Sari la conținut

Olivia 0758134629

Postări Recomandate

Astăzi după ceva timp mam hotărât sa fac o recenzie despre minunata olivia :* pupici .

Am sunat-o pe minunata olii am făcut o programare , domnișoara ma întâmpinat intr-o ținuta foarte sexy bine-nțeles ca de fiecare data , ma poftit înăuntru , intrat socializat puțin după care am mers la dush prosoape curate gel de dush după care am trecut la acțiune .

Deci oralul este unul special din punctul meu de vedere cu priviri drept in ochii tai umed și foarte adânc pe mine unul ma cucerit de prima data când am fost , schimbat câteva poziții după care am finalizat .

Notele mele pentru domnișoara sunt 10 pe linie .

Cu siguranța ne vom revedea cât de repede Mulțumesc mult te pup dulce :*

Link spre comentariu
Vizitator olivia21
Reputație: 0

Astăzi după ceva timp mam hotărât sa fac o recenzie despre minunata olivia :* pupici .

Am sunat-o pe minunata olii am făcut o programare , domnișoara ma întâmpinat intr-o ținuta foarte sexy bine-nțeles ca de fiecare data , ma poftit înăuntru , intrat socializat puțin după care am mers la dush prosoape curate gel de dush după care am trecut la acțiune .

Deci oralul este unul special din punctul meu de vedere cu priviri drept in ochii tai umed și foarte adânc pe mine unul ma cucerit de prima data când am fost , schimbat câteva poziții după care am finalizat .

Notele mele pentru domnișoara sunt 10 pe linie .

Cu siguranța ne vom revedea cât de repede Mulțumesc mult te pup dulce :*

Te mai astept cu drag ♥️♥️

Link spre comentariu

Salut baietii am fost si eu la olivia ce sa zic fata e super am vb pe wapp cu ea stabilit ora am ajuns ma astepta aproape goala deja ma luase kapu cand am vazuto am stat putin de vb dupa care a inceput cu un oral demential si am oprito la un moment dat ca deja explodam am trecut la normal cu ea deasupra se misca bine am mai schimbat cateva pozitii si am terminat chiar merita vizitata.note sa zic 8.5 pt normal 10 oral anal nu am incercat si nu stiu daca face.este putin plinuta dar din punctul meu de vedere arata mai bine ca in poze.locatie este pe fratii golesti spor la futut

Link spre comentariu
Vizitator olivia21

Salut baietii am fost si eu la olivia ce sa zic fata e super am vb pe wapp cu ea stabilit ora am ajuns ma astepta aproape goala deja ma luase kapu cand am vazuto am stat putin de vb dupa care a inceput cu un oral demential si am oprito la un moment dat ca deja explodam am trecut la normal cu ea deasupra se misca bine am mai schimbat cateva pozitii si am terminat chiar merita vizitata.note sa zic 8.5 pt normal 10 oral anal nu am incercat si nu stiu daca face.este putin plinuta dar din punctul meu de vedere arata mai bine ca in poze.locatie este pe fratii golesti spor la futut

Iti multumesc de vizita si te mai aștept

Link spre comentariu
Vizitator david2020

Salut colegu', locația e pe Frații Golești cam pe unde mai exact? E singură în locație?

Link spre comentariu
Vizitator olivia21

Salut colegu', locația e pe Frații Golești cam pe unde mai exact? E singură în locație?

Da sunt singura in locație, și stau lângă scările de la facultate
Link spre comentariu
Vizitator olivia21

â¤ï¸ðŸ€â¤ï¸ Trebuie să fac într-un fel ca-să ajung pe la tine Esti superbă. Te sărut 💋.

Te aștept
Link spre comentariu

Vizitator olivia21

Frumoasa,the best ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘🔞🔞🔞

Pupici ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

💋💋💋💋💋
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...