domnulsexxx Reputație: 8 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:Olt și Teleorman Oras:Olt și Teleorman Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Multumesc de compliment traminer:""nici urata cu crengi dar nici faina ca primavara"" cred ca dupa tine potop cine s'ar uita la tine daca nu ai veni la curve? La juna'de ora cat te am tinut eu pe 100 lei nu o sa mai gasesti si sa nu stau cu ochii pe ceas si sa fac "figuri" ca mataranga dumitale nu se scula. Dar na' de dastea ai nevoie pe repede inainte si bine fac unele domnite cu unii. Dar acum nu are rost sa ne certam eu am plecat din oras, are orasul fete! te asteptam in alexandria Link spre comentariu
supremu Reputație: 10 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Februarie 6, 2019 Buna . Cand mai ajungi pe la brasov ? Pupiciii Link spre comentariu
aronita Reputație: 172 Postat Martie 1, 2019 Oras:Ghimbav Oras:Ghimbav Partajează Postat Martie 1, 2019 Primăvara frumoasa ! Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 1, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Martie 1, 2019 Topicul poate sa fie închis la cererea ei , sa măritat si a câștigat si la loto. Urmează acuma copilul așa ca numai deranjați Link spre comentariu
supremu Reputație: 10 Postat Martie 2, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Martie 2, 2019 Primăvara frumoasa ! Multumim la fel si tie ! Link spre comentariu
aronita Reputație: 172 Postat Martie 4, 2019 Oras:Ghimbav Oras:Ghimbav Partajează Postat Martie 4, 2019 Cu măritatu .... deh ...sunt bătrân și știu mai multe , la loto .. sa i dea d- zeu noroc !!! Acum ce sa zic - ca am deranjat o pagina prafuita .... Da parca ziceai ca nu mai știi nimic .....De topic parca i păcat sa l șteargă .... e o parte din poveste ....... Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 5, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Martie 5, 2019 Eu glumeam ca dacă știam va povesteam , a fost o fata cu suflet bun si inima de copila ... acuma ce sa mai facem noi când nu mai știmDe ea poate va mai veni cândva Dc nu So fi măritat ... in rest zile bune 2 6 Link spre comentariu
supremu Reputație: 10 Postat Martie 21, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Martie 21, 2019 Bine zis paote va mai veni candva ! Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Aprilie 16, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Alina a fost una si la top peste tot ... unii ii simt lipsa ... alții nu ... Special person chiar așa a fost si este pentru unii dintre noi 1 6 Link spre comentariu
sile007ro Reputație: 404 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Alina a fost una si la top peste tot ... unii ii simt lipsa ... alții nu ... Special person chiar așa a fost si este pentru unii dintre noiSustin cele spuse de tine zerrcore ! 2 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Aprilie 16, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Aprilie 16, 2019 Sustin cele spuse de tine zerrcore !merci sile007ro ....aveam un mom de nostalgie sincer sa fiu ... 1 6 Link spre comentariu
sile007ro Reputație: 404 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:brasov Oras:brasov Partajează Postat Aprilie 16, 2019 si mie mi-se mai intampla ! 2 Link spre comentariu
aronita Reputație: 172 Postat August 16, 2019 Oras:Ghimbav Oras:Ghimbav Partajează Postat August 16, 2019 La mulți ani uta !!! Link spre comentariu
alina dinu Reputație: 587 Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 multumesc mult🤗😘😘 3 Link spre comentariu
Vizitator bob000 Reputație: 0 Postat August 21, 2019 Partajează Postat August 21, 2019 La multi ani!!!! se anunta cumva o revenire? mmmm... :crazylove Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat August 22, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat August 22, 2019 Laaaaa mullltiiiii aniiiiiiiii 🌹🌹🌹🌹🌹💋😋😘ðŸ’ðŸ’ðŸ’ðŸ’Petrecere frumoasa !!!! Link spre comentariu
alina dinu Reputație: 587 Postat August 23, 2019 Partajează Postat August 23, 2019 va multumesc mult!! 💕💕😘😘💕 Fara revenire!â˜ºï¸ 2 Link spre comentariu
amigooo Reputație: 2 Postat August 30, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat August 30, 2019 va multumesc mult!! Fara revenire!☺Uff... Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 1, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Septembrie 1, 2019 va multumesc mult!! 💕💕😘😘💕 Fara revenire!â˜ºï¸ Oriunde ai fi sa fii bine !!! Ai grija de tine . Cu drag . Link spre comentariu
supremu Reputație: 10 Postat Septembrie 9, 2019 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Poate cine stie 😘😘😘ðŸ‘ðŸ‘💪o data tot vei ajunge ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 2 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Noiembrie 28, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Noiembrie 28, 2019 Unica si inconfundabila .... ne e dor de tine maxim la unii dintre noi ... 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum