mshow Reputație: -1 Postat Decembrie 13, 2012 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 13, 2012 are telefonul inchis de cateva zile . 1
Vizitator danutza1992 Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2012 Postat Decembrie 14, 2012 multumesc pentru recenzile facute!!!Dragilor maine dimineata sunt in craiova si incep sa lucrez!Multumesc! va poop
unscarred Reputație: 1454 Postat Decembrie 18, 2012 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Decembrie 18, 2012 Avand o jumatate de ora libera si aflandu-ma in zona, am zis sa fac un scurt popas pe la Danutza. Sun, raspunde, spun ca vin in 5 minute. Intru si surpriza, inauntru gasesc alta fata. Nu fug, ca nu am de ce, prezenta agreabila, stam la o tigara, imi spune ca e noua ei colega. intre timp apare si Danutza care fusese sa cumpere o sticla de suc. Timpul trece, ne intindem...la vorba si jumatatea mea de ora libera trece. Plec cu toate regretele din lume curgand dupa mine si cu promisiunea ca revin cat de curand pot pentru lucruri ce par de-a dreptul interesante...Noua colega s-a recomandat Denisa, 20 de ani, 1.60m/50kg, bruneta, 50o/n, 70 combinatul de la Isalnita, 100 ora. La prima vedere mi-a parut micuta si draguta. Partea interesanta acum urmeaza: fetele lucreaza si impreuna de-a dreptul, pentru 150 finalizarea sau 250 ora. In timp ce eu nu mai aveam nici macar 5 minute libere...
unscarred Reputație: 1454 Postat Decembrie 18, 2012 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Decembrie 18, 2012 Am uitat sa va spun ca Denisa mi-a lasat si un numar de telefon, pe care ma gandeam sa-l tin doar pentru mine, dar hai sa v-il dau si voua ...0761407954.
mihai_mike2009 Reputație: 187 Postat Decembrie 18, 2012 Telefon: mihai_mike2009 Oras:Craiova Telefon: mihai_mike2009 Oras:Craiova Postat Decembrie 18, 2012 Salutare , Urmand dupa fratele unscarred ... ( deoarece sticla de suc era pe masa cand am ajuns) mi se prezinta aceasi oferta pe care a descris-o mai sus numitul si anume : 2 fete - 1 finalizare = 150 lei 2 fete - 1 ora = 250 lei.Tarifele individuale sunt stiute si la fel pentru amandoua . Ma hotarasc sa ma dezvirginez la un thresome , pun 150 de lei pe masa ...si " sa trecem la treaba " ... dezbracat reciproc ...french kiss... GFE de mare clasa. Fetele dragute , genul teen amandoua , proaspete si curate . Incepe Danutza cu un oral ...dupa care o lasa si pe cealalta ....mangaieri ...saruturi ...ceva de vis , ma simteam ca-n 1001 Nopti . Daca tot vine sfarsitul lumii , macar sa sarbatorim ! Au pus prezervativul si am inceput cu un cow girl cu Danutza urmat de cow girl cu Denisa (Mihaela ) ...dar ce mai conteaza cum le cheama .... revers cow girl...pe rand ...saruturi , fingering.....muscaturi de sani ...totul era permis .... Le-am pus doggy style si le-am penetrat pe rand... dupa care am dat prezervativul jos si Danutza ma terminat cu un oral deep demential ... Finalizare cu deep , am prins-o un pic nepregatita si cel mai probabil a si inghitit ceva . Ca experienta : 10 + Oral Dana : 10+ Oral Mihaela : 9 ( cam cu dinti ) Normal D : 10 Normal M : 10 GFE D : 10 GFE M : 9 (un pic cam retrasa....dar cred ca isi revine cu timpul) Finalizare : 10 Locatie : aceiasi care a mai fost descrisa ( din cate am inteles isi cauta apartament) . Daca recomand : DA , macar o data cu amandoua . De revenit : macar o data dupa sfarsitul lumii . :) Spor ! 6
Vizitator danutza1992 Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2012 Postat Decembrie 18, 2012 multumim mihai_mike pentru recenzile facutehai ca te poopam unde vrei si unde-ti place
jokervs Reputație: 459 Postat Decembrie 18, 2012 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 18, 2012 Danutza daca se poate sa atasezi niste poze cu colega ta ..sa o vedem si noi ...cateva detalii despre ea daca esti draguta... intre sarbatori m-ar interesa si pe mine o intalnire cu colega ta.. La revedere ...!!!!
mateyyy Reputație: 80 Postat Decembrie 21, 2012 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 21, 2012 Din pacate va anunt ca domnisoara Danutza si-a modificat tarifele. Mai nou 50 lei o/n, 80 lei combinat si 150 lei ora. Cel putin asa am fost informat astazi, eram croit sa ma duc 1h dar nu ma incadram la noile standarde .
Vizitator danutza1992 Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2013 Postat Ianuarie 6, 2013 buna dragilor, de marti incep sa lucrez. va poop
spidii81 Reputație: -1 Postat Ianuarie 8, 2013 Postat Ianuarie 8, 2013 din pacate nu prea se tine de cuvant snat si nu lucreaza
vtvt Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 8, 2013 Si eu am sunat si nu a raspuns
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2013 Postat Ianuarie 8, 2013 din pacate nu prea se tine de cuvant snat si nu lucreaza Sau...chiar lucra si de aceea nu a reusit sa iti raspunde. La varianta asta nu ai gandit?!Si eu am sunat si nu a raspunsMai incearca! Precis nici tie nu ti-ar conveni , daca ai fi la ea ca si client si ea sa raspunde la fiecare apel (nu ar fi o distractie , crede-ma).Mai usor cu off topic!
spidii81 Reputație: -1 Postat Ianuarie 8, 2013 Postat Ianuarie 8, 2013 Am sunat a raspuns si a spus ca nu este in orasi revine maine OK Daca la postarea anterioara , mentioneai de unde ai luat ca nu lucreaza , nu era nevoie de interventia mea.
tudor21 Reputație: -454 Postat Ianuarie 12, 2013 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat Ianuarie 12, 2013 Salutare , Urmand dupa fratele unscarred ... ( deoarece sticla de suc era pe masa cand am ajuns) mi se prezinta aceasi oferta pe care a descris-o mai sus numitul si anume : 2 fete - 1 finalizare = 150 lei 2 fete - 1 ora = 250 lei.Tarifele individuale sunt stiute si la fel pentru amandoua .... Numai mie mi-a zis ca lucreaza singura ) si ca nu are nici o prietena, dar ca ea face cat 2-ua. :X.Acum imi dau seama ca n-am intrebat, daca eu fac cat o jumate, pot sa mai vin cu un prieten )).Voie buna!
mihai_mike2009 Reputație: 187 Postat Ianuarie 15, 2013 Telefon: mihai_mike2009 Oras:Craiova Telefon: mihai_mike2009 Oras:Craiova Postat Ianuarie 15, 2013 Aceasta este Dana ... savurati responsabil !!! ) 4
tudor21 Reputație: -454 Postat Ianuarie 15, 2013 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat Ianuarie 15, 2013 Bv Mihai +1, presimt ca o sa fie postarea cu cele mai multe pc de reputatie.
Vizitator barzaunul Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2013 Postat Ianuarie 15, 2013 Am fost si eu la nou promovata in Top, Danutza, exact cu o zi inainte…Ce pot spune? Intrigat de unele comentarii, am incercat sa o contactez. A mers din prima, prin SMS-uri.Ceva ezitari pt programare, dar a doua zi a fost Ok. Deci nu e atit de greu de prins, cum spun unii. Fiind in fuga, am ezitat intre un oral simplu, combinat sau o ora. Am convenit sa hotarasc pe parcurs. Buuun, dupa o tzigara,un suc si o discutie de complezenta de cca 5 minute, am trecut la actiune.Preludiu cu FK, (din partea mea nereusit, caci alchimia nu a functionat…) trece la un oral neprotejat foarte bun si cu abnegatie executat. Chiar daca ouale s-au refugiat in scrot din pricina frigului din apartament, Danutza s-a chinuit cu stoicism sa le scoata de acolo. Convins ca o sa am parte si de un normal de exceptie, ii cer sa treaca deasupra. Ei, aici lucrurile incep sa scartaie… Dupa citeva miscari, ma roaga sa trec eu deasupra pentru ca o doare.... Ma execut si la cateva minute, cade canapeaua cu un zgomot asurzitor. Deja imi imaginam cum vecinul –vecina de sub, apare cu o matura in mana…Din fericire nu a aparut nimeni si am putut continua. Simtind cum imi soseste clipa, ii cer sa termine cu un oral. Smulge caciulita(care aterizeaza in bocanceii mei) si ma stoarce si de ultimul urmas din ziua aia….Fugit repede la baie,eu ramas sa astept in curul gol, trecut si eu la baie, spalat la OO ca pisicile, si hatarit sa ma opresc aici caci nu prea era ziua mea pentru perfomanta …Aici un 10 cu plus caci nu a comentat nimic la ezitarile mele.La plecare observ cu groaza caciulita in bocanc. Imi si imaginam cum urma sa o justific daca raminea lipita de ciorapi cind as fi ajuns acasa…Fizic: 8-9Oral: 10 cu +(cu CIM)Normal: 7GFE: face totul sa placa, dar consider ca acesta e un lucru ce nu se poate cumpara. Deci nu pot notaLocatie 7 (in spatele Carrefour-ului din 1 mai)Tarife 50 oral 100 combinat 150 ora (Se modifica cam des tarifele cred eu ) Per ansamblu, recomand,cel putin pentru oral, care e facut cu devotament. Voi reveni, sa mai incerc inca odata normalul.Poate va fi mai bine.Totusi cred ca e prea devreme pentru o promovare atit de rapida. Acum nu-I ramine decit sa cunfirme in timp… 5
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Ianuarie 16, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 16, 2013 de la mamina: suze de deranj am aflat ceva foarte important din surse sigure cum ca danutza1992 este **spam editat** am vrut sa te informez personal deoarece nu vreau sa aibe forumul probleme imi pare rau ca nu m-am documentat inainte sa ii fac cont am crezut in spusele ei
Administrator pisicuts Reputație: 114438 Postat Ianuarie 16, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 16, 2013 wtf , o gramada de probleme putea sa faca pentru asta tuturor membrilor care au postat public recenzii
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum