rebeca_ Reputație: 4 Postat Mai 13, 2017 Partajează Postat Mai 13, 2017 Hei!Numele meu este Rebeca :bye Sunt o fata draguta,tanara in compania careia te vei simti foarte bine cu siguranta iar ca sa te convingi ai posibilitatea sa ma descoperi intr-o ambianta placuta intr-un apartament frumos situat langa City Park MALL Constanta. Serviciile mele cuprind: Oral neprotejat,normal protejat,cim,cof,french kiss,69,sex intre sani,etc.Practic aproape toate serviciile excluzand din start sex-ul anal si uro.Pentru alte detalii despre servicii ma punteti suna si intreba Cadoul este: 150Lei-30minute ; 250Lei-60minute OUTCALL LA HOTEL: 450Lei 60 minute (totul inclus) Nu am extra-costuri la nimic iar pozele sunt ale mele si sunt facute in locatie NUMAR DE CONTACT: 0729470872 Link spre comentariu
13cunilingus Reputație: 2325 Postat Mai 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2017 Bine ai venit Rebeca!Mult succes în ceea ce iți dorești! Link spre comentariu
vali2014 Reputație: 3 Postat Mai 23, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 23, 2017 Foarte interesanta domnisoara ... abia astept sa iti fac o vizita Link spre comentariu
Vizitator sexaddict Reputație: 0 Postat Mai 23, 2017 Partajează Postat Mai 23, 2017 o Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum