Sari la conținut

Cluburi langa Granita Austro-Ungara M1

Vizitator barzaunul

Postări Recomandate

Vizitator barzaunul
Reputație: 0
Postat

Imediat la iesirea din Ungaria spre Austria pe autostrada M1 langa Hegyeshalom ar mai fi o locatie pentru cei grabiti:

Deci plecand din tara pentru cateva saptamani, ala micu’ a realizat ca ceva vreme nu mai e rost de tras nimic pe cosor…Asa ca a inceput sa dea semne de nervozitate, preluand el controlul si gandind in locul meu. In minte nu mai aveam decat amintirile de pe vremea cand pe toate drumurile,unguroaicele focoase, dornice de sex renumerat,erau mai dese decat semnele de circulatie…Ehei, ce vremuri…

Dornic sa scap de stresul impus de al mic, parasesc autostrada si intru in Gyor. Ce mi-am spus : Orasel maricel,aproape de granita, vreme buna,ora potrivita(21), imposibil sa nu prind ceva. Intru in oras, il traversez,ies, nimic !!! Nervos, ma intorc, explorez cu mai multa atentie centru, incerc alte iesiri, acelasi rezultat…

Resemnat, intru din nou pe autostrada si o calc. La cca 500 de m de fostul punct de frontiera pe partea dreapta zaresc in fata unui club niste craci luuungi,cat o zi de post. Nici nu stiu cum am ajuns acolo…Prea tarziu,caprioara fugise…Eram in pragul depresiei asa ca am inceput sa scotocesc tot cotlonul, sperand ca gazela va reaparea. Nimic.In schimb au aparut ceva clienti…Dandu-mi seama ca nu e rost de nimic dau sa plec…Dupa parcarea de tiruri, vad o maghernita pe care scria: Magazin, Bar si Massage

Maghernita cred ca se numea la Natalia sau ceva asemanator…hopa, hai ca poate e o speranta. La o adica si o l..a e buna in starea mea…La intrare pretul promotional afisat 25 euro pt o juma de ora

Intru, nici un client(exceptand doi care tot mozoleau o pitzipoanca la intrare.)

Imediat ma ia in primire o fatuca de 1.62 si cca 45 kile, ma intraba ce doresc zambind iar eu cer ca boul o cola…. Mi-o aduce si nu mai inista. Vazind ca nu se mai petrece nimic ma duc sa platesc . Intreb atunci de masaj,si atmosfera se schimba . Imi spune ca pot alege intre 4 fete : Ea, pitzipoanca de afara, fata de la bar care mi-a tras un zambet fara ceva dinti(1 sau 2…) si o tipa ce parea destul de vulgara. Nu mi-a fost greu sa aleg. Pretul anuntat, 50 euro totul inclus (25 euro masaj simplu non erotic mi-a spus). Neputand sa verific meniul la 25 de euro(nu stiu nici maghiara, nici germana) ma risc pe 50, zicandu-mi ca o sa profit si de ultima secunda.

Ma cheama intr-un separeu dupa un minut, dezbracat rapid, si trecut imediat la actiune.

Oral cu prezervativ,(doar asa face) fooarte bun. In general il fac fara, caci cu nu simt mare lucru cu. Ei, aici situatia a fost diferita. Vrea sa se urce pe mine, si ii zic : n-ai terminat la oral. Se conformeaza inca ceva minute. Excitat la maxim ii zic sa treaca deasupra. Zis si facut. Maare greseala : in cateva minute am fost KO. Toata actiunea maaaxim 15 min.Mi-a dat de inteles ca ne oprim aici… Ofticat si dezamagit de mine, ii dau de inteles ca eu sunt Speedy Gonzales…rade si se simte obligate sa il complimenteze pe al mic…Nu mai stiu cum o cheama pe fata, dar oricum un nume tot cu conotatii romanesti

Bref, Recenzia

Locatie 6,5

Oral 8 (sigur ar fi fost 10 fara, chiar daca nu s-a ocupat si de oo)

Normal 8-9

Fizic 8 (placut,dar buci foarte moi….)

GFE 8

Pret 50 euro

Sigur o sa mai revin, si o sa pot aduce mai multe informatii..(tel, nume exacte,etc) :snap

Sper sa fiu iertat pentru imprecizii. Impresia mea este ca aproape toate cluburile din zona aia au aceste servicii...

• Like 5
Vizitator barzaunul
Reputație: 0
Postat

Scuze, revin cu precizari pt locatia la "Massage": Exaxt in spatele benzinariei Agip.

Aveti si link-ul google aici:

https://maps.google.com/?ll=47.91899,17.12110&z=17&t=h

In fata cladirii lungi din stanga,am zarit naluca cu picioare lungi...Poate cineva are mai mult timp sa prospecteze zona inaintea mea ??? :bow

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Salutare, am trecut eu prin zona, de fapt am stat o noapte langa acest club cazat in drum spre casa, din pacate insa nu am vazut nici o domniaoara iar in clubul de noapte care era deschis nu am avut curaj sa intru fiind singur iar despre confratii nostri unguri nu am o impresie foarte buna...dimineata insa am facut un popas la agip care este imediat in vecinatate sa servesc o cafea sa ma trezesc pentru cei inca 1000km ce ii mai aveam de mers pana acasa si inauntru 3 gazele care nu aratau deloc rau si erau intr-o stare de ebrietate destul de avansata, mai mult ca sigur lucrau in clubul de nopte ceea ce ma face sa vreau sa fac o vizita clubului de noapte la urmatoarea vizita.

Numai bine!!!!

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...