Sari la conținut

A murit Franța

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Naţionalismul e starea firească a omului. Copilul lui Hans, Fritz sau Giovanni nu poate fi mai important decât copilul meu. In "94 ai ţinut cu Suedia sau cu Argentina ? Anul trecut ai ţinut cu CSM sau cu Gyor ?

https://www.youtube.com/watch?v=se3WsduMIKo

La oameni le este frica de ce este nou. Daca s-au nascut intr-o religie sau o tara  pe care nu au putut sa si-o aleaga treieste cu impresia ca ala e paradisul pana moare , cu toate ca el s-ar identifica mai bine cu alte popoare sau alta credinta.

Cum ar fi sa circuli oriunde in lume fara granite si sa fie peste tot aceleasi tipuri de legi , taxe , impozite etc ?

Ar fi un confort sau un disconfort?

• Like 4
  • Minus 7
Link spre comentariu
Reputație: 5026
  • Oras:sud

La oameni le este frica de ce este nou. Daca s-au nascut intr-o religie sau o tara  pe care nu au putut sa si-o aleaga treieste cu impresia ca ala e paradisul pana moare , cu toate ca el s-ar identifica mai bine cu alte popoare sau alta credinta.

Cum ar fi sa circuli oriunde in lume fara granite si sa fie peste tot aceleasi tipuri de legi , taxe , impozite etc ?

Ar fi un confort sau un disconfort?

Pă Baiazid sau pă Atila sau pe Columb sau Căpitanul Cook l-a intrebat cineva dă paşaport ? Sigur că exagerez dar nici un om nu seamănă cu altul nici un popor nu seamănă cu altul. Uniformizarea e plictisitoare şi de ea profită o mână de smecheri ca să ne bage in acelasi Matrix. Ai avut uniformă la scoală? Ti-a placut ? Esti militar sau poliţist? Ai futut o singură femeie ?

• Like 4
Link spre comentariu

Pă Baiazid sau pă Atila sau pe Columb sau Căpitanul Cook l-a intrebat cineva dă paşaport ? Sigur că exagerez dar nici un om nu seamănă cu altul nici un popor nu seamănă cu altul. Uniformizarea e plictisitoare şi de ea profită o mână de smecheri ca să ne bage in acelasi Matrix. Ai avut uniformă la scoală? Ti-a placut ? Esti militar sau poliţist? Ai futut o singură femeie ?

Eu ma refeream la alte chestii nu la traditii si obiceiuri. Nici nu am facut armata , ca s-a scos cand trebuia sa ma incorporeze.

Ai iesit vreodata din tara inainte sa fim in UE si dupa ?  Daca ai facut asta ai intelege diferenta , daca nu e prea mult sa iti explic si esti liber sa ai propia ta opinie.

• Like 6
  • Minus 7
Link spre comentariu
Reputație: -486
  • Oras:world
  • Oras:world

macron  tovarasul presedinte ales din tara lui  asterix si obelix are nevasta mai batrana cu 25 de ani!macron are 39 de ani nevasta 64! :laugh2

https://i.ytimg.com/vi/SENzm6tYEvc/hq720.jpg

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

Ba sa nu intelegeti ca sunt de acord cu cine a iesit. La ei a fost exact ce a fost si la noi si au ales raul cel mai mic . Rar se mai gaseste lider ca Merkal sau Putin care sa faca bine pentru tara lor.  Restul. se alege raul cel mai mic.

Daca ar fi alegeri acum la presedentie , avem pe cine alege ?

Tot raul cel mai mic l-am alege.

• Like 5
  • Minus 7
Link spre comentariu
Reputație: 5026

Eu ma refeream la alte chestii nu la traditii si obiceiuri. Nici nu am facut armata , ca s-a scos cand trebuia sa ma incorporeze.

Ai iesit vreodata din tara inainte sa fim in UE si dupa ?  Daca ai facut asta ai intelege diferenta , daca nu e prea mult sa iti explic si esti liber sa ai propia ta opinie.

Da. Am stat la coadă pt Schengen la Ambasada Austriei pt o delegaţie de servici in Anglia + interviul la consulatul britanic in 99

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator taki
Reputație: 0

va amintesc ca aic a fost basescu ca presedinte, lol...

oricum romania i convine sa merga in continuare EU, nu inteleg cine i roman si nu i place alegere asta din franta, daca EU sa strica nu o sa ramana afara doar straini ciudati, dar si romanii din europa.

Link spre comentariu

Da ma stiu povestea. Si diferenta dintre Trump si nevasta-sa e este cam aceasi . Care e problama? La barbati nu se poate sa stea cu batrane ?

Cu scuzele de rigoare , dar unii aveti o gandire care numai la sate si comune am vazut-o.

• Like 6
  • Minus 7
Link spre comentariu

Contează cumva?

Noi tot la ușă suntem, aia din spate.

E bine ca suntem si la usa aia , desi bulgarii sunt mai in spate ca noi. Pentru cine este sceptic ca UE  e nociva pentru noi sa se uite la celelalte tari non UE europene gen Republica Moldova, Serbia , Ucraina  etc si sa isi dea seama cum sunt fata de noi.

UE are ceva ce nici America de Nord nu are functional  si anume piata unica care este cea mai prospera piata din lume si toata lumea vrea sa fie in ea(inclusiv britanicii).

De ce UE a reusit sa o faca atat de prospera ?

Tocmai datorita standardizarii normelor de calitate, nefiind nevoie ca producatorii sa isi faca linii de productie speciale pentru a exporta in diferite tari din UE , toate tarile avand acelasi standard de calitate.

Este mult de explicat de avantaje si dezavantaje si pot sa am discutia asta cu cineva care totusi s-a informat si nu ca ia zis bunica-sa ca inainte era mai bine .

• Like 6
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:pa
  • Oras:pa

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9d/c2/36/9dc236bbe84c2bcf7c8afe514f93c9fb.jpg

Așa moare Franța, întâmpinată de aplauze și sărbători

Tocmai datorita standardizarii normelor de calitate, nefiind nevoie ca producatorii sa isi faca linii de productie speciale pentru a exporta in diferite tari din UE , toate tarile avand acelasi standard de calitate .

Nu știu cine te-a îndoctrinat în halul ăsta dar lasă-mă să îți sparg balonașul ăla

http://m.mediafax.ro/economic/exclusiv-aceleasi-produse-calitate-diferita-in-est-fata-de-vest-ce-consuma-romanii-si-ce-spune-uniunea-europeana-16031831

Mai mult aici

http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3750179

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Tomis Nord
  • Oras:Tomis Nord

macron  tovarasul presedinte ales din tara lui  asterix si obelix are nevasta mai batrana cu 25 de ani!macron are 39 de ani nevasta 64! :laugh2

https://i.ytimg.com/vi/SENzm6tYEvc/hq720.jpg

Ce treaba avem noi cu ce fute el ?

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Ce treaba avem noi cu ce fute el ?

toate cuplurile prezidentiale au fost ciudate la francezi. Sarcozy era mai scund si mai battran ca aia , Hollande avea amanta cu care se intalnea pe ascuns , acum asta care a facut un Teacher Fuck cand a crescut, cine stie ce mai urmeaza.

Link spre comentariu

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9d/c2/36/9dc236bbe84c2bcf7c8afe514f93c9fb.jpg

Așa moare Franța, întâmpinată de aplauze și sărbători

Nu știu cine te-a îndoctrinat în halul ăsta dar lasă-mă să îți sparg balonașul ăla

http://m.mediafax.ro/economic/exclusiv-aceleasi-produse-calitate-diferita-in-est-fata-de-vest-ce-consuma-romanii-si-ce-spune-uniunea-europeana-16031831

Mai mult aici

http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3750179

Stiu dinainte povestea ,de cand au spus-o slovacii primii , nu pro-tv-ul . Nu m-a indoctrinat nimeni, am vazut Brexitul ( stiri pe posturi de afara, nu habarnistii de la noi care dau doar stiri interne), cat de disperati sunt sa fie in piata unica  si uniunea vamala. Atunci mi-am dat seama ce inseamna UE. Daca nu ar fi existat brexitul as fi avut si eu aceasi gandire ca voi.

Partea cu alimentele este josnica ,insa asta se poate remedia prin amendarea companiilor care nu respecta reteta. Totul este in mana tot la ai nostrii, dar noi intotdeauna am stat in genunchi si dupaia dam vina pe aia ca ne cotropesc , cand problema este ca nu avem negociatori buni . Cu alte cuvinte daca suntem condusi de prosti , dc ne plangem aia aia sunt mai destepti. Hai ca v-am lasat ma car la somn . Bafta.

• Like 5
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:Europa

Nu cred ca exista o perioada in istoria Romaniei, in care sa fi fost supusi/condusi de cineva de afara. Suntem obisnuiti sa platim biruri, sub o forma sau alta. Poporul roman s a format asa si are in gena lui aceasta forma de sclavie contemporana. De ce am fi altfel in zilele noastre ? Important este ca inca suntem un stat national si unitar, ne putem plimba/munci aproape peste tot.

Ca poate fi mai bine decat acum ? Da, dar peste vreo 50 de ani. Parerea mea.

Link spre comentariu

Nu cred ca exista o perioada in istoria Romaniei, in care sa fi fost supusi/condusi de cineva de afara. Suntem obisnuiti sa platim biruri, sub o forma sau alta. Poporul roman s a format asa si are in gena lui aceasta forma de sclavie contemporana. De ce am fi altfel in zilele noastre ? Important este ca inca suntem un stat national si unitar, ne putem plimba/munci aproape peste tot.

Ca poate fi mai bine decat acum ? Da, dar peste vreo 50 de ani. Parerea mea.

Erata...sa nu fi fost supusi

Link spre comentariu

De azi, Franța va fi condusă de un gerentofil, marioneta lui Merkel, care a zis că francezii ar trebui să se invețe cu atentatele teroriste că vor face parte din viața lor zilnică.

Trăiască marxismul social!

franta e condusa de rotschilzi si de alti jmekeri

franta va  fi korea de nord a ioropei in max 20 de ani

goimii si magrebienii vor fi sclavi in continuare pana cand vor veni arienii din est sa le mai traga o pula prin masele

franta a avut cea mai dura politica coloniala si va plati pana la urma pentru milioanele de morti lasati in urma

macron le bichon e cea mai buna marioneta pentru merkeloaia ca tot ii place sa lingan pizda babe ca la mecla pe care o are nu cred ca are pula mai lunga de 2 inci

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...