irina_28 Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2012 Oras:Timpuri Noi - Tineretului Oras:Timpuri Noi - Tineretului Postat Octombrie 23, 2012 Buna tuturor! Ma numesc Irina, am 28 de ani, 170 cm inaltime, voluptoasa, sani nr. 3, par ciocolatiu, ochi verzi, ten deschis. Ofer servicii de companie intima: sex oral (neprotejat in functie de igiena) , normal si anal (protejate), mici fantezii: 69, cunilingus, sex intre sani, etc. Locatie: Bulevardul "Gheorghe Sincai" (intre "Timpuri Noi" si "Tineretului"). Program: L - V : 11 a.m. - 8 p.m. Numar de telefon la care pot fi contactata: 0720733891. In afara programului am telefonul inchis. Pozele imi apartin si sunt foarte recente. Parte financiara: 100 lei / finalizare (oral + normal + anal); 150 lei / ora (oral + normal + anal). Alte servicii: finalizare orala +50 lei; uro (activ) +50 lei; threesome: 250 - 400 lei / ora (in functie de cerinte). Va astept, cu sugestii si comentarii constructive. Multumesc! Cu respect, Irina
Vizitator nicushor Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2012 Postat Octombrie 23, 2012 bună Irina bine ai venit printre noi. Dacă locaţia este cea cunoscuta( a Alexandrei) eu o sa îţi fac o vizita in CURând. Mult succes şi ne vom vedea.....
Vizitator kido Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2012 Postat Octombrie 23, 2012 buna irina..... bun venit printre noi:P
irina_28 Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2012 Oras:Timpuri Noi - Tineretului Oras:Timpuri Noi - Tineretului Autor Postat Octombrie 23, 2012 Buna, Sunt in locatie cu Andrada si Alexandra. Te astept, daca vei avea placerea. Numai bine,Irina
Administrator pisicuts Reputație: 115065 Postat Octombrie 23, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 23, 2012 bine ai venit pe forum Irina :kiss3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum