Sari la conținut

0762970159-hotel 150-H

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Banuiesc ca are topic deschis si cu alte numere.

Sper ca nu e pustoaica aceea cu dintii incalecati...

Se recomanda BIANCA...

post-84421-0-77130500-1494162426_thumb.jpg

post-84421-0-37081600-1494162432_thumb.jpg

post-84421-0-88661700-1494162436_thumb.jpg

post-84421-0-17584700-1494162441_thumb.jpg

• Minus 5
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Banuiesc ca are topic deschis si cu alte numere.

Sper ca nu e pustoaica aceea cu dintii incalecati...

Se recomanda BIANCA...

Zici ca se recomanda Bianca , dar pe poze scrie Ana   :thinking

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare

Ea este, este Zana Dintisor

Am apelat la serviiile ei acum doua saptamani. 

Locatie Hotel

Aspect: 8 la fata, dar corp de 9 spre 10. e tanara, fund tare, sani micuti si fermi(cam mici), pielea fina

Actiunea

GFE: 6. FK slabut, mangaieri spre deloc, vb mult si e plina de sine

Oral : 6. mecanic, fara deep, fara zone adiacente, fara CIM

Normal:7 sta cum o pui, stramta rau. In pozitia caprita ai priveliste faina.

Anal: face dar la mine  spus pas datorita grosimii.Nu stiu daca cere ceva in plus

Halat : 200 ron/ora cu taxi

Per total maxim 7. 

De recomanda: amatorilor de scolarite, si un futut la pret decent

De revenit(reapelat) ; in lipsa de alte oferte outcall la ore tarzii

• Like 5
Postat

Nimic iesit din comun, in afara de prospetimea trupului si sanii feciorelnici.

Chipul este comun, de tarancuta. Nu am detectat mirosuri "de pescarie".

Dupa ce i-am savurat sanii, abdomenul si picioarele, am trecut la "pasarica", un cunnilingus scurt doar, deoarece eram "foarte incarcat" si abia asteptam sa ma eliberez "de tensiune".

Am incercat o muie, dar nu se pricepe, am finalizat imediat foarte abundent pe sani si pe abdomen.

Numarul al doilea a durat cam 20 minute, mai intai "capra", am lovit fara mila, fara intreupere circa 10 minute, apoi am trecut la anal, dupa alte 10 minute mi-am dat drumul in curul ei.

E pasiva si nu schiteaza nici un gest de placere, desi am simtit ca pielea i se facuse "de gaina", iar sfarcurile devenisera "nervoase"!

200 lei ceruti inainte.

Daca vrei sa futeti prospaturi si sunteti "incarcati" ca sa reusiti 2 numere, recomand. Daca sunteti "goliti", fata nu va poate ajuta deoarece nu stie meserie.

• Like 7
  • Minus 5
Postat

Dupa ce i-am savurat sanii, abdomenul si picioarele, am trecut la "pasarica", un cunnilingus scurt doar, deoarece eram "foarte incarcat" si abia asteptam sa ma eliberez "de tensiune".

Am incercat o muie, dar nu se pricepe, am finalizat imediat foarte abundent pe sani si pe abdomen.

Numarul al doilea a durat cam 20 minute, mai intai "capra", am lovit fara mila, fara intreupere circa 10 minute, apoi am trecut la anal, dupa alte 10 minute mi-am dat drumul in curul ei.

E pasiva si nu schiteaza nici un gest de placere, desi am simtit ca pielea i se facuse "de gaina", iar sfarcurile devenisera "nervoase"!

200 lei ceruti inainte.

Daca vrei sa futeti prospaturi si sunteti "incarcati" ca sa reusiti 2 numere, recomand. Daca sunteti "goliti", fata nu va poate ajuta deoarece nu stie meserie.

Mulțumiri pentru informații! Stimă și respect!  :hihat

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

multumesc de recensii... vine insosita de peste? sau cu taxi "real"?

Postat

multumesc de recensii... vine insosita de peste? sau cu taxi "real"?

Era singura intr-un taxi normal...

• Like 1
  • Minus 5
Postat

200 lei ceruti inainte.

La hotel s.a petrecut actiunea ?

Postat

Out of service?

I call the number but it doesn't even ring...

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

200 lei ceruti inainte.

oralul a fost neprotejat?
Postat

am proasta impresie ca nu s pozele ei. la tel zice 200 ora

• Oras:Prin zona
  • Oras:Prin zona
Postat

Neserioasa, am sunat eu si nu a m-ai venit, dupa ce am asteptat o ora si,a inchis telefonul. Ar trebuii trecuta la de evitat.

• Like 1

Postat

Salutare

Ea este, este Zana Dintisor

Am apelat la serviiile ei acum doua saptamani. 

Locatie Hotel

Aspect: 8 la fata, dar corp de 9 spre 10. e tanara, fund tare, sani micuti si fermi(cam mici), pielea fina

Actiunea

GFE: 6. FK slabut, mangaieri spre deloc, vb mult si e plina de sine

Oral : 6. mecanic, fara deep, fara zone adiacente, fara CIM

Normal:7 sta cum o pui, stramta rau. In pozitia caprita ai priveliste faina.

Anal: face dar la mine  spus pas datorita grosimii.Nu stiu daca cere ceva in plus

Halat : 200 ron/ora cu taxi

Per total maxim 7. 

De recomanda: amatorilor de scolarite, si un futut la pret decent

De revenit(reapelat) ; in lipsa de alte oferte outcall la ore tarzii

Citind comentariul de mai sus m am decis sa o chem sa vad si eu.

Prima data pe 9 noiembrie la hotel:

Confirm ca ea este Zana Dintisor....

Locatie Hotel

Aspect: 7 la fata, dar corp de 8 spre 9. e tanara, fund tare, sani micuti si fermi(cam mici), pielea fina.

Pot sa confirm ca la data cand ai postat era inca **spam editat** (18 ani pe 17 iulie 2017)

Actiunea

GFE: 5.vorbeste foarte mult si da  e plina de sine. A trebuit sa plusez la doua ore dupa ce 15 min a dat doar din gura.

Oral : 4. mecanic, fara deep, fara zone adiacente, fara CIM, practic ziceai ca ea a invatat la scoala ca doar capul unui penis trebuie lucrat. Total dezastru inclusiv dupa ce i am dat indicatii. Senzatia care ar descrie cumva : O perie de dinti

Normal:7 sta cum o pui, stramta rau. In pozitia caprita ai priveliste faina. de acord aici : cur misto sani tari.

Anal: aparent nu face ( probabil facea)

Pret : 250 ron/ora cu taxi ( Zilnic la ora 20 ea si o colega pleaca cu un taxi condus de acelasi sofer/peste in asteptarea clientilor care suna)

Per total maxim 6. 

Nu  recomand mai ales ca e pusa pe facut bani rapid in scurt timp. Oralul e dezastru si se crede visul barbatilor. A trebuit chiar sa precizeze ca ea vomita daca cumva tehnica ei deosebita m ar fi facut sa imi dau drumul in gura ei fara prezervativ.

Cam asta a fost la prima intalnire cand inca nu pierdusem cu ea decat 550 ron.

Continuarea in urmatorul post...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...