Sari la conținut

Cum poţi lua o boală cu transmitere sexuală fără să faci sex

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

e presopunctura cu pula

Cu penis!

Tine și tu echilibru,bagi doua genuri feminin

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ti-am dat report, ca am facut risipa de neuroni , citindu-ti frustrarile.

Mai jos am scris si motivul :

Spam ce nu are legatura cu postarea, ci doar cu niste frustrari personale.

Pentru mai multe detalii despre cum poti sa iti rezolvi problemele le gasesti aici : http://spital-obregia.ro/contact/

Fa-te ca nu-l observi .  Eu asta fac cu sandilaul de ceva vreme . Boala lui nu are medicament  la Obregia , oricum este o leguma vie pe aici.

Il doare undeva de banari , cred ca a fost  de peste 100 de ori si se tot intoarce sa-si ia muia aferenta  , ori de cate ori prinde wifi gratuit

• Like 10
  • Minus 13
Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

sida si se pare ca si herpesul ramane. Culmea e ca probabil sida va fi cumva rezolvata in 10-20 ani prin ceva vaccin in schimb herpesul nu cred ca va avea vreodata un remediu ca e virus si se instaleaza in sistemul nervos. 

De fapt anul trecut s-a inregistrat primul caz de purtator hiv devenit negativ la analize, deci s-ar putea sa avem tratament in vreo 5 ani

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

De fapt anul trecut s-a inregistrat primul caz de purtator hiv devenit negativ la analize, deci s-ar putea sa avem tratament in vreo 5 ani

Am inteles ca si charlie sheen a scapat. Oricum astia nu se zbat sa gaseasca leac pentru ca sunt bani frumosi incasati de la atatea state($20 000 pe luna/persoana) prin subventii.

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Sau femeia nu a avut destul sifi pentru toti 3...au luat lacomii aia doi totul si al treilea a futut in gol))) :laugh2 :no2

pare frumos dar e adevarat.sifilis se ia de la aceeiasi grupa.al treilea avea alta gfupa sanguina
Vizitator
Reputație: 0
Postat

pare frumos dar e adevarat.sifilis se ia de la aceeiasi grupa.al treilea avea alta gfupa sanguina

Eu dacă am 0 iau de la toți,zici?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...