Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 10, 2017 Postat Mai 10, 2017 e presopunctura cu pulaCu penis!Tine și tu echilibru,bagi doua genuri feminin
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 10, 2017 Ti-am dat report, ca am facut risipa de neuroni , citindu-ti frustrarile.Mai jos am scris si motivul :Spam ce nu are legatura cu postarea, ci doar cu niste frustrari personale. Pentru mai multe detalii despre cum poti sa iti rezolvi problemele le gasesti aici : http://spital-obregia.ro/contact/ Fa-te ca nu-l observi . Eu asta fac cu sandilaul de ceva vreme . Boala lui nu are medicament la Obregia , oricum este o leguma vie pe aici. Il doare undeva de banari , cred ca a fost de peste 100 de ori si se tot intoarce sa-si ia muia aferenta , ori de cate ori prinde wifi gratuit 10 13
vive le miskin Reputație: 11 Postat Mai 10, 2017 Postat Mai 10, 2017 Cum poti fi prostit pe banii tai? Miki.
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 11, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 11, 2017 sida si se pare ca si herpesul ramane. Culmea e ca probabil sida va fi cumva rezolvata in 10-20 ani prin ceva vaccin in schimb herpesul nu cred ca va avea vreodata un remediu ca e virus si se instaleaza in sistemul nervos. De fapt anul trecut s-a inregistrat primul caz de purtator hiv devenit negativ la analize, deci s-ar putea sa avem tratament in vreo 5 ani
viskendra Reputație: 22 Postat Mai 11, 2017 Oras:tastatura lu pisicuts Oras:tastatura lu pisicuts Postat Mai 11, 2017 De fapt anul trecut s-a inregistrat primul caz de purtator hiv devenit negativ la analize, deci s-ar putea sa avem tratament in vreo 5 anihttp://www.livescience.com/16909-magic-johnson-hiv-aids-anniversary.html
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 11, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 11, 2017 https://playtech.ro/2016/acest-tratament-pentru-hiv-pare-sa-elimine-totalitate-virusul-din-organism/
promovator Reputație: -530 Postat Mai 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 11, 2017 De fapt anul trecut s-a inregistrat primul caz de purtator hiv devenit negativ la analize, deci s-ar putea sa avem tratament in vreo 5 aniAm inteles ca si charlie sheen a scapat. Oricum astia nu se zbat sa gaseasca leac pentru ca sunt bani frumosi incasati de la atatea state($20 000 pe luna/persoana) prin subventii.
doamnax Reputație: 802 Postat Mai 12, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 12, 2017 Sau femeia nu a avut destul sifi pentru toti 3...au luat lacomii aia doi totul si al treilea a futut in gol))) pare frumos dar e adevarat.sifilis se ia de la aceeiasi grupa.al treilea avea alta gfupa sanguina
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 12, 2017 Postat Mai 12, 2017 pare frumos dar e adevarat.sifilis se ia de la aceeiasi grupa.al treilea avea alta gfupa sanguinaEu dacă am 0 iau de la toți,zici?
obsedatul Reputație: -2024 Postat Mai 12, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Mai 12, 2017 Si dai la toti, ce p.l. ta... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum