Sari la conținut

Mi s-a umflat degetul de la mana :(

Postări Recomandate

• Oras:Middle of Nowhere
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

Din senin asa ieri am observat ca mi s-a inflamat degetul mijlociu de la mana stanga exact langa unghie.Si acum ma doare :no2 .Am cautat pe internet sa vad ce-ar putea fi si am gasit asta:

https://www.sitemedical.ro/content/purulen%C5%A3%C4%83-inflama%C5%A3ie-la-deget-unghie-paronichia-panari%C5%A3iul#purulenta_si_inflamatie_la_deget_langa_unghie_pe_picior_sau_pe_mana_paronichia_si_panaritiul_raspunsuri_la_cele_mai_importante_intrebari

Abces purulent.A mai avut cineva?Cica sa incalzesc un vas cu apa la temperatura de 37-38 de grade si sa bag degetul timp de 15-20 de minute si sa repet asta de 3-4 ori pe zi ca trece.

P.S. Acum cand arat muie cu ambele maini un deget e mai gros ca celalalt :laugh2

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Acum poti sa-ti sugi degetul si sa spui ca ai luat mwuie :))

• Like 2
  • Minus 6
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Din senin asa ieri am observat ca mi s-a inflamat degetul mijlociu de la mana stanga exact langa unghie.Si acum ma doare :no2 .Am cautat pe internet sa vad ce-ar putea fi si am gasit asta:

https://www.sitemedical.ro/content/purulen%C5%A3%C4%83-inflama%C5%A3ie-la-deget-unghie-paronichia-panari%C5%A3iul#purulenta_si_inflamatie_la_deget_langa_unghie_pe_picior_sau_pe_mana_paronichia_si_panaritiul_raspunsuri_la_cele_mai_importante_intrebari

Abces purulent.A mai avut cineva?Cica sa incalzesc un vas cu apa la temperatura de 37-38 de grade si sa bag degetul timp de 15-20 de minute si sa repet asta de 3-4 ori pe zi ca trece.

P.S. Acum cand arat muie cu ambele maini un deget e mai gros ca celalalt :laugh2

Datele sunt insuficiente pentru un diagnostic precis. Pune o poza. :)

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

:rax2

nu stii ca nui frumos sa scoti limba? :)))

• Like 1
Vizitator
Postat

da te vede astea(fetele) shte cauta da limbist :))

Reputație: 219
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

ulei esential de oregano, arde 5 min si gata 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...