bazdkiii Reputație: 497 Postat Octombrie 25, 2012 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Octombrie 25, 2012 Azi am vazut un anunt nou..pe care nu stiam unde sa pun deci am luat telefonul si am suat. Anunul suna in felul urmator: "domnisoara 23 de ani,deschisa la propuneri indraznete.cer si ofer discretie 0748794456" La telefon raspunde o domnisoara cu o voce hotarata si aflu urmatoarele detalii de la ea:Domnita are 23 de ani. inaltime 167, 51 de kg par saten. este disponibila non-stop. Are locatia pe strada Bucuresti. Preturi intre 150-200 si ofera" servicii complete" , dar nu am putut sa aflu ce inseamna pt ea "servicii complete"... Mi-a zis c pentru programare s-o sun inainte cu 30 de minute. Si daca merg numai sa vad, deci nu raman trebuie sa platesc 50 de lei DERANJUL.... a fost cineva la ea?
BASZOKBELE2 Reputație: 143 Postat Martie 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Telefon: [email protected] Oras:.Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Martie 10, 2013 Salut!Se pare ca e tot al domnisoarei Ada si acest numar de telefonhttp://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5303785
bazdkiii Reputație: 497 Postat Martie 10, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Autor Postat Martie 10, 2013 multumesc pt informatie! pana la urma am aflat si eu ca era nr ei...numai ca m-am uitat de threadul asta.... o zi buna sa ai!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum