Sari la conținut

Postări Recomandate

frec cururi fara mila, dezvirginez, fut adanc!Te mananca curu? Cauta ma  

Buna, iubesc sa sug, fantezia mea e sa fiu futut in gura pana  nu mai am aer, iar la fundulet sunt virgin si vreau ca prima oara sa fie ceva calumea si dotarea ta se incadreaza perfect la ce vreau eu. Singura chestie e ca nu suport safiu presat de timp asa ca as vrea sa imi aloci mai mult timp, crezi ca e posibil? si cam cat ar costa?

Mersi

Link spre comentariu

buna da se pote  pentru mai multe dtl la tlf 0728874293

Momentan sunt prin Uk dar promit ca in secunda in care am ajuns acasa esti prima persoana pe care o voi contacta. Apropo nu cumva ai ceva prietene pe aici sa ma pregatesc pentru frumoasa ta jucarie, doar oral bineinteles, funduletul il pastrez pentru tine. Te pup pe jucarie si astept raspuns. Ms

Link spre comentariu

Tu ai mari probleme cu scrierea limbii romane... A mea are 17 cm reali daca este sculata bine si iti spun sigur daca faci pariu ca a ta nu are mai mult de 15 sculata la maxim.  Daca castig pariul , vin peste tine si ma lasi sa ma pis pe fatza ta?? Si vin si cu bisturiul sau cu pistolu .  Masoara cu un metru adevarat cum am masurat eu , ca sa vedem cine minte . O ai de 22 cand mi-o creste mie păr in capu pulii :laugh2   

https://s25.postimg.org/rnkmoc15b/P1130709.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...