Sari la conținut

Recenzii ?

Postări Recomandate

Reputație: -440
Postat

Era o coada uriasa la ea, aproape am crezut ca se da carne. Dar aveau doar peste.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:In .... ;)
Postat

Pacat ca nu aveau neuroni ... iti lipsesc ! Raspunde la intrebare daca stii, daca nu ... pastreaza elucubratiile pt tine.

Reputație: -440
Postat

Pacat ca nu aveau neuroni ... iti lipsesc ! Raspunde la intrebare daca stii, daca nu ... pastreaza elucubratiile pt tine.

Cum e intrebarea, asa-i si raspunsul.

Desigur, e nevoie de neuroni sa intelegi asta. Dar de unde cand nici pt. intrebare n-ai avut?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Ce ar fi sa`mi faci tu o catifelatie, nu de alta dar poate vrei ceva cald in stomac pe ziua de azi ! 

P.S. Daca tot ai luat pranzul, iti garantez ca`ti va creste si nivelul de inteligenta, nu de alta, dar de la 0 nu`i greu ...

• Minus 1
Postat

Taranoi ii fiu` lu` zdreanta de ma`ta ma ... si`a facut unu` o laba, petarda a inghitit tot si`a iesit avortonul de tine ... bancnota de 7 lei care esti !

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

Doncarlos, îmi pare rău dar țin să te contrazic,e una și aceeași persoana. Ca dovadă alunita de sub san, piercing-ul și da o cheamă Larisa, plus că mai are și un tatuaj ceva scris în spaniola sau cel puțin asta era intenția pentru că e scris greșit.

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Uitandu-ma mai bine, chiar ai dreptate. Si-a schimbat locatia si nr de tel. In poze nu se vede tatuajul langa clavicula dar confirm, parca era cu Sergiu ceva, o tentativa de tatuaj.

Spor, baieti!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...