Sari la conținut

Forme favorite

cassy

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Fiecare dintre noi are preferinte cu privre la aspectul zonei intime, mai ales daca vine vorba de sex oral.

Am mai decris pe alt topic mie cum imi place sa fie penisul, dar nu am zis un cuvant despre pasarici.

Pentru mine pasarica ideala detine labii mici iesite cu mult dintre cele mari, si nu in utimul rand clitorisul usor accesibiil, sa te poti juca pe indelete, sa le poti lua in gura, nu doar sa lingi. Am lins si pasarici, care aratau ca o crapatura, deci am avut ocazia sa fac diferenta intre cele cu proeminente si cele fara. Ma declar fana labii si lindic mare :D

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

100 % ...fan al descrierii tale...nici eu nu reuseam mai bine . :kiss3

Postat

Ca persoana cu un pic de experienta in lins.. sunt cu totul de acord. Ai mult mai multe optiuni de joaca.

Postat

profa, io zic ca una dintre placeri este diversitatea! io zic ca toate pasaricile sunt frumoase in felul lor; da, e mai bine sa gasesti una care iti simplifica sarcina (adica sa gasesti mai usor "points of interest" :D). stii cum era gluma despre putze: mare, mica - nu conteaza, vesela sa fie!

mai important decat forma mi se pare "usurinta accesului", adica fara padurice! si "deschiderea" - cea morala, nu fizica. pana la urma orgasmul are loc intre urechi!

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Pentru mine, cu cat mai diferite cu atat mai bine. Nu imi place un anumit tip. Nici labiile nu conteaza, ca-s mari ca-s mici, important e cum tremura posesoarea cand le atingi :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...