sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Mai 10, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Postat Mai 10, 2017 Buna , eu sunt Sasha si m-am hotarat sa vizitez Cta la cererea voastra Am 20 ani , 175 cm , 55 kg , sunt blonda cu ochii verzi si sani medii . Te astept intr-un ambient placut sa petrecem impreuna clipe de neuitat ! Ma puteti gasi la nr de telefon : 0756823806 ( programarile se fac prin sms )Servicii: -Sex oral neprotejat -Deepthroat-Finalizare orala/corporala-Normal protejat -French kiss -69 -Face sitting-Foot fetish-Masaj de relaxare -Mici fanteziiCadoul pentru aceste servicii este de :-200 lei 30 min cu o finalizare-300 lei 60 min cu o finalizare-350 lei 60 min cu 2 finalizariServicii contra cost +50 lei :-Annilingus-Finalizare faciala -Uro activ/pasiv ( DE LA GAT IN JOS)-Dominare soft -Fisting activ-SadismProgram :De la ora 9 pana la ora 20 2
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Mai 10, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Mai 10, 2017 La cererea noastra?? Asa zici? Topicul trebuia deschis la intrebari si raspunsuri, speram ca moderatorii sa corecteze Oricum, bine ai venit.
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 10, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 10, 2017 Buna , eu sunt Sasha si m-am hotarat sa vizitez Cta la cererea voastra Am 20 ani , 175 cm , 55 kg , sunt blonda cu ochii verzi si sani medii . Te astept intr-un ambient placut sa petrecem impreuna clipe de neuitat !Ma puteti gasi la nr de telefon : 0756823806 ( programarile se fac prin sms )Servicii: -Sex oral neprotejat -Deepthroat-Finalizare orala/corporala-Normal protejat -French kiss -69 -Face sitting-Foot fetish-Masaj de relaxare -Mici fanteziiCadoul pentru aceste servicii este de :-200 lei 30 min cu o finalizare-300 lei 60 min cu o finalizare-350 lei 60 min cu 2 finalizariServicii contra cost +50 lei :-Annilingus-Finalizare faciala -Uro activ/pasiv ( DE LA GAT IN JOS)-Dominare soft -Fisting activ-SadismProgram :De la ora 9 pana la ora 20 de top in bucuresti dar in cta esti netestata. era fair-play sa deschizi la intrebari si raspunsuri! succes la mare! p.s. am vazut mai tarziu...vad ca ai deschis si acolo! momentan doar doua! dar nu e tarziu sa mai deschizi desi nu e rubria de anunturi! si o reclama "agresiva" poate dauna uneori. 1
sasha_babe19 Reputație: 3205 Postat Mai 10, 2017 Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Oras:Rond Alba Iulia , la BCR , Traffic Restaurant , Bd Burebista Autor Postat Mai 10, 2017 de top in bucuresti dar in cta esti netestata. era fair-play sa deschizi la intrebari si raspunsuri!succes la mare! p.s. am vazut mai tarziu...vad ca ai deschis si acolo! momentan doar doua! dar nu e tarziu sa mai deschizi desi nu e rubria de anunturi! si o reclama "agresiva" poate dauna uneori.Mersi de incurajare. Nu am stiut ca se deschide la intrebari si raspunsuri dar imediat ce am aflat asta am facut . Pup 1
valens Reputație: -477 Postat Mai 12, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Mai 12, 2017 te-ai bâlbâit ..de ai deschis atatea topice...??....sau iuby este mai putin tehnic
abs0lom Reputație: 36 Postat Mai 15, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Mai 15, 2017 treci in duba
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum