pappyro Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 23, 2012 Buna seara, Prima postare, sper sa nu fac vre-o greseala, imi pare rau in avans daca imi scapa ceva! Ideea comunitatii mi se pare geniala, am ceva plus de valoare de adus experientei comune...dar asta mai tarziu (am inteles ca e bine sa nu deviem de la subiect). Implicat pana peste cap in nunta unui prieten bun, am nevoie de cateva sugestii pentru 2 ore de distractie, o fata sau doua. Ideal - streap-tease, show, stiti cliseele, si o retragere cu mirele asa, chiar sa ii para rau! Deep, anal. Stiu nu cer mult... Bine v-am gasit!
sexyroxy1 Reputație: 127 Postat Octombrie 23, 2012 Oras:Cal victoriei Oras:Cal victoriei Postat Octombrie 23, 2012 hey, poti lasa un sms pe nr 0724960550, eu si colegele mele participam petreceri
Vizitator telegrafistull Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2012 Postat Octombrie 23, 2012 scuze, roxy, participati "la" petreceri?... am intervenit sa nu se inteleaga altceva, sorry...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum