bojoci Reputație: -397 Postat Mai 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2017 Banuiesc ca are topic deschis si cu alte numere. Sper ca nu e pustoaica aceea cu dintii incalecati... Se recomanda BIANCA... 5
eryk205 Reputație: 144 Postat Mai 9, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Mai 9, 2017 Banuiesc ca are topic deschis si cu alte numere. Sper ca nu e pustoaica aceea cu dintii incalecati... Se recomanda BIANCA...Zici ca se recomanda Bianca , dar pe poze scrie Ana 1
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Mai 9, 2017 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Mai 9, 2017 Zici ca se recomanda Bianca , dar pe poze scrie Ana O fi uitat, saraca... 1
yves26 Reputație: 108 Postat Iunie 14, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 14, 2017 Salutare Ea este, este Zana Dintisor Am apelat la serviiile ei acum doua saptamani. Locatie Hotel Aspect: 8 la fata, dar corp de 9 spre 10. e tanara, fund tare, sani micuti si fermi(cam mici), pielea fina Actiunea GFE: 6. FK slabut, mangaieri spre deloc, vb mult si e plina de sineOral : 6. mecanic, fara deep, fara zone adiacente, fara CIMNormal:7 sta cum o pui, stramta rau. In pozitia caprita ai priveliste faina.Anal: face dar la mine spus pas datorita grosimii.Nu stiu daca cere ceva in plusHalat : 200 ron/ora cu taxi Per total maxim 7. De recomanda: amatorilor de scolarite, si un futut la pret decentDe revenit(reapelat) ; in lipsa de alte oferte outcall la ore tarzii 5
bojoci Reputație: -397 Postat Iunie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 14, 2017 Nimic iesit din comun, in afara de prospetimea trupului si sanii feciorelnici. Chipul este comun, de tarancuta. Nu am detectat mirosuri "de pescarie". Dupa ce i-am savurat sanii, abdomenul si picioarele, am trecut la "pasarica", un cunnilingus scurt doar, deoarece eram "foarte incarcat" si abia asteptam sa ma eliberez "de tensiune". Am incercat o muie, dar nu se pricepe, am finalizat imediat foarte abundent pe sani si pe abdomen. Numarul al doilea a durat cam 20 minute, mai intai "capra", am lovit fara mila, fara intreupere circa 10 minute, apoi am trecut la anal, dupa alte 10 minute mi-am dat drumul in curul ei. E pasiva si nu schiteaza nici un gest de placere, desi am simtit ca pielea i se facuse "de gaina", iar sfarcurile devenisera "nervoase"! 200 lei ceruti inainte. Daca vrei sa futeti prospaturi si sunteti "incarcati" ca sa reusiti 2 numere, recomand. Daca sunteti "goliti", fata nu va poate ajuta deoarece nu stie meserie. 7 5
lauracurvutzacurveshi Reputație: -5 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 Nimic iesit din comun, in afara de prospetimea trupului si sanii feciorelnici. Chipul este comun, de tarancuta. Nu am detectat mirosuri "de pescarie". Dupa ce i-am savurat sanii, abdomenul si picioarele, am trecut la "pasarica", un cunnilingus scurt doar, deoarece eram "foarte incarcat" si abia asteptam sa ma eliberez "de tensiune". Am incercat o muie, dar nu se pricepe, am finalizat imediat foarte abundent pe sani si pe abdomen. Numarul al doilea a durat cam 20 minute, mai intai "capra", am lovit fara mila, fara intreupere circa 10 minute, apoi am trecut la anal, dupa alte 10 minute mi-am dat drumul in curul ei. E pasiva si nu schiteaza nici un gest de placere, desi am simtit ca pielea i se facuse "de gaina", iar sfarcurile devenisera "nervoase"! 200 lei ceruti inainte. Daca vrei sa futeti prospaturi si sunteti "incarcati" ca sa reusiti 2 numere, recomand. Daca sunteti "goliti", fata nu va poate ajuta deoarece nu stie meserie.Mulțumiri pentru informații! Stimă și respect!
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2017 Postat Iunie 15, 2017 multumesc de recensii... vine insosita de peste? sau cu taxi "real"?
bojoci Reputație: -397 Postat Iunie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 15, 2017 multumesc de recensii... vine insosita de peste? sau cu taxi "real"?Era singura intr-un taxi normal... 1 5
adyandrei Reputație: 244 Postat Iunie 16, 2017 Postat Iunie 16, 2017 Nimic iesit din comun, in afara de prospetimea trupului si sanii feciorelnici. Chipul este comun, de tarancuta. Nu am detectat mirosuri "de pescarie". Dupa ce i-am savurat sanii, abdomenul si picioarele, am trecut la "pasarica", un cunnilingus scurt doar, deoarece eram "foarte incarcat" si abia asteptam sa ma eliberez "de tensiune". Am incercat o muie, dar nu se pricepe, am finalizat imediat foarte abundent pe sani si pe abdomen. Numarul al doilea a durat cam 20 minute, mai intai "capra", am lovit fara mila, fara intreupere circa 10 minute, apoi am trecut la anal, dupa alte 10 minute mi-am dat drumul in curul ei. E pasiva si nu schiteaza nici un gest de placere, desi am simtit ca pielea i se facuse "de gaina", iar sfarcurile devenisera "nervoase"! 200 lei ceruti inainte. Daca vrei sa futeti prospaturi si sunteti "incarcati" ca sa reusiti 2 numere, recomand. Daca sunteti "goliti", fata nu va poate ajuta deoarece nu stie meserie. La hotel s.a petrecut actiunea ?
kano81x Reputație: 124 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2017 Out of service?I call the number but it doesn't even ring...
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Iunie 16, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Iunie 16, 2017 Nimic iesit din comun, in afara de prospetimea trupului si sanii feciorelnici. Chipul este comun, de tarancuta. Nu am detectat mirosuri "de pescarie". Dupa ce i-am savurat sanii, abdomenul si picioarele, am trecut la "pasarica", un cunnilingus scurt doar, deoarece eram "foarte incarcat" si abia asteptam sa ma eliberez "de tensiune". Am incercat o muie, dar nu se pricepe, am finalizat imediat foarte abundent pe sani si pe abdomen. Numarul al doilea a durat cam 20 minute, mai intai "capra", am lovit fara mila, fara intreupere circa 10 minute, apoi am trecut la anal, dupa alte 10 minute mi-am dat drumul in curul ei. E pasiva si nu schiteaza nici un gest de placere, desi am simtit ca pielea i se facuse "de gaina", iar sfarcurile devenisera "nervoase"! 200 lei ceruti inainte. Daca vrei sa futeti prospaturi si sunteti "incarcati" ca sa reusiti 2 numere, recomand. Daca sunteti "goliti", fata nu va poate ajuta deoarece nu stie meserie. oralul a fost neprotejat?
bojoci Reputație: -397 Postat Iunie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 16, 2017 oralul a fost neprotejat?Da. 1 5
grey Reputație: 413 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2017 am proasta impresie ca nu s pozele ei. la tel zice 200 ora
michael_19891 Reputație: 23 Postat Noiembrie 8, 2017 Oras:Prin zona Oras:Prin zona Postat Noiembrie 8, 2017 Neserioasa, am sunat eu si nu a m-ai venit, dupa ce am asteptat o ora si,a inchis telefonul. Ar trebuii trecuta la de evitat. 1
dandare74 Reputație: 10 Postat Ianuarie 3, 2018 Postat Ianuarie 3, 2018 Salutare Ea este, este Zana Dintisor Am apelat la serviiile ei acum doua saptamani. Locatie Hotel Aspect: 8 la fata, dar corp de 9 spre 10. e tanara, fund tare, sani micuti si fermi(cam mici), pielea fina Actiunea GFE: 6. FK slabut, mangaieri spre deloc, vb mult si e plina de sineOral : 6. mecanic, fara deep, fara zone adiacente, fara CIMNormal:7 sta cum o pui, stramta rau. In pozitia caprita ai priveliste faina.Anal: face dar la mine spus pas datorita grosimii.Nu stiu daca cere ceva in plusHalat : 200 ron/ora cu taxi Per total maxim 7. De recomanda: amatorilor de scolarite, si un futut la pret decentDe revenit(reapelat) ; in lipsa de alte oferte outcall la ore tarzii Citind comentariul de mai sus m am decis sa o chem sa vad si eu. Prima data pe 9 noiembrie la hotel: Confirm ca ea este Zana Dintisor.... Locatie Hotel Aspect: 7 la fata, dar corp de 8 spre 9. e tanara, fund tare, sani micuti si fermi(cam mici), pielea fina.Pot sa confirm ca la data cand ai postat era inca **spam editat** (18 ani pe 17 iulie 2017) Actiunea GFE: 5.vorbeste foarte mult si da e plina de sine. A trebuit sa plusez la doua ore dupa ce 15 min a dat doar din gura.Oral : 4. mecanic, fara deep, fara zone adiacente, fara CIM, practic ziceai ca ea a invatat la scoala ca doar capul unui penis trebuie lucrat. Total dezastru inclusiv dupa ce i am dat indicatii. Senzatia care ar descrie cumva : O perie de dintiNormal:7 sta cum o pui, stramta rau. In pozitia caprita ai priveliste faina. de acord aici : cur misto sani tari.Anal: aparent nu face ( probabil facea)Pret : 250 ron/ora cu taxi ( Zilnic la ora 20 ea si o colega pleaca cu un taxi condus de acelasi sofer/peste in asteptarea clientilor care suna) Per total maxim 6. Nu recomand mai ales ca e pusa pe facut bani rapid in scurt timp. Oralul e dezastru si se crede visul barbatilor. A trebuit chiar sa precizeze ca ea vomita daca cumva tehnica ei deosebita m ar fi facut sa imi dau drumul in gura ei fara prezervativ.Cam asta a fost la prima intalnire cand inca nu pierdusem cu ea decat 550 ron.Continuarea in urmatorul post...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum