Sari la conținut

saloane de masaj chinezesti

maxxx80

Postări Recomandate

Postat

salutare din nou fratilor. de vreo 2 ani incoace au inceput sa apara aceste saloane ca ciupercile dupa ploaie . se deschide cate unul in fiecare luna. aceste saloane ofera mai multe tipuri de masaje orientale printre care si un masaj pe care ei il chiama masaj "lomantic"(romantic). la acest masaj acorda o mare atentie fundului inclusiv zonei anale si cateodata si oo-lor. acest masaj care este destul de placut si excitant costa 50 de euro. problema e ca risti sa pleci acasa cu coaiele umflate pt ca, cu greu reusesti sa le convingi la un hand job si ala daca sari cu inca 20 euro. eu le-am cam colindat pe toate si am reusit mai mereu sa le conving macar la hj ba de multe ori inclus in 50 de euro. multe dintre aceste saloane au fost inchise de politie pt banuiala ca ar fi o acoperire pt sex dar dupa putin se deschideau din nou cu o alta gestiune(cica).un plus al acestor saloane e ca daca pleci cumva cu coaiele umflate,cand ajungi acasa iti rupi nevasta (cine are). sper ca va sunt de folos aceste postari si daca aveti intrebari nu ezitati. salutare si spor la ce vreti voi

• Like 2
Postat

salutare confratilor. din pacate vacanta sa terminat si iata-ma din nou pe meleaguri straine in cautare de modalitati pt a elibera curvarul din mine. plecat de acasa cu parere de rau ca nu am reusit sa ajung pe la 2 domnisoare pe care vream cu adevarat sa le vizitez( se stiu ele cine.....) m-am hotarat sa merg din nou la unul din numeroasele saloane chinezesti care sunt in zona padovei. de data asta nici nu am mai sunat , am mers direct la salon . m-a primit o doamna italianca (spre surprinderea mea) care mi-a prezentat fetele care erau disponibile si am ales sa merg cu lisa ( cine stie ce nume o fi avand in chineza ) care pe parcurs mi-a zis ca are 22 ani si ca este in italia de 4 ani. cea mai mare problema pe care o poti intampina in aceste saloane este ca nu te prea poti intelege cu ele pt ca italiana abia articuleaza cateva cuvinte iar de engleza nici nu poate fi vorba. in fine merg in camera unde mi se inmaneaza chilotii speciali pt astfel de masaj , pe care ca de obicei ii refuz, si dupa vreo 5 min de asteptare a domnisoarei in sfarsit isi face aparitia si lisa. am ales ca de obicei masajul "lomantic" . fata a inceput cu un masaj de relaxare executat exceptional( nu degeaba masajul oriental de relaxare e unul dintre cele mai bune) dupa care a continuat cu atingeri extrem de delicate asupra anusului si a oo-lor cum numai ele stiu sa faca .fratilor........ nu va puteti imagina ce senzatie va da un astfel de masaj. cu oo-le deja prajite am reusit sa o conving pt 30 euro sa ma finalizeze cu un oral executat destul de bine dar nu senzational(nu prea se pricep chinezoaicele) dar nu a mai contat cand i-am umplut gurita cu viitori futaciosi. ca o concluzie recomand macar o data in viata un masaj de genul asta . halatul 50 euro 1 ora plus 30 finalizarea orala. salutare si spor la ce vreti voi

• Like 4
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

salutare confratilor. din pacate vacanta sa terminat si iata-ma din nou pe meleaguri straine in cautare de modalitati pt a elibera curvarul din mine. plecat de acasa cu parere de rau ca nu am reusit sa ajung pe la 2 domnisoare pe care vream cu adevarat sa le vizitez( se stiu ele cine.....) m-am hotarat sa merg din nou la unul din numeroasele saloane chinezesti care sunt in zona padovei. de data asta nici nu am mai sunat , am mers direct la salon . m-a primit o doamna italianca (spre surprinderea mea) care mi-a prezentat fetele care erau disponibile si am ales sa merg cu lisa ( cine stie ce nume o fi avand in chineza ) care pe parcurs mi-a zis ca are 22 ani si ca este in italia de 4 ani. cea mai mare problema pe care o poti intampina in aceste saloane este ca nu te prea poti intelege cu ele pt ca italiana abia articuleaza cateva cuvinte iar de engleza nici nu poate fi vorba. in fine merg in camera unde mi se inmaneaza chilotii speciali pt astfel de masaj , pe care ca de obicei ii refuz, si dupa vreo 5 min de asteptare a domnisoarei in sfarsit isi face aparitia si lisa. am ales ca de obicei masajul "lomantic" . fata a inceput cu un masaj de relaxare executat exceptional( nu degeaba masajul oriental de relaxare e unul dintre cele mai bune) dupa care a continuat cu atingeri extrem de delicate asupra anusului si a oo-lor cum numai ele stiu sa faca .fratilor........ nu va puteti imagina ce senzatie va da un astfel de masaj. cu oo-le deja prajite am reusit sa o conving pt 30 euro sa ma finalizeze cu un oral executat destul de bine dar nu senzational(nu prea se pricep chinezoaicele) dar nu a mai contat cand i-am umplut gurita cu viitori futaciosi. ca o concluzie recomand macar o data in viata un masaj de genul asta . halatul 50 euro 1 ora plus 30 finalizarea orala. salutare si spor la ce vreti voi

Salut maxxx80!

Multumim pentru descrierea amanuntita.

Te-as ruga sa dai un numar/doua de telefon, eventual o adresa/nume al vreunuia din respectivele saloane.

Multumesc, spor!

Postat

salutare rares. cel mai bine cauta aici padova.bakeca.it/massaggi-benessere-0 daca intelegi italiana e si mai bine. oricum ai acolo toate detaliile necesare. nu te sfatuiesc sa suni ca oricum nu ai sa te intelegi cu ele la telefon. altceva decat "si si si " si "massaggio bene" nu ai sa intelegi, asa ca ia adresele si du-te direct . sper ca ti-am fost de folos si astept o recenzie a ta in cazul in care vei merge pe la saloane.salutare si spor la ce vreti voi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...