Sari la conținut

Vizitator Josep_Guardiola

Postări Recomandate

Postat

Am vizitat-o pe Lorena saptamana trecuta. Sunat si programat in 30 de minute.

Locatia: 10 pe Nerva Traian, stradal, etaj superior, cu portar la intrare dar nederanjant. Curata, amenajata, baie cu gel de dus, prosop curat si papuci.

Domnisoara: 10. Mie mi-a placut. Roscata, slabuta cu sani micuti dar frumosi, fundulet foarte frumos,fara celulita. Pasarica epilata, fara mirosuri ciudate.

Oral: 9,5 protejat la cererea mea. atentie la zonele adiacente, deep 

Normal: 10 se implica, geme usor, sarutari pe corp, mangaieri, schimbari de pozitii, implicare

Finalizare corporala.

Am lasat cadoul din proprientiativa la inceput. 100 de lei pentru o finalizare oral + normal.

Nu m-am simtit grabit. Timp petrecut 35-40 de minute

Ma bucur ca am reusit sa iti  fiu pe plac si te mai astept pe la mine. :girly

• Oras:Bucuresti
Postat

Salut flacai,

In urma cu o saptamana, dupa serviciu m-am indreaptat spre Lorena, cu programarea facuta la cateva ore inainte. Locatia ei este pe Nerva Traian, pe langa cafe Maroon. Am ajuns mai devreme, m-a rugat sa o astept sa ajunga si ea acasa. M-am incurcat putin la intrarea in bloc pt ca nu stia nici ea nr-ul scarii :laugh2

Inainte de intalnire s-a scuzat ca ma va primi in haine de strada, i-am zis sa nu-si faca griji pt oricum le va da jos :boob :snap

Urc si o intalnesc pe Lorena, nu e super piesa, dar nici de refuzat nu e. Locatia foarte curata, mobilata corespunzator.  Actiunea a avut loc in living. Ma serveste cu o apa plata si fugim pe rand la dus. Vin cu prosopul infasurat si o astept cuminte pe pat, mai schimbam niste vorbe si incepe distractia. Tind sa cred ca are unele inclinatii sado, ma musca de sfarcuri, ii zic sa se potoleasca, ea rade. Oral bunicel, fara deep, ma suge de coaie tare, exact ce spuneam mai devreme, m-a durut putin, aveti grija cu ea :)   Imi pune un balon si se urca pe mine. Schimbam pozitiile si ne distram timp de 15-20 minute calumea. Pofta de viata, sportivi si toate bune. Dupa finalizare, dezveleste cucul de balon si ma sterge cu servetele umede, incepe sa stoarca tare poola pana la ultima picatura, iar ii zic sa se potoleasca ca doare.

Se duce prima la dus, eu in timpul asta imi aprind o tigara si ii las banii, erau mai multe bancnote de 10 lei. Printre bancnote si un bon fiscal amestecat dat din greseala, ramas prin portofel probabil cand am luat restul de pe undeva.  Il descopera si rade de mine ca i-am dat bon si i-am fiscalizat serviciul. :laugh2

Mai stam noi la o caterinca, mai discutam despre noi, chiar e o companie placuta si descoperim subiecte bune.

Am inteles ca face si videochat si mai primeste si baieti cand poate. Daca vreti sa o vedeti, nu dati banii pe internet, dati mai bine o fuga pana la ea!

Ii multumesc Lorenei pt sex si companie si plec spre casa multumit si implinit.

Locatie: 9 - usor de gasit, central, apartament (sau garsoniera mai degraba) ok si curat, baie cu tot ce trebuie;

Lorena: 7 - not my type, dar ma bucur ca am cunoscut-o.

GFE: 9 - am glumit, am ras, am vorbit, este o tipa ok;

Oral: 9

Normal: 8

Nota de plata cu bon fiscal: 100 lei

O singura observatie am adresa Lorenei, ii mirosea gurita, sper sa aiba mai multa grija cu igiena orala.

Al vostru camarad,

tinos

• Like 4
Postat

Cu fiecare set de poze parca esti si mai sexy! Iti multumesc. Abia astept sa te revad. Stai linistita ca se bucura si altii ca ai pus poze. Esti o domnisoara deosebita!

Postat

Salutare natiune futacioasa!

Saptamana asta m-am intors dintr -o delegatie destul de lunga si fara amintiri prea placute , dar cu chef de fetele din Bucuresti.

Sun la Lorena, dupa ce toate damezele mele preferate mi -au dat flit sau erau ocupate, imi raspunde din prima fara sa mai stau pe ganduri m-am prezentat la locul indicat .

Dupa usa o gagica misto  roscata, corp frumos, tate cam mici dar faine , talie mica , craci lungi si un cur de vis .

imi prezinta oferta , ii spun ca nu vreau nimic deosebit , oral normal un nr. achit 100 si ma cer la dus .

cand ma intorc, ma astepta goala pusca pe pat , incepe cu mangaieri, pupaturi peste tot, apoi pune caciulita incepe cu un oral protejat , adanc , pt ea  ca pt mine era cam la 1/3. masaj la outze si la punctul secsibil. apoi o pun peste mine , mi a aratat o schema pe care n-o stiam , dinpacate nu stiu cum ii spune si e cam greu de descris. apoi se pune pe spate ma pun peste ea pompez , geme ii place da contre se misca bine , apoi o intorc capra si finalizez.

ma igienizez mai  stau putin sa -mi revin si valea .

Ii multumesc Lorenei pt ca m-a primit si pt felul cum s-a purtat cu mine , eram intr -o forma proasta atat fizic cat si psihic si ea m-a ajutat sa trec peste neplacerile care m-au adus in starea asceea

note:

Dameza:9 draguta, si amabila , e  pe gustul meu , subiectiv.

Oral:8 bun .

Normal: 9 se misca bine . nu comenteaza la pozitii , ba chiar ia  initiative.

locatia: 8 apartament ok , dotat cu ce trebuie

GFE,: 9 stie sa te faca sa te simti bine.

per total ; De revenit . Agenda mea s-a mai completat cu o D-ra misto.

• Like 4
  • Minus 10
Postat

Pisiccccc!!!!!!!!Cum pana mea dau si eu de tine????????

Încearcă cu Whiskas, poate așa dă el de tine :P

No offense @ pisicutz.

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Si primele doua sunt frumoase, dar ultimile doua sunt sexy. Ai un corp frumos, o pussy placuta... nu vad de ce sa ascunzi asta sub haine ;) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...