marian175 Reputație: 912 Postat August 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 28, 2014 Daca nu puneai ghilimele , intelegeam altceva 2 Link spre comentariu
lorena Reputație: 137 Postat August 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2014 Eeeeee......... vezi a fost bine ca le-am pus 1 Link spre comentariu
Romero Reputație: 113 Postat August 28, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Partajează Postat August 28, 2014 ai mare grija la ovare 1 Link spre comentariu
lorena Reputație: 137 Postat August 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2014 2 minute cat am stat nu se pun:D Link spre comentariu
futica Reputație: 13 Postat August 28, 2014 Partajează Postat August 28, 2014 Ce ai patit la picioare de ai asa de multe semne?? Link spre comentariu
lorena Reputație: 137 Postat August 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2014 Pe piciorul drep m-am tăiat sau mai bune zis" belit" intr-o piatra la mare si pe stângul la genunchi e semn de buna purtare,de când am fost mica:d.Deci stai linistit. Link spre comentariu
l3bron Reputație: 120 Postat Septembrie 9, 2014 Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Telefon: +40752346389 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 Salutare ,este prima recenzie si nu stiu cat de bine o voi scrie, asa k voi sper sa invat din criticile care imi vor fi aduse dk este cazu. Am vizitato pe Lorena ,am stabilit o procedura cam cu 30 min inainte ,mi-a explicat unde o pot gasi.Am ajuns in zona. (din pacate eu eram in partea opusa a bulevardului) Mircea Voda aproape de metrou timpuri noi...Am reveni cu un tel cand am ajuns bine inteles era ascunsa frumusel dupa usa,s speriat un pic cand am intrat in casa din cauza staturi mele (2m),mi-a spus meniu,ma intrebat dk ma serveste cu o cola,apa,cafea si am optat pt coke,locatia ingrijita destul de intuneric pe hol,am intrat in camera de lucru, curat totul aranjat si hop si duduia c. coke dupa o tigara si mici discutii am trecut la un oral n. eram cam obosit ce este drept si am lasato pe ea sa miste pe mine.finalul a fost in fes....m-am dus la baie geluri de dus cate vrei cred k erau vreo 4 feluri nu exagerez nu am stat sa vad care este plin si care este gol....intrand inapoi in camera a venit si colega ei home,nu a intrat peste noi dar nu ma deranja ):)),si am stat un pic de vb si am trecut la treaba , a inceput cu un oral si am zis sa incercam si cv pozitii doggy si cam atat k eram asa de rupt dintr-o data k nu mai puteam sa inscriu nici macar un cos de 1pct....ea sa mai chinuit ceva ceva de dar fraieru nu si nu...ma rog. Oral: 8 gfe: nu face fk pacat era bunicica...se face destu de placuta. 8 Am optat pt 1 ora am stat 1 ora dar nu a fost pt al 2lea nr.Locatie . 9 /locuri de parcare lejerHalatul: 80/nr sau 150/h Pt mine a fost bine voi reveni poate reusesc un fk k sa bat si al 2lea cui...... 8 Link spre comentariu
lorena Reputație: 137 Postat Octombrie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Poze noi 7 Link spre comentariu
te027 Reputație: 26 Postat Octombrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Salutare tuturor! Aseara le-am vizitat si eu cu un tovaras pe domnisoarele Lorena si pe Karina care stau impreuna.Am vorbit la telefon cu Karina si am stabilit o programare pentru mine si tovarasul meu si asa am aflat de colega ei Lorena, la prima vedere la si luat cu furnicaturi pe "Gogu", domnisoara m-a servit cu ceva de baut am savurat o tigara si treci repede la dormitor.Acu' incepe partea frumoasa a povestii, are un corp demential care trezeste animalu' din tine rau cu un set de sani foarte frumosi si carnosi, nr. 2 spre 3, un cur care iti vine sa il mananci la propriu la fel de carnos si niste picioare pe masura drepte, fumoase si peste toate astea o piele foarte catifelata.Acum partea de actiune, a inceput cu un oral bun as zice de 8, am pus repede o caciulita pentru ca abea asteaptam sa ii simt pasarica aia mica, m-am lasat pe spate sa stea ea deasupra ca sa ma pot juca cu sanii ei carnosi. Am pus-o caprita si acolo sa vezi priveliste, un cur mare si bun de nu-ti venea sa mai termini, am terminat in caciulita si am agreeat cu fetele sa facem un schimb ca de si tovarasul meu saliva sa puna ghiara si pe Lorena. Acum sa va fac si rezumatul serviciilor: Locatia: 10 curatenie in camere si in baie, am primit de la domnisoara Lorena un prosop curat sa fac un dus, baia cu de toate gel, sampon, instalatia sanitara curata;Fata: 10 frumoasa la fata, corp demential;Oral: 8 incet si cu delicatete, fara dinti si alte alea cu atentie si la OO dar lipseste ceva si nu prea mi-am dat seama ce, vad eu data viitoare ;Normal: 10 pasarica ei mica si stramta numai buna de futut si cu implicare din partea ei (gemete comerciale as zice eu);GFE: 8 lipicioasa si pupacioasa dar fara FK sincer nu am incercat sa o sarut dar am inteles ca nu face;Anal: nu face;CIM, COB, COF: nu am intrebat pentru ca nu ma pasioneaza, dar din 3 o face si ea macar unu ), intrebati la telefon;Halatul: 200 ron; PS: Tovarasul meu a ramas placut impresionat de Lorena si Karina, sigur va mai revenii. Eu abia astept sa o mai chem odata pe domnisoara Lorena la mine acasa!!! Multa bafta tuturor si ciocane tari !!! 5 Link spre comentariu
lorena Reputație: 137 Postat Decembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2014 poze,poze si iar pozeeeeeeeeeeeeeeee 7 Link spre comentariu
lorena Reputație: 137 Postat Decembrie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 23, 2014 Dragii mei,tin sa va anunt ca lucrez pe perioada sarbatorilor.Pup si va astept. Link spre comentariu
ucenic Reputație: 41 Postat Decembrie 25, 2014 Partajează Postat Decembrie 25, 2014 Recomand cu incredere. Super volubila, draguta si la fata si la corp. Am optat pt o singura finalizare.80 de lei oral ne fara finalizare normal protejat.Note:Locatie: 9. Nu am fost la baie. Am venit dusat iar la final am beneficiat de igiena din partea ei cu servetele umedeNormal 9Oral 9Per total, o experienta placuta . 5 Link spre comentariu
lorena Reputație: 137 Postat Decembrie 26, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2014 Te mai astept ucenic Link spre comentariu
lorena Reputație: 137 Postat Decembrie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Pozeeeeeeeeeee 7 Link spre comentariu
xulescu89 Reputație: 452 Postat Decembrie 29, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Superba, ca de obicei! Link spre comentariu
lorena Reputație: 137 Postat Decembrie 30, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 30, 2014 Multumesc Link spre comentariu
lorena Reputație: 137 Postat Ianuarie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 2, 2015 Va doresc un An Nou plin de bucurii si implinirea tuturor dorintelor. Link spre comentariu
karina Reputație: 416 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Buna seara!!! Tin sa va anunt ca Lorena nu mai este disponibila pana joi fiind plecata din Bucuresti. O sa anunte cand revine. O seara buna!!! PS: A plecat in graba si nu a avut timp sa posteze aici, asa ca m-a rugat pe mine... Link spre comentariu
lorena Reputație: 137 Postat Ianuarie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Buna searaaa dragilor.Tin sa va anunt ca m-am intors in locatie si o sa fiu prezenta pana pe data de 15.01.2015.Va astept.Pupici Link spre comentariu
lorena Reputație: 137 Postat Ianuarie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 14, 2015 Astăzi este ultima zi in care pot fi contactata.Sfarsitul programului este la ora 24.00. Link spre comentariu
gameru Reputație: 129 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2015 buna tuturor. recent mi-am facut analize si pentru chlamydia am iesit pozitiv. am vizitat-o pe Lorena undeva pe la inceputul lui ianuarie si am inteles ca se poate transmite acest virus si prin sex oral neprotejat, adica ce mi-a facut ea. ASTA NU INSEAMNA CA AM LUAT ACEST VIRUS DE LA EA, insa, ii recomand ei si celor care au vizitat-o din ianuarie incoace sa isi faca teste pentru acest virus. O zi buna si fara virusi va doresc Link spre comentariu
only-me Reputație: 17096 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Februarie 3, 2015 Dovada cocosel!!!ataseaza analizele. Link spre comentariu
marix Reputație: 9360 Postat Februarie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 3, 2015 Chlamydia poate intra in organism la barbat, fara a fi prezente simptome.Sta luni de zile pe acolo si o descoperi doar la analize. Link spre comentariu
only-me Reputație: 17096 Postat Februarie 4, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Februarie 4, 2015 http://www.sfatulmedicului.ro/Boli-cu-transmitere-sexuala/infectia-cu-chlamydia-trachomatis_1115 Link spre comentariu
gameru Reputație: 129 Postat Februarie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2015 revin cu "dovada".pentru binele vostru am postat..sanatate 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum