Vizitator Irinuca Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2012 Postat Octombrie 26, 2012 de ce va plac fetele slim?exista vreun motiv care va determina sa aveti atractie fata de aceasta tipologie fizica?
vprxtrm Reputație: 95 Postat Octombrie 26, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2012 sunt mai usor de manevrat de pe...o parte pe alta...:-)
Vizitator Irinuca Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2012 Postat Octombrie 27, 2012 haios raspuns....si alte motive nu mai sunt?
ovii Reputație: 185 Postat Octombrie 28, 2012 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 28, 2012 De regula...fetele slim au niste sani mai mici si niste sfarcuri foarte erectile...cea ce denota un apetit mare pentru sex..Da...pot fi manevrate mai usor.Fetele slim sunt preferate atat de barbatii mai masivi pentru ca se simt " stapani" ( le trosnesc, fetelor , oasele-n timpul imbratisarilor )...cat si de cei mai slim pentru ca li se par mai apropiate de modelul lor fizic .Eu ador fetele slim , din totdeuna ...chiar daca cateodata nu ma dau in laturi nici de la una XXL .
milmoi Reputație: 177 Postat Noiembrie 2, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2013 @Shaworma lasa manelele ca nu esti pe taraf si nu mai aduce toate posturile vechi in fata... Poate nu toata lumea agreeaza COCOTIERII si muzica lor...
walexy_777 Reputație: 53 Postat Noiembrie 4, 2013 Telefon: walexy_777 Oras:Bucuresti Telefon: walexy_777 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2013 Pentru ca non-slim am si acasa
rodrigo Reputație: 640 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2013 Ce elegant suna non-slim... PS: si acasa tot slim am si nu-i inteleg pe rubensieni, fani BBW. Cica e de gustibus... dar tot nu inteleg...
TheNymph Reputație: 38 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:teh interwebz Oras:teh interwebz Postat Noiembrie 4, 2013 Ce elegant suna non-slim... PS: si acasa tot slim am si nu-i inteleg pe rubensieni, fani BBW. Cica e de gustibus... dar tot nu inteleg... Mai mult de pus mana Eu daca nu ar exista fani BBW nu as avea clienti. Totul tine de gust. Una mai grasuta are sanii mai mari, fundul mai mare, e mai faina privelistea la doggy (asta imi zic si mie altii)Totusi cred ca orice femeie ar trebui sa se simta bine in pielea ei si sa nu mai fie influentata de femeia size 0 promovata de mass-media. Esti cum te-a lasat mama natura. Exemplu de femeie bomba pentru gustul meu? Miss Marilyn Monroe. Exact la mijoc
Lomeo Reputație: 87 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 4, 2013 Mie azi imi plac femeile slim, maine poate un pic mai facute( sa am pe ce pune mana) depinde de stare.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum