Sari la conținut

MELODII... DE IERI SI DE AZI

Vizitator telegrafistull

Postări Recomandate

Postat

vezi ca te-o facut fasolarul "accident genetic" :))

sunt useri creati de pisicuts pentru a scoate bani de la alti fraieri

anul trecut baga postaci cu 5000 de postari pentru a fi platinum

acum s-a smecherit baga de astea verzi cu stele

cacat de perje clocite

mue la fraeri

Nu sunt creați de Pisicuts, ci de accidente genetice. Pisicuts le oferă doar un refugiu. 

Avand in vedere ca esti unicul posesor de imbecilitate in stare pura,nu ti-ai dat seama ca prin concluzia ta idioata ai jignit sute de membrii premium care nu te-au jignit niciodată. Printre acesti membri premium este si Nobel pe care tu spui ca-l respecți.

auzi nea picoane,vad ca esti vechi pe aici.Dar care e problema ta ca vreau eu sa am cont platit?uite ..ca sa nu ma amestec cu astia ca tine,de asta am eu cont platit.Plin de ura si invidie.te-am salutat

Nicidecum diversiune. Exact asta ai făcut, ai jignit toți membrii premium. Recitește-ți mizerabila postare.

sunt useri creati de pisicuts pentru a scoate bani de la alti fraieri

anul trecut baga postaci cu 5000 de postari pentru a fi platinum

acum s-a smecherit baga de astea verzi cu stele

cacat de perje clocite

mue la fraeri

Nu sunt creați de Pisicuts, ci de accidente genetice. Pisicuts le oferă doar un refugiu. 

Avand in vedere ca esti unicul posesor de imbecilitate in stare pura,nu ti-ai dat seama ca prin concluzia ta idioata ai jignit sute de membrii premium care nu te-au jignit niciodată. Printre acesti membri premium este si Nobel pe care tu spui ca-l respecți.

auzi nea picoane,vad ca esti vechi pe aici.Dar care e problema ta ca vreau eu sa am cont platit?uite ..ca sa nu ma amestec cu astia ca tine,de asta am eu cont platit.Plin de ura si invidie.te-am salutat

Nicidecum diversiune. Exact asta ai făcut, ai jignit toți membrii premium. Recitește-ți mizerabila postare.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...