ady_x Reputație: 7 Postat Mai 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2015 de ce? Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Mai 27, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Mai 27, 2015 doar live Link spre comentariu
ionutmyth Reputație: 171 Postat Mai 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2015 ai par sintetic pe cap Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Mai 28, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Mai 28, 2015 asa si care e problema ta ?????????????? Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Mai 30, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Mai 30, 2015 poze parada gay 2015 Link spre comentariu
beatrice100 Reputație: 1 Postat Mai 30, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Mai 30, 2015 cine e doamna matura?poti sa dai nr ei?multumesc. Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Mai 31, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Mai 31, 2015 tot o trv dar nu am nr ei Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Iunie 2, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Iunie 2, 2015 neata cine vine la o cafea buna? Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Iunie 2, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Iunie 2, 2015 cum pot pune si eu poza la profil ???/ Link spre comentariu
putet Reputație: 22 Postat Iunie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2015 Pretul pe ora cu 2 finalizari fiecare se poate? Merci. Link spre comentariu
beatrice100 Reputație: 1 Postat Iunie 7, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Iunie 7, 2015 vreau si eu nr de tel al doamnei mature,va rog frumos cine ma poate ajuta? Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Iunie 8, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Iunie 8, 2015 sincer eu nute pot ajuta ca nu am nr ei si ea este madam claras cauto pe www.facebook.com Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Iunie 8, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Iunie 8, 2015 nr meu 0728874293-0765223299 Link spre comentariu
beatrice100 Reputație: 1 Postat Iunie 8, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Iunie 8, 2015 multumesc frumos de ajutor ,daru intra pe fb madame........ Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Iunie 8, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Iunie 8, 2015 ) Link spre comentariu
beatrice100 Reputație: 1 Postat Iunie 9, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Iunie 9, 2015 chiar nu imi poti face rost de nr ei?nu are anunt aici?nu presteaza si ea? Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Iunie 12, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Iunie 12, 2015 nu sitiu daca da daca nu Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Iunie 17, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Iunie 17, 2015 buna am revenit in buc Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Iunie 17, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Iunie 17, 2015 TRAVESTITA DENISA_SEXXY82 : rasfata-te cu un masaj de relaxant si tonifiant dupa o zi grea de la birou masaj terapeutic sportiv si bady cu o travestita experta_in_masaj Link spre comentariu
beatrice100 Reputație: 1 Postat Iunie 17, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Iunie 17, 2015 unde ai fost? Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Iunie 18, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Iunie 18, 2015 in timisioara Link spre comentariu
beatrice100 Reputație: 1 Postat Iunie 18, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Iunie 18, 2015 de ce nu ai oprit si in Pitesti cateva zile Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Iunie 20, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Iunie 20, 2015 offffffffff Doamne Dumnezeule ce sa ne facem noi cu trasexuali astea 2 site ei care sant travestit ca si noi cu bureti plin de vata si plin de bubr pe fata si dau cu un kg de fond de teni si tot se vede si in poze zici ca are gatu rupt ))))))))))))))))))))))))))))))))) ras Link spre comentariu
martatranssex Reputație: 1 Postat Iunie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 20, 2015 offffffffff Doamne Dumnezeule ce sa ne facem noi cu trasexuali astea 2 site ei care sant travestit ca si noi cu bureti plin de vata si plin de bubr pe fata si dau cu un kg de fond de teni si tot se vede si in poze zici ca are gatu rupt ))))))))))))))))))))))))))))))))) rasnu te agita draga mea ca nu are rost asa sunt ele sa rada de alte persoane.uita pe unde a fost si a atarnat chiar si la o sarma sa o bage in mat numai la tine cat a atarnat ore sau chiar zile intregi dar ce sa faci ele au scoli facultati diplome asa ca sunt niste curve cu diploma. nu am auzit sa profeseze dupa facultatea care a urmato niciodata nu mi-a placut sa ma laud si chiar aveam cu ce fata de frumoasele astea care nu vrea sa se afiseze dimineata dar asa e lumea prost facuta cacatii fut in loc sa PUTA Link spre comentariu
conchita de romaniea Reputație: -3 Postat Iunie 20, 2015 Oras:bucuresti sector2 Oras:bucuresti sector2 Partajează Postat Iunie 20, 2015 draga magda scumpa travestita [ca si mine]cu bureti in sutiene nu cred ca am fost in situatia de a-mi da clienti vredata cum v-am dat eu voua tie si printesei tale bianca simona sau cum o chiama draga mea chiar sa vem pierderi de memorie si uitam care pe care a ajutat sora mea eu daca merg acasa mama cu mine se mandreste pe cand cu tine mamica ta ii este rusine cu tine .te tot lauzi in toate partile ca ai ajutat cu bani,cu clienti cu locatii dar tu ai uitat cu ce bani te-ai mutat la vatra luminoasa?daca eu asa cum ma consideri tu nu iti intindeam o mana ramaneai tot in cocina aia din salajan sunt mandra si dorm linistita pe patu meu si sunt cu fruntea sus si nu ma vb nimeni asa cum te vb pe tine ca dormi in patu lor primit am plecat de pe unde am stat fara nimic tu ai furat tot ce se putea fura cu tv fotolii si diverse de prin casa nu inteleg ce atata lauda draga mea magda asa ca te rog sa nu ma mai musti pe mine de cur si trateaza-ti fata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum