Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

poze noi    transexuala reala,apetisanta si seducatoare..sunt visul si fantezia ta,atenta la dorintele tale..

Sunt fructul pasiunii interzise dorita de tine..
Serviciile mele sunt de :
-oral ( a/p )
-anal ( a/p )
-masaj erotic dominare etc
-masaj de relaxare si body to body
-prostat masaj
Tarifele mele sunt:
-150 ron/30 min
-250 ron/1 ora
Garantez placere maxima
Cer si ofer discretie si seriozitate maxima
Program Non-Stop

post-227203-0-03403800-1484909186_thumb.jpg

post-227203-0-19982900-1484909198_thumb.jpg

post-227203-0-17432100-1484909213_thumb.jpg

post-227203-0-72389300-1484909219_thumb.jpg

post-227203-0-42574800-1484909230_thumb.jpg

Postat

poze noi    transexuala reala,apetisanta si seducatoare..sunt visul si fantezia ta,atenta la dorintele tale..[/size]

Sunt fructul pasiunii interzise dorita de tine..[/size]Serviciile mele sunt de :[/size]-oral ( a/p )[/size]-anal ( a/p )[/size]-masaj erotic dominare etc[/size]-masaj de relaxare si body to body[/size]-prostat masaj[/size]Tarifele mele sunt:[/size]-150 ron/30 min[/size]-250 ron/1 ora[/size]Garantez placere maxima[/size]Cer si ofer discretie si seriozitate maxima[/size]Program Non-Stop[/size]

Iei hormoni de ai facut trecerea de la travestit la transexuala?

Postat

Nu toti suntem prosti, mai suntem cativa pe aici care facem diferenta intre transexuale si travestiti. Cred ca era mai bine daca iti lasai anuntul asa cum era initial.

Te gandesti ca daca se ajunge la fata locului si pula urma de sani putem pleca,nu?

• Like 1
Postat

mai baete dar cine a zis ca am sani un eu  faci tratament 2 sa ai sani fa diferenta intre si dupa sa vorbesti tu da care si tu esti o travestita cu barba si par pe main si picioare si te dai trss asa ca vezi de gunoi tau din ochii si nute mai baga in seama cu mine

Postat

Tu ai o problema cu limba romana. Nu am inteles nimic din literele alea aruncate la misto in dorinta de a formula o propozitie.

Incearca raspunsuri simple, exemplu:da, nu, nu stiu, poate si daca te simti in stare de cuvinte mai lungi poti raspunde cu posibil.

• Like 2
Postat

mai mari in pula maea bai muie

marsi in pula mea de opsedat

invidiea e mare se vede

Mai fa o incercare. Poate de data asta iti iese si scrii corect. Chiar te incurajez!

• Oras:Brasov
Postat

Pentru binele tau incearca sa nu mai scrii pe forum! Sau macar daca scrii,scrie corect! Saraca limba romana ai ucis-o! 

• Like 1
Postat

da sitiu dar ma grabesc cand scriu si ma inerveaza si dai scriu asa

incearca sa nu te mai "inervezi" si scrie corect! O seara buna :kiss3

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...