Sari la conținut

masaj erotic flora -0754596599

ttedy

Postări Recomandate

• Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

anuntul suna asa: Masaj erotic exploziv, alături de maseuze superbe. Fanteziile tale devin realitate, thailandez deep, preţ special 150lei. tel 0754596599

am sunat ,programat , ajuns la acest salon in spate la fluxu' de constructii statia flora .

locatia un apartament tip vagon , decorat cu panze rosii lumanarele, curatel dar fara incalzire (nu au dat astia de la cet ).

ma intampina aceeasi tipa care te ghida la salonul din dispecer cel cu nr 0740998140. intru si mi-o prezinta pe cosmina care lucra la acelasi salon o tipa bruneta frumusica ,slim , ten un pic masliniu , cu parul cret lung, sani medii dar fermi si frumosi .

camera incalzita cu incalzita cu aeroterma , pat mic cu un prosop pe el , deci nici vorba de schimbat lenjerie, muzica ambientala pe laptop, lumanarele etc .

ma intind pe pat si tipa ma freaca cu un pic de ulei pe burta si trece rapid la un oral viteza neprot, de fk nici vorba , DT nevoie , lins oo pe alocuri , incerc sa ii dau bikineii jos zice ca nu se poate ca trebuia sa aleg pachetul de 200 ron , cu 2 finalizari (eu alesesem pachetul de 150ron/40min .e singurul salon la care am fost si maseoza sta cu chilotii pe ea :)) (si am fost la cateva )

ma rog finalizez in vreo 15 min , in gurita ei iar la final imi aduce hartie igienica sa ma sterg, ( prea scumpe serv umede :))

dupa ce merge tipa la baie intreb daca mai am timp , zice ca nu ca e doar o finalizare deci nici vorba de 40 de min daca termini in 5 min te-ai imbracat si ai plecat .....destul de nasol 150 ron pt o muie scurta :))) buun sa trecem la note :

locatie :7 camera arata bine dar baia e de tip vechi si nu are apa calda sau caldura

aspect fizic :9 tipa arata bine e curata, dar are gfe scazut 6

oral :8 rapid sustinut dar fara DT, si fara atentie la zone adiacente, pe alocuri ajutat de maini

in concluzie : recomand daca vrei sa dai o muie scurta la tipa frumoasa nici vorba de masaj erotic

P.S : azi are anunt cu 100 ron masajul (cred ca e 20 min ) de fapt daca vrei o ora de masaj tre sa dai 200 cam ca la toate saloanele din iasi dar anunutul e facut ca sa atraga clientii.

in speranta ca am fost cat mai concret si nu am omis nimic ... bye

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...