Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 16, 2017 Postat Mai 16, 2017 Da-i un pemeu. Poate-ti face o vizita, sa o vezi "live" Neah, nu ma intereseaza sa vad live. 5 3
promovator Reputație: -530 Postat Mai 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2017 l.am parasit cand l.am cunoscut pe cătălin stilistul meu de unghii. A trebuit sa caut ceva in zecile de pagini balacareala thermala . Nu exista stilist pentru unghii- e bine de stiut, zic.Inteleg apropoul subtil. Ma tem ca exista diferente majore intre unghiile Lorenei si unghiile mele.Si eu m-am mirat cand a zis stilist de unghii , pentru ca nu am auzit vreodata pe cineva sa aiba aceasta meserie , mai ales barbat, dar pentru ca nu sunt purtatoare de tampon sa ma intereseze ojele si alte tampenii, am zis sa tac ca poate o exista aceasta meserie.Mirarea cea mai mare a fost alta : cat de heterosexual poate sa fie un barbat care da cu oja femei? 5 6
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 16, 2017 Postat Mai 16, 2017 A trebuit sa caut ceva in zecile de pagini balacareala thermala . Si eu m-am mirat cand a zis stilist de unghii , pentru ca nu am auzit vreodata pe cineva sa aiba aceasta meserie , mai ales barbat, dar pentru ca nu sunt purtatoare de tampon sa ma intereseze ojele si alte tampenii, am zis sa tac ca poate o exista aceasta meserie.Mirarea cea mai mare a fost alta : cat de heterosexual poate sa fie un barbat care da cu oja femei? Nu stiu sa-ti raspund.Nu stiu cine e nenea ala de care zice Lorena. Tu ai stat ceva sa cauti.))
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Mai 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Mai 16, 2017 Nu sunt Vanessa. Chiar nu vezi diferente?Nu sunt așa subtil.
promovator Reputație: -530 Postat Mai 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2017 Nu stiu sa-ti raspund.Nu stiu cine e nenea ala de care zice Lorena. Tu ai stat ceva sa cauti. ))Pentru ca sunt curios din fire, se pare ca are dreptate Lorica http://www.daseuxin.ro/stilist-protezist-de-unghii.html
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 16, 2017 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 16, 2017 )) 12 18
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 16, 2017 Postat Mai 16, 2017 Nu.Ba da.Nu ești Ana Paraschiv de aici de pe forum?
henzo pascalau Reputație: -443 Postat Mai 16, 2017 Oras:Rond Alba Iulia Oras:Rond Alba Iulia Postat Mai 16, 2017 Eu asa mi-o imaginez pe Ana 2 2
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Mai 16, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Mai 16, 2017 Nu.Oly ce spune?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 16, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 16, 2017 )) Ce te-ai suPţiat 3 3
siana Reputație: -1368 Postat Mai 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 17, 2017 Rationament incorect - concluzie eronata. O sa poti sa traiesti si fara sa ai habar cine sunt eu si ce caut eu aici. Unii traiesc prin altii, ca parazitii, nu au o viata a lor, nu isi pot cladi un destin al lor. Nu pot manca, dormi, respira, trai, fara sa se lipeasca de cineva, precum capusele. Viata altora este hrana lor, visul lor, oxigenul lor. Sunt vampiri energetici. Pup !
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 17, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 17, 2017 Unii traiesc prin altii, ca parazitii, nu au o viata a lor, nu isi pot cladi un destin al lor. Nu pot manca, dormi, respira, trai, fara sa se lipeasca de cineva, precum capusele. Viata altora este hrana lor, visul lor, oxigenul lor. Sunt vampiri energetici. Pup !Vorbesti in numele tau este? Chestia aia cu parazitismul. 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 17, 2017 Postat Mai 17, 2017 Unii traiesc prin altii, ca parazitii, nu au o viata a lor, nu isi pot cladi un destin al lor. Nu pot manca, dormi, respira, trai, fara sa se lipeasca de cineva, precum capusele. Viata altora este hrana lor, visul lor, oxigenul lor. Sunt vampiri energetici. Pup ! ))). Te pup si eu ! Dupa pupatul asta o sa se faca seria de povesti nemuritoare. 6 3
abs0lom Reputație: 36 Postat Mai 17, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Mai 17, 2017 Unii traiesc prin altii, ca parazitii, nu au o viata a lor, nu isi pot cladi un destin al lor. Nu pot manca, dormi, respira, trai, fara sa se lipeasca de cineva, precum capusele. Viata altora este hrana lor, visul lor, oxigenul lor. Sunt vampiri energetici. Pup !Se keama simbioza, nik nu stii.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 17, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 17, 2017 ))). Te pup si eu ! Dupa pupatul asta o sa se faca seria de povesti nemuritoare. Saraca Siana....ea se astepta sa o futi sa curete astfel panzele de paienjeni de la pasaroiul cam nefolosit. 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Mai 17, 2017 Postat Mai 17, 2017 Saraca Siana....ea se astepta sa o futi sa curete astfel panzele de paienjeni de la pasaroiul cam nefolosit. Contorizezi chestia asta? Ai aparat? 6 3
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 17, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 17, 2017 Contorizezi chestia asta? Ai aparat? Nope, doar urmaresc topicul ei.
siana Reputație: -1368 Postat Mai 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 17, 2017 Se keama simbioza, nik nu stii. Cand ai limbrici, se cheama parazitoza intestinala. 1
siana Reputație: -1368 Postat Mai 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 17, 2017 ))). Te pup si eu ! Dupa pupatul asta o sa se faca seria de povesti nemuritoare. Pai, fiecare o sa aiba interpretarea lui, in functie de stolul de pasari pe care il are la cap. Romanilor le plac telenovelele. Din pricina asta, am multe vizite pe topicul meu. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 17, 2017 Iar vrei sa se pise pe'tine! Frati poate ca o avea dar niciunul facut din laba ca tine! Frati poate ca o avea dar niciunul facut din laba ca tine! Frati poate ca o avea dar niciunul facut din laba ca tine! Aici pe forum este un labagiu, vroia neaparat date personale, etc, etc. Un bun coleg, nu ofera asa ceva, indiferent cat voi fi blamat, balacarit, expus, nu voi face asta niciodata.In urma refuzului meu, acel cioban cu coispe acoperisuri, m-a declarat indezirabil si a inceput sa o dea in golaneli. Daca sunt blamat, ma doare fix in pula atata timp cat o face unul inferior mie, cat priveste datele personale si expunerea, alta poveste nene. Am inteles ca acest "curios"'nu prea mai iese din casa. Asta este, ce sa ii faci unui bou!? Nu stie ca in ziua de astazi, daca esti prost o iei la muie, live, nu virtual! Aici pe forum este un labagiu, vroia neaparat date personale, etc, etc. Un bun coleg, nu ofera asa ceva, indiferent cat voi fi blamat, balacarit, expus, nu voi face asta niciodata.In urma refuzului meu, acel cioban cu coispe acoperisuri, m-a declarat indezirabil si a inceput sa o dea in golaneli. Daca sunt blamat, ma doare fix in pula atata timp cat o face unul inferior mie, cat priveste datele personale si expunerea, alta poveste nene. Am inteles ca acest "curios"'nu prea mai iese din casa. Asta este, ce sa ii faci unui bou!? Nu stie ca in ziua de astazi, daca esti prost o iei la muie, live, nu virtual! Asta trebuie sa fie un raspuns haios? De multa vreme nu mai esti haios, daca l-ai vedea pe domnul ana, ti-arcadea ce nu ai! Iarta-ma ca te intreb, imi tot sugeai pula, procese, prieteni, alea, alea! Ce facem nene, o dam pegolaneli, esti de aceiasi factura cu kiki patru case, sper tu sa ia si pereti! Chiar esti obsedat, fara rautate! Mata esti sanatos la cap! Nu cred, defectule, besi in mtii tai de labagiu! Ba Lisandrule trai-ti-ar VIOLETA sa-ti traiasca , acum spune mata esti sanatos la cap ? Ai avut 4 conturi (cele pe care deja le stiu: alexandru69, goldenberg , advanced si condition ) si pe toate te-ai remarcat ca un prostanac Spune tu , cu ce ti-am gresit noi de te luam la misto de fiecare data ? Numai ieri ai avut 9 interventii inutile aici si in toate ai aplicat injurii cat cuprinde . Ai topicul dedicat lu' matale , poti interveni acolo si face ca toate aratarile , dar nu interveni peste tot ca un copil retard (ca ai o varsta in plm) . Daca matale nu intelegi mistocareala care se tot face pe aici , mai bine du-te fumeaza , bea , la futut nu trimit ca nu prea mai ai cu ce datorita primelor doua activitati expuse , decat probabil sa platesti si sa dai niste limbi ceva sau sa gadili fetele in talpa cu melcul sfrijit ; dar nu mai deranja pe toti cu nebuneala si obsesiile (tocmai de aceea ti-am si subliniat acel cuvant) matale din cap. Nu ai avut pe niciun cont un cuvant de spus si niciodata nu ai intervenit la modul serios in vreo problema/discutie pe aici sau sa dai un sfat OK unei persoane , din ceea ce am observat fara voie. Acum suntem noi datori sa citim ineptiile si ragnetele de martafoi a lu' matale ? PS: Apropo mai sunt avocatii mincinosi ? Sper sa nu te oftici si mai tare dupa ce ti-am dedicat si aceasta postare expunand purul adevar si ti-am explicat ce ne diferentiaza pe noi doi (educatia , faptul ca eu de fel nu mint , deci automat nu suport mincinosii si oamenii vanitosi si fatarnici care cred ca daca au ajuns la un nivel , ii pot calca pe altii pe cap fiindule inferiori lor - eu chiar am un nivel destul de ridicat si nu este o lauda , tot un adevar este , chiar si peste al tau , dar respect oamenii de la femeia de servici pana la cel mai de sus nivel si la randul meu sunt destul de respectat , mai ales ca domeniile mele de activitate imi permit interactiunea cu diferite clase sociale , dar totul pana la un punct , cand incepi sa devii marlan (ca si matale acum) automat ca-ti dau cu tifla in freza .Nici nu ma intereseaza daca ma apreciezi matale sau altii ....sau ma blamezi ....eu am spus cum sunt si cine sunt de-a lungul timpului in postarile mele de aici. Oamenii care nu te apreciaza in general , nu au o apreciere prea buna nici la adresa lor si contin destul de multe caracteristci nu tocmai pozitive vsv de propria personalitate. De obicei nu prea imi consum buricele pe taste ptr. orice natang pe care nu-l poti face sa inteleaga ceva oricat ai incerca., dar am vrut inca o data sa subliniez niste caracteristici d'ale matale cu care te tot zbati pe aici in interventiile tale haotice :laugh2 12 13
abs0lom Reputație: 36 Postat Mai 17, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Mai 17, 2017 Cand ai limbrici, se cheama parazitoza intestinala.Si te scarpini in cur, nu?
siana Reputație: -1368 Postat Mai 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 17, 2017 Si te scarpini in cur, nu? Sau recurgi la tratament adecvat, ca scarpinatul nu rezolva nimic, dimpotriva.
abs0lom Reputație: 36 Postat Mai 17, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Mai 17, 2017 Adica faci anal, spune tot 😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum