Vizitator bogdanvl Reputație: 0 Postat Mai 9, 2017 Postat Mai 9, 2017 Am o intrebare anul trecut activau 3 tipe la barul ala cu palmieri pana in brezoi cu 3-4 km . Am vazut k e inchis de ceva vreme dar fetele de erau acolo nu le gasesc nicaieri, era una inalta frumoasa corp super dar implicare 0, una mai creola care era cat de cat ok si una... ioana parca o chema putin mai grasuta foarte frumoasa la fata si foarte de treaba. Stiti ceva de cea din urma?
Vizitator katavl Reputație: 0 Postat Mai 9, 2017 Postat Mai 9, 2017 Le gasesti...sunt 2 acum la palmier...ieri pe la 15 era o tipa înaltă buna....si mai era una da nu prezinta interes
Vizitator bogdanvl Reputație: 0 Postat Mai 9, 2017 Postat Mai 9, 2017 Hmm inseamna k nu mai stau seara stau decat ziua. Ms de info
mcsmarius Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 in parcare la Lotrisor am vazut o bruneta subtirica, stie cineva mai multe despre ea?
Vizitator bogdanvl Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 in parcare la Lotrisor am vazut o bruneta subtirica, stie cineva mai multe despre ea?Unde mai exact si pe la ce ora
mcsmarius Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2017 Postat Octombrie 16, 2017 dupa ora 19, se plimba prin parcare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum