Sari la conținut

Lisandru !

Postări Recomandate

Postat

Auzi muedin, tu chiar nu te potolesti prostul pulii? Se stie ca esti idiot, nu credeam insa ca atat de idiot. Spune-mi te rog, te crezi destept facand ceea ce faci, ai orgasm sau ce se intampla? Iti spun eu, esti un muist mic care vrea sa se afirme in spatiul virtual!

Lisandre iar ai tras pe nas ștevia?Ștevia se mănâncă nu se fumează

• Like 2
  • Oras:undeva
Postat

Ceva mai ”nou” nu ai ...că ne-am săturat să ne pui aproape aceeași ”placă”, în fiecare zi.

Ti se potriveste prea bine ca sa renunt la ea! Tu un creier mai nou nu ai, asta de acum este basit rau de tot sclavule?

• Like 13
  • Minus 2
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Tu un creier mai nou nu ai

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18447568_1512348112173339_2557354012559270266_n.jpg?oh=c36e7bfbf6bbca2cf876f01e618f5f1e&oe=5977E95F

• Like 2
Postat

Ai zi tu...e bună Violeta :350x

Nu la fel de buna ca  ma-ta, sigur este insa mult mai desteapta decat aia. Deh, daca ar fi fost desteapta te-ar fi inecat la nastere!

Postat

Nu la fel de buna ca  ma-ta, sigur este insa mult mai desteapta decat aia. Deh, daca ar fi fost desteapta te-ar fi inecat la nastere!

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Nu la fel de buna ca ma-ta, sigur este insa mult mai desteapta decat aia. Deh, daca ar fi fost desteapta te-ar fi inecat la nastere!

ce dracu sa inece,daca si masa e la fel
  • Like 4
  • Minus 3
Postat

Pune-i anunț, că vor să o ”încerce” băieții :laugh2

Pe ma-ta??? Ok, ai nevoie de bautura somerule?

Postat

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18447568_1512348112173339_2557354012559270266_n.jpg?oh=c36e7bfbf6bbca2cf876f01e618f5f1e&oe=5977E95F

:laugh2  Hai ca ti-ai dovedit prostia! Hai marsh si ia-ti piese de schimb handicapatule!

Postat

Lisandre iar ai tras pe nas ștevia?Ștevia se mănâncă nu se fumează

Nu mah frecangiule, se pare ca i-ai dat si parnaiasului marinar din ce consumi tu!

Postat

Hai mai bine facem o înțelegere,tu nu-mi faci plângere penala si eu te las sa-mi sugi pula.

Sa nu fii stoarfa ca este o înțelegere corecta.

Plangerea este facuta, eu nu ma joc cu asa ceva! Acasa la mine este bine, tu oricum sugi puli  mizerie umana! 

Postat

Nici avocații nu mai sunt ce erau odată...

https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/18486212_1400007340079130_2162643053007481214_n.jpg?oh=7d1863a4a69eaf7d503444d25932803d&oe=597C23C0

De nu te fut eu pe tine... Tampitule, eu nu mai am ce ascunde,  veau sa va vad pe voi, o sa am grija sa fie piblic, police fata!

Postat

Ma-ta chiar este buna, stiuca este rodata, muie la greu, betiva grupa mare!

Hai sa te vad jartea, esti magar, te calc n picioare! Iti garantez ca esti prost, ai sa vezi de ce!

Postat

Ma-ta chiar este buna, stiuca este rodata, muie la greu, betiva grupa mare!

Hai sa te vad jartea, esti magar, te calc n picioare! Iti garantez ca esti prost, ai sa vezi de ce!

Postat

Adica ai plâns in pula??

Adica sugi pula oricum gunoiule! Treaba asta setermina curand clona de profesie! 

Postat

Adica ai plâns in pula??

Pizda,esti atat de sarac incat foarte multi se pisa pe tine! Boule, ca si miky,  saracia consta in ce ai in cap. Avand in vedere aprecierile tale, te fut in gura de handicapat! Asta nu ca iau pe bune aprecierile subiective, iti asigur insa trezirea la realitate betivule, hartuitor!

Postat

Adica ai plâns in pula??

Vrei sa plangi tu, nu in pula, nu sunt homalau ca si prietenii tai!?Am rabdare, totul este legal din partea mea, sa vedem pe acolitii tai cand vor primii citatiile acasa! Tie nu iti pasa, lor da, iti garantez. 

• Oras:86.925026 27.987850
  • Oras:86.925026 27.987850
Postat

Pizda,esti atat de sarac incat foarte multi se pisa pe tine! Boule, ca si miky,  saracia consta in ce ai in cap. Avand in vedere aprecierile tale, te fut in gura de handicapat! Asta nu ca iau pe bune aprecierile subiective, iti asigur insa trezirea la realitate betivule, hartuitor!

clistirigiule zimi ce tragi pe nas casa stropesc cartofi ca sigur moare colorado

• Like 1
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Vrei sa plangi tu, nu in pula, nu sunt homalau ca si prietenii tai!?Am rabdare, totul este legal din partea mea, sa vedem pe acolitii tai cand vor primii citatiile acasa! Tie nu iti pasa, lor da, iti garantez. 

Ai intrat in fibrilație?Urat faci când ai pula înfiptă-n cur.

• Like 4
Postat

Plangerea este facuta, eu nu ma joc cu asa ceva! Acasa la mine este bine, tu oricum sugi puli  mizerie umana! 

E păcat că s-a ajuns la tot felul de plângeri în lipsă de argumente și de înțelegere.

• Like 1

Postat

E păcat că s-a ajuns la tot felul de plângeri în lipsă de argumente și de înțelegere.

Nu muedin, s-a ajuns la ceea ce ai cautat! Argumente trebuie sa cauti tu de acum incolo tristule!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...