Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

sau cine stie ce herpes o fi luat  :laugh2  ..... as fi zis daca o dadea cu faza ca nu mai vrea sa-si puna poze cu pula pe net dar ca nu ai timp ii o scuza patetica 

• Oras:bucuresti
Postat

frate nu pun poze acum ok pun cand vreu eu si in aldoila rand nu pun poze pana nu ma mut in alta locatie si nu am lat niciun  herpes sau ce zici tu daca ai fost tu la alte persoane si ai lat e partea a dou  poze noi pun numai dupa cema mut in nou locatie pana atuci nu pun poze 

Postat

sau cine stie ce herpes o fi luat  :laugh2  ..... as fi zis daca o dadea cu faza ca nu mai vrea sa-si puna poze cu pula pe net dar ca nu ai timp ii o scuza p

tu Curvar Ucenic daca tu ai asa ceva nu in seamna ca toata lumea are asa  ceva 

• Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

E dubioasa treaba asta cu pozele...acces la net are,doua poze faci imediat si le postezi si de pe telefon daca e... danbest nu zice rau,ceva nu miroase a bine...

Postat

mrs dar am si eu o gramad de facut dai nu am timp dar cat de curand veti primi multe poze ok sper sa fiti multumiti de aste sant facute pe fuga 

• Oras:România
Postat

Frumoasa pula si mare mmmm da eu inka sunt virgin în fundulet dar mă atragi rău de tot mmmm te-ai numit pe vreun sait lauramaria

Postat

Daaaaa vreau dar momentan sunt în Germania dar cum revin prima oprire la tine este.

Postat

Sa puneti si voi o recenzie dupa ce vo trage sunt curios daca virgini rezistati la asa pula sau patiti ca cel de la pagina 7 tot din topicul asta

Postat

Da este posibil să plătim la fel dar dacă suntem precauți si folosim suficient lubrifiant cred că nu-i problema. Orcum în gură vrei ceva mai hard cu 18 19 m-am descurcat destul de bine.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...