Sari la conținut

MELODII... DE IERI SI DE AZI

Vizitator telegrafistull

Postări Recomandate

• Telefon: amada.bdsm
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am intrat sa ascult o melodie, in ideea ca din 4-5 useri cineva asculta ce-mi place si mie...

Inginerule si Popescu puteti sa deschideti un topic cu melodiile voastre preferate, in care sa bagati sute de pagini sa le ascultati tot voi, ce faceti aici este chiar inacceptabil!

Am listat o gramada de pagini si nu se mai termina postarile de la acelasi user!  :no2

Stop!!!!

PS. Daca vreti postari mai multe, dar nu va duce capul cum sa le faceti, apelati cu incredere la Fazan...

• Oras:Oz
  • Oras:Oz
Postat

Amada®, tu intri la categoria ălora care decât să se fi născut, mai bine li s-ar fi legat o piatră de moară de gât și ar fi fost aruncați în mare.

Postat

Stai putin sa ma supar...

Putin mai mult...

Esti dus cu pluta, ai facut trafic cat ai facut, ne-ai demostrat ca un bolnav psihic cu acte in regula poate ajunge VIP pe forum, cum au facut si multi altii ca tine, care aveau aceeasi impresie imbecila ca nimeni nu sesizeaza nimic, noi restul suntem prosti si inutili...

Ca vi se permite sa va dati in stamba este una, ca vi se taie craca la un moment dat este cu totul altceva...

Apoi veniti plangand ca vesnicii martiri neintelegand de ce ati fost banati...

Pentru ca nu mai are nevoie nimeni de postarile voastre imbecile!

Eu mai astept, am ajuns sa tolerez mult mai mult decat credeam pentru simplu fapt ca acel ulcior de apa se mai si sparge...

• Oras:bucuresti
Postat

Buna Amada imi pare rau daca te-am deranjat cu ceva, eu am pus cateva melodii care am copilarit cu ele,  daca puneam manele mai ziceam dar asa stiu ca multi se regasesc in aceaste melodii. Imi pare  rau ca te-ai ofensat  :kiss2

Postat

Esti galben, bravo, ai reusit!

Mai conteaza ca ne-ai exasperat cu postarile tale?

Sa-ti fie de bine!

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

eu am pus cateva melodii care am copilarit cu ele... 

...cateva pe minut, pana ai ajuns la 200 de postari... si fix atunci te-ai plictisit brusc de muzica, de n-ai mai zis nimic juma' de ora... 

Coincidenta asta, dom'le, lucru' dracului in casa popii... ;)

Postat

Salut thecat eu as mai pune dar pe domnisoara Amada am plictisit-o cu muzica si nu vreau sa o supar si  mai  tare  :)  ;)

Postat

Salut thecat eu as mai pune dar pe domnisoara Amada am plictisit-o cu muzica si nu vreau sa o supar si  mai  tare  :)  ;)

Mai pune inca 6 pagini, nu ma supar, sunt curioasa sa vad daca mai ai aceeasi ardere sa o faci...

Reputație: -1560
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Inchide-l si pe asta , da-l in pula mea motane , ne-a ucis inginerul

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Inchide-l si pe asta , da-l in pula mea motane , ne-a ucis inginerul

Fa un subforum si da-i drumul acolo sa moara de singuratate. 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...