Sari la conținut

Vreau sa am orgasm cu tine! 0728384643

Postări Recomandate

Postat

Daca am "zile proaste" vreodata prefer sa nu muncesc decat sa supar sau sa deranjez prin comportamentul meu.La ce te ai fii asteptat sa stai o ora la 100 lei ?? De fel nu sunt cu ochii pe ceas si chiar mai stau in plus ca sa fie toata lumea multumita. Dar cred ca nu ai fost la mine de imi faci o recenzie proasta cand toti clientii mei pleaca multumiti. De ce nu mi ai spus cand erai la mine ce anume te a deranjat sau daca vroiai sa finalizezi alfel as fii facut pentru ca sunt deschisa la orice. Multumesc !! O seara faina !!!

Vizitator mercedesccitaro
Reputație: 0
Postat

Am vazut cat de deschisa esti. Crede-ma, chiar am fost la tine. Eu nu am treaba cu cei care au plecat multumiti. Ideea e ca nu am plecat EU multumit si mi-am spus parerea. Actiunea door-to-door a fost fix 28 min. Trebuie sa te impaci cu ideea ca nu poti multumi pe toata lumea.

Postat

Asa e dar si tu trebuie sa te impaci cu ideea ca nu toate femeile sunt la fel si nu am nevoie sa ma placa toata lume...toti suntem diferiti.

Postat

Nici o problema. De cand am iesit pe usa m-am impacat cu ideea. In viata mai mult inveti din greseli decat din reusite.

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

O cunosc pe Alina de 4 ani din care 2 ani am fost client fidel, mergeam cel putin o data pe saptamana la ea ! Tot timpul am plecat multumit de la ea !

Postat

Poate tu

Postat

Am futut o de doua ori prima data anul trecut și a fost f bine mai ales la prima întalnire ,când m a servit cu de toate inclusiv 69 și anal când am mai sunat o a zis că nu mai face ,o sa mai incerc poate am noroc Cu mine s a purtat mai mult decât ok

Vizitator
Postat

Asa e dar si tu trebuie sa te impaci cu ideea ca nu toate femeile sunt la fel si nu am nevoie sa ma placa toata lume...toti suntem diferiti.

Buna Alina! O actualizare a serviciilor si tarifelor tale, se poate? Ms!!
  • Like 5
Postat

Servicii de sex oral, normal inre sani 100 fin. Oral in functie de igiena maxima, 200 ora cu doua finalizari si daca doresti un masaj erotic. Mai fac si uro sunt partea activa sunt intrebata mereu daca fac si m am decis sa incerc.

• Like 2
Postat

Buna base2009!! Servicii de sex oral, normal inre sani 100 fin. Oral in functie de igiena maxima, 200 ora cu doua finalizari si daca doresti un masaj erotic. Mai fac si uro sunt partea activa sunt intrebata mereu daca fac si m am decis sa incerc.

Postat

Buna Alina am sunat zilele trecute și nu ai răspuns .Mai lucrezi? Am citit că ți ai restrâns serviciile ,de ce ? Mie mi a placut foarte mult și asi vrea să te mai vizitez

Postat

Buna!! Ajung azi pe seara in Brasov am fost un pic sa ma relaxez. Te referi la anal ?? Fac si anal daca la asta te referi dar nu mi se cere. Putem face sigur cu mare placere. Multumesc !!

Postat

Nu numai de anal pe care chiar as vrea sa l reincerc ,și de altceva ,da mi ai zis mai demult când am vb la tel că nu mai faci ,mulțumesc

Vizitator
Postat

Am inteles, cand ai timp vorbim ma suni si stabilim atunci.

Hai, nu fiti asa secretosi! Alina, prezinta oferta completa de servicii, poate mai sunt doritori!!😂😂😂
  • Oras:Lisabona
Postat

Te am vizitat și am fost mulțumit de serviciile oferite am și lăsat o recenzie favorabilă ,Am ajuns și la borcanul cu miere da numai așa sa mi faci pofta! Deci până la urmă se poate gusta ? Mulțumesc anticipat

Postat

Mulțumesc ,abia aștept să ajung la Brașov sa fac o degustare ! Spor la bani !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...