Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Mai 7, 2017 Postat Mai 7, 2017 Andra!!!sexy @ ploiesti !!!???!!!! pentru prima data in oras pozele imi apartin garantatDescriereanuntul se adreseaza d-lor ce vor experienta noua, in compania unei fete stilate, cu simtul umorului, experimentata, pun accent pe discretie, seriozitate si igiena!!!daca esti un adevarat gentelman, totul vine de la sine, iar intalnirea va fi una incarcata de momente frumoase!!! apreciez finetea si atitudinea barbatului de langa mine.astept cu nerabdare sa ne cunoastem .kisssColega acum cu MayraPrețuri: 150 fin si 300 ora cu oral, normal si Masaj 2
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Mai 8, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 8, 2017 cam multe Andre in Ploiestiul asta, poate mai dispare din ele 2 1
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Mai 8, 2017 Oras:---- Oras:---- Postat Mai 8, 2017 E multe si dispare. 2
antitepare Reputație: 63 Postat Mai 9, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 9, 2017 Vizitat ieri!
antitepare Reputație: 63 Postat Mai 9, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 9, 2017 Locatie: hotel Forum!
antitepare Reputație: 63 Postat Mai 9, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 9, 2017 Astazi o cheama Morena pe publi24.ro.Pozele pot confirma, 100 % reale.
antitepare Reputație: 63 Postat Mai 9, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 9, 2017 D.p.d.v. fizic arata foarte bine, pozele spun totul!Prestatia, per total nota 8.Stima,
mayra_0304 Reputație: 5 Postat Mai 9, 2017 Postat Mai 9, 2017 Ea este colega mea ..... sper ca acum sa lămurit cine este colega mea
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Mai 9, 2017 Postat Mai 9, 2017 Ea este colega mea ..... sper ca acum sa lămurit cine este colega meaEu unul sunt lamurit total. Ce nu ma pot lamuri este:- de ce iti faci cate un user-name in fiecare zi? - de ce nu alege Andra/Morena/Bianca un singur nume de scena? Mai am eu cate o nelamurire dar cand ajung la Andra/Morena/Bianca/Mayra/Monica o rezolv 1
mayra_0304 Reputație: 5 Postat Mai 9, 2017 Postat Mai 9, 2017 Și a schimbat numele Pt faptul ca lumea o confunda cu cealalata Andra
xrxx77 Reputație: -452 Postat Mai 10, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 10, 2017 D.p.d.v. fizic arata foarte bine, pozele spun totul!Prestatia, per total nota 8.Stima,Din patru postari nu ai reusit sa legi o recenzie stimabile.Nu mai fi zgarcit cu detaliile. Din poze pare ok. Dar daca este din aia cu atitudine de diva, duca-se....Tarife, calitate prestatie? Hai, nu fi timid
antitepare Reputație: 63 Postat Mai 10, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 10, 2017 Din patru postari nu ai reusit sa legi o recenzie stimabile.Nu mai fi zgarcit cu detaliile.Din poze pare ok. Dar daca este din aia cu atitudine de diva, duca-se....Tarife, calitate prestatie? Hai, nu fi timid Nu sunt timid, problema este ca scriu recenzia si cand incerc sa o postez, nu reusesc! Ca si idee, Morena este cea reala. Face oral protejat, neprotejat daca adaugi 50 lei. Pretul este 150 lei pentru oral protejat + normal protejat. Arata foarte bine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum