule, te sfatuiesc sa stai in banca matale, am aflat ca stai rau cu anaf-ul, dna-ul, cica te-ai laudat pe aici ca ai case, au vazut cat de prost esti si te-au luat in vizor. Cica mai mare idiot, labagiu si muist nu a existat pana sa te nasti! Da , nebunuleeee care esti tu nebun . Sa vina ANAF-ul si DNA-ul !!! ANPC-ul sau ITM-ul ....nu este cazul , ca sunt prea mici ca institutii Ai turbat in lesa cand ai vazut , futu-ti ANAFura ta de drogat prost si invidios .Acusi o chem pe Violeta cu un kkt de caine uscat , sa-ti dea drumul din lesa pe miriste , sa-l tragi pe nas si poate te linistesti PSu: Vezi ca am si 7 masini si vreo 5 terenuri Link spre comentariu
drusilla Reputație: 721 Postat Mai 9, 2017 Oras:... Oras:... Partajează Postat Mai 9, 2017 Ce sa iei in freza pizdocule? De la un limbist ca tine , care cum vede o pizda cum i se aprind calcaiele. Termina cu amenintarile astea avocatelule mincinos , ca te chis in freza unu-doi .Nu vezi cat esti de prost Lisandrule? . Ai evoluat pe aici pe 3 conturi , la fel de prost si pe toate si-au batut poola toti de tine.Te agiti ca un fraier cand nu-ti iei doza , limbricule de om. Ba imi dai si epoleti , pardon stelute la profil , crezand ca ce ? Ai mai rezolvat o smecherie si pe ziua de azi Nebunuleeee care esti tu nebun ......ai ramas setat de la stelute :laugh2 Ia priveste in poza asta , sa vezi ce de stelute ti-au dat majoritatea Advanced.jpg Si apropo de moldoveni , ia spune care ti-a spart rozeta de nu ai depasit inca momentul ? Advanced1.jpg Nu spun degeaba ca ai mari sechele pe creierasul tau prajit .....dar continua sa te zdruncini pe aici cu mine semidoctule Condition e Inji? Mie imi place de el Nu va mai certatz. Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Mai 9, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Mai 9, 2017 Las-o mai moale și tu cu steluțele...după ce mai mulți membrii cu reputație i-au dat o steluță lu Lisandru - pe contul la care faci referire - tu i-ai dat 5 (cinci) Eu am ”mirosit” omul și nu l-am băgat în seamă...de-aia Alexandru69, Advanced și Condition mi-au dat câte o steluță...URO-maș pe ele... 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 9, 2017 Condition e Inji? Mie imi place de el Nu va mai certatz. Ce Inji , fata ? Cum sa nu-l zapacesc cand nu conteneste cu injuriie chiar daca l-am lasat o saptamana in pace. Inclusiv pe PMu Ii trag la bot non-stop ca vad ca a inceput sa-i placa 9 13 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 9, 2017 Las-o mai moale și tu cu steluțele...după ce mai mulți membrii cu reputație i-au dat o steluță lu Lisandru - pe contul la care faci referire - tu i-ai dat 5 (cinci) Eu am ”mirosit” omul și nu l-am băgat în seamă...de-aia Alexandru69, Advanced și Condition mi-au dat câte o steluță...URO-maș pe ele...da frate , recunosc , i-am dat 5 pe la inceput cand m-am inscris aici , ca nu intelegeam de ce isi bat toti pulicica de el , ca si de Miskin Dupa aceea am realizat ce hram poarta si ca omul e turbat din nascare Link spre comentariu
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 9, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Partajează Postat Mai 9, 2017 Da , nebunuleeee care esti tu nebun . Sa vina ANAF-ul si DNA-ul !!! ANPC-ul sau ITM-ul ....nu este cazul , ca sunt prea mici ca institutii Ai turbat in lesa cand ai vazut , futu-ti ANAFura ta de drogat prost si invidios .Acusi o chem pe Violeta cu un kkt de caine uscat , sa-ti dea drumul din lesa pe miriste , sa-l tragi pe nas si poate te linistesti PSu: Vezi ca am si 7 masini si vreo 5 terenuri Eu i-am dat o steluță de pe alt cont Dar nu vă spun care 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 9, 2017 Eu i-am dat o steluță de pe alt cont Dar nu vă spun care ti-l ghicesc si-ti dau raspunsul in PMu cu stelutele lui cu tot de om bolnav Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Mai 9, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Mai 9, 2017 da frate , recunosc , i-am dat 5 pe la inceput cand m-am inscris aici , ca nu intelegeam de ce isi bat toti pulicica de el , ca si de Miskin Dupa aceea am realizat ce hram poarta si ca omul e turbat din nascare Sugi pula turbatule, sunt in spatele tau haladitule, ai belit-o! Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Mai 9, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Mai 9, 2017 da frate , recunosc , i-am dat 5 pe la inceput cand m-am inscris aici , ca nu intelegeam de ce isi bat toti pulicica de el , ca si de Miskin Dupa aceea am realizat ce hram poarta si ca omul e turbat din nascare Sugi pula turbatule, sunt in spatele tau haladitule, ai belit-o! Las-o mai moale și tu cu steluțele...după ce mai mulți membrii cu reputație i-au dat o steluță lu Lisandru - pe contul la care faci referire - tu i-ai dat 5 (cinci) Eu am ”mirosit” omul și nu l-am băgat în seamă...de-aia Alexandru69, Advanced și Condition mi-au dat câte o steluță...URO-maș pe ele...Ti-o tragi cu miky javra mica? De ce te bagi in seama jartea, duci lipsa de muie? Link spre comentariu
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 9, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Partajează Postat Mai 9, 2017 Sugi pula turbatule, sunt in spatele tau haladitule, ai belit-o!I-auzi !Păi stiam ca stai doar in spatele unui monitor Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Mai 9, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Mai 9, 2017 Eu doar rad de el , atata timp cat se tine de capul meu O fi si homosexual pe deasupra Pizduta,mata este cea oropsita, a dat nastere unui handicapat ca tine! M-ai amenintat, ai grija, sotia ta deja a aflat cate case ai, cica te fute in gura si iti ia totul! O ajut cu placere si iau 30 procente, esti prea prost! Cred ca imi da si un bonus jartea! te fuck in culcare ssi in sculare labarule! 12 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 9, 2017 Sugi pula turbatule, sunt in spatele tau haladitule, ai belit-o!hai noroc , sa ma suji ........sa prinzi tot cand m-a basesc si sa deschizi gura cand sare kk https://memecrunch.com/meme/BLP3X/come-caca/image.gif?w=400&c=1 8 14 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Mai 9, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Mai 9, 2017 I-auzi !Păi stiam ca stai doar in spatele unui monitor A cui clona esti? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Mai 9, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Mai 9, 2017 I-auzi !Păi stiam ca stai doar in spatele unui monitor A cui clona esti? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 9, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 9, 2017 Pizduta,mata este cea oropsita, a dat nastere unui handicapat ca tine! M-ai amenintat, ai grija, sotia ta deja a aflat cate case ai, cica te fute in gura si iti ia totul! O ajut cu placere si iau 30 procente, esti prea prost! Cred ca imi da si un bonus jartea! te fuck in culcare ssi in sculare labarule!nebuna mica 2 sunt deja ale ei ......ti-a luat-o inainte ai pierdut comisionul avocatelule si apropo de asta : m-am legat eu de maica-ta , pizdulice proasta ? Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Mai 9, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Mai 9, 2017 hai noroc , sa ma suji ........sa prinzi tot cand m-a basesc si sa deschizi gura cand sare kk https://memecrunch.com/meme/BLP3X/come-caca/image.gif?w=400&c=1Imi place cand sari cu botul meltean prost! Te-n gura de haladit, te fuck sa vorbesti singur! Ia spune muie, unde iti este nevasta, iti spun eu muie!?? 13 1 Link spre comentariu
al dracu Reputație: 218 Postat Mai 9, 2017 Oras:Printre Oameni Oras:Printre Oameni Partajează Postat Mai 9, 2017 A cui clona esti?Daca îti spun nu mai are nici un farmec 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Mai 9, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Mai 9, 2017 Vrei sa iti scrie ceva "case" multe? Te-n gura de muist, te fut la orice ora, in spatele tau ma ai pe mine muistule. Te calc pe cap! Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Mai 9, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Mai 9, 2017 Daca îti spun nu mai are nici un farmec Deci sugi pula!? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum