Sari la conținut

Andreea 0735675110 Mircea Voda

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Salutare!

Sunt la prima recenzie asa ca nu ma taxati f aspru in caz ca mai apar unele greseli!

Acum cateva zile fiind avid de ceva nou incep sa ma uit pe AT...oarecum indoit pt ca sincer sa fiu ma batea gandul sa ma duc tot la Amalia (Bloom Bank) la care mai fusesem de cateva ori...in fine gandindu-ma ca totusi nam luat-o nici pasta de nevasta am zis sa gasesc ceva nou.Zis si facut gasesc anuntul cu pricina sun si imi raspunde domnisoara Andreea...f amabila cu o voce f misto imi enumera serviciile si fac o programare pt mai pe seara! Cum de fiecare data cand merg pe la o domnisoara prefer sa iau taxiul am facut si de data asta la fel...ghinionul meu ca de data asta era exact la ora aia cu traficu de cacat si in plus am dat si peste un taximetrist dala filozof...cand i-am zis sa ma duca pe mircea voda a inceput sa-mi spuna de totzi domnitorii Romaniei si pe urma ma bagat putzin si prin istoria recenta cu nato si ue...plm eu eram nefutut de o saptamana si ma gandeam numai la pasarica si asta ma lua cu basescu si cu ponta in fine...ajung intr-un final la biserica aia de pe mircea voda o sun pe fata si ma ghideaza ea la blocul cu pricina. Imi spune interfonul sun deschide usa la bloc si urc...ajung la etaj deschide ea usa fara sa fiu nevoit sa sun.

Acum ce sa zic...fata era exact pe gustul meu...cam la vreo 1.75 - 1.77 cu tocuri deci inaltutza, f dragutza la fatza,bruneta, ochi inchisi caprui parca,buze frumoase, ce sa mai lucrare...ma uit si la corpul ei...era imbracata intr-o rochie daia gen sac de nu potzi sa vezi nimic da in fine...picioarele erau f misto lungi drepte ce sa mai...am zis ca am tras lozu ce mare.

Ajungem in camera de actiune care era destul de ok imi mai spune odata serviciile sii ii las 2 cascavale pe noptiera(oral normal o ora).Imi da un prosop curat si uscat si o rad la baie. Baia f ok cu toate felurile de gel de dus posibile imi fac dus si revin in camera...se duce si ea la dus timp in care ma asez pe pat sa o astept...pe pat nu era nici o perna asa ca mam sprijinit si eu pe grilajul ala de fier de la capul patului de mia inghetzat carca in fine...vine domnisoara in prosop si-l da jos si aici surpriza...o burtica de toata frumusetzea si un cur mult mai mare fata de ce sunt obisnuit si fata de ce imi place...am simtit asa cum incepe sami moara usor usor...fata sa asezat langa mine am vb putzin 2 min pe urma a inceput sa ma sarute pe piept pe abdomen si ma intrebat cum prefer oralul i-am spus ca cu prezervativ a pus ea gumarul si a incept sa suga...un oral f bun umed cu incercari nereusite de deep lins pe coaie am luato si de cap si am fortzat-o sa o ia mai adanc iar domnisoara nu a comentat nimic ba dimpotriva...f cooperanta(se vede experientza...fata este de 2 ani in meserie).

Cand am vazut eu ca sunt in plenitudinea fortzelor iam sugerat sa trecem la normal la care ea zice "itzi spun din start ca ai pula prea mare si daca stau deasupra ma doare" asa ca am trecut eu deasupra...sa umezit natural si dai bataie intai eu deasupra pe urma am puso si capra( o imagine nu f reusita da asta e)eu miam vazut constiincios de treaba la un moment dat am dat mai tare si am vazut ca o doare asa ca am incetinit ritmu pana la urma a ajuns cu capu in grilajul ala asa ca am schimbat pozitia...am pus-o iar misionar si pe urma am terminat ea stand pe lateral si cu un picior mai ridicat si eu deasupra! Mi-a scos ea gumarul m-a sters cu servetele umede si mam dus la dus...am mai vb vreo zece minute si am intrebat-o daca mai e timp de ceva mi-a zis ca mai sunt doar zece minute asa ca am hotarat ca nu mai merita efortul sa il scol pe gogu pt zece minute...l-am lasat sa doarma linistit si impacat! Am mai vb noi cateva minute si apoi am ras-o!

Acum note

Locatzie 9

Aspect fata 7(frumusica foc la fata, piele f fina bronzata sau ma rog asa o fi fost ea mai inchisa la ten inaltutza dar o strica burta si fundul)

Oral 9 (oralul se putea si nepro dar eu am ales cu prez, nu am intebat-o daca face cim cof sau altceva pesemne ca da)

Normal 9(umezire naturala,geme cat de cat natural, se implica te intreaba tot timpul daca e ok)

Anal-nu ma interesat

Per total o experientza interesanta fata este f ok din toate punctele de vedere! O recomand celor carora le plac fetele mai grasutze

post-41810-0-79252500-1351161334_thumb.jpg

post-41810-0-64264900-1351161345_thumb.jpg

post-41810-0-77963700-1351161355_thumb.jpg

post-41810-0-42083100-1351161371_thumb.jpg

post-41810-0-20020500-1351161388_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Domnu' @benenglish, de esti amabil, ne poti zice daca pozele fetei sunt reale... nu de alta, dar din imagini nu pare asa de grasa cum zisesi matale, chiar daca esti adeptul genului mai skinny.

Postat

Sa imi fie cu iertare...greseala e a mea pt ca mam grabit putzin cand am facut recenzia...la telefon am intrebat-o daca pozele sunt reala ea spunandu-mi nu numai ca sunt reale ba mai mult sunt facute in locatzie fapt cat se poate de neadevarat...pozele or fi ale ei da cand avea cu vreo 20 de kilograme mai putzin si cand statea in alt loc! Este f adevarat ca sunt adeptul fetelor skinny (gen Bianka -Corneli Coposu) dar crede-ma tovarase magic blue ca am simtzul realitatzii si al proportziilor...fata asta nu are nici o legatura cu cea din poze.

P.S halatul a fost 200 de ron o ora( oral si normal)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...