Sari la conținut

Poze cu ana paraschiv

Postări Recomandate

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Merci! Imi place Margineanu. E haios. 

Si tu ai chiulit. Melodia asta mi-a mai  fost dedicata de cateva ori. 

Si ce, dedicata +1 strica?

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:86.925026 27.987850
  • Oras:86.925026 27.987850
Postat

Ba Lisandrule trai-ti-ar VIOLETA sa-ti traiasca  , acum spune mata esti sanatos la cap  ? 

Ai avut 4 conturi (cele pe care deja le stiu: alexandru69, goldenberg , advanced si condition ) si pe toate te-ai remarcat ca un prostanac  :slap2  Spune tu , cu ce ti-am gresit noi  de te luam la misto de fiecare data ? Numai ieri ai avut 9 interventii inutile aici  si in toate ai aplicat injurii cat cuprinde . Ai topicul dedicat lu' matale , poti interveni acolo si face ca toate aratarile , dar nu interveni peste tot ca un copil retard  (ca ai o varsta in plm) . Daca matale nu intelegi mistocareala care se tot face pe aici , mai bine du-te fumeaza , bea , la futut nu trimit ca nu prea mai ai cu ce  datorita primelor doua activitati expuse , decat probabil sa platesti si sa dai niste limbi ceva sau sa gadili fetele in talpa cu melcul sfrijit  ; dar nu mai deranja pe toti cu nebuneala si obsesiile  (tocmai de aceea ti-am si subliniat acel cuvant) matale  din cap. Nu ai avut pe niciun cont un cuvant de spus si niciodata nu ai intervenit la modul serios in vreo problema/discutie  pe aici sau sa dai un sfat OK unei persoane , din ceea ce am observat fara voie. Acum suntem noi datori sa citim ineptiile si ragnetele  de martafoi  a lu' matale ?    :no2

PS: Apropo mai sunt avocatii mincinosi  ? :) Sper sa nu te oftici si mai tare dupa ce ti-am dedicat si aceasta postare expunand purul adevar si ti-am explicat ce ne diferentiaza pe noi doi (educatia , faptul ca eu de fel nu mint , deci automat nu suport mincinosii si oamenii vanitosi si fatarnici care cred ca daca au ajuns la un nivel , ii pot calca pe altii pe cap fiindule inferiori lor - eu chiar am un nivel destul de ridicat si nu este o lauda , tot un adevar este  , chiar si peste al tau , dar respect oamenii de la femeia de servici pana la cel mai de sus nivel si la randul meu sunt destul de respectat , mai ales ca domeniile mele de activitate imi permit interactiunea cu diferite clase sociale , dar totul  pana la un punct  , cand incepi sa devii marlan (ca si matale acum) automat ca-ti dau cu tifla in freza  .Nici nu ma intereseaza daca ma apreciezi matale sau altii ....sau ma blamezi ....eu am spus cum sunt si cine sunt de-a lungul timpului in postarile mele de aici. Oamenii care nu te apreciaza in general , nu au o apreciere prea buna nici la adresa lor si contin destul de multe caracteristci nu tocmai pozitive vsv de propria personalitate.

De obicei nu prea imi consum buricele pe taste ptr. orice natang pe  care nu-l poti face sa inteleaga ceva oricat ai incerca., dar am vrut inca o data sa subliniez niste caracteristici d'ale matale cu care te tot zbati pe aici in interventiile tale haotice  :laugh2 :laugh2 :laugh2

crez ca putut citi tot ceai scris acolo?

tre sa traga pe nanau 3 spreiuri de vopsea auto casa priceapa

• Like 1
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

Ba Lisandrule trai-ti-ar VIOLETA sa-ti traiasca  , acum spune mata esti sanatos la cap  ? (mult mai sanatos decat tine)

Ai avut 4 conturi (cele pe care deja le stiu: alexandru69, goldenberg , advanced si condition ) si pe toate te-ai remarcat ca un prostanac  :slap2  Spune tu , cu ce ti-am gresit noi  de te luam )doi, trei labagii) la misto de fiecare data ? Numai ieri ai avut 9 interventii inutile (inutile pentru tine ca te vizau direct. oricum, nu sunt mai inutile decat vrajeala ta ieftina) aici  si in toate ai aplicat injurii cat cuprinde . Ai topicul dedicat lu' matale , poti interveni acolo si face ca toate aratarile , dar nu interveni peste tot ca un copil retard  (ca ai o varsta in plm) . Daca matale nu intelegi mistocareala care se tot face pe aici (mistocareala buna o inteleg, nu inteleg ineptiile tale invatate probabil la stana) , mai bine du-te fumeaza , bea , la futut nu trimit ca nu prea mai ai cu ce  datorita primelor doua activitati expuse , decat probabil sa platesti si sa dai niste limbi ceva sau sa gadili fetele in talpa cu melcul sfrijit    :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2( tu vorbesti de melc sfrijit si limbi labagiule, esti campion!)

; dar nu mai deranja pe toti cu nebuneala si obsesiile  (tocmai de aceea ti-am si subliniat acel cuvant) matale  din cap. Nu ai avut pe niciun cont un cuvant de spus si niciodata nu ai intervenit la modul serios in vreo problema/discutie  pe aici sau sa dai un sfat OK unei persoane , din ceea ce am observat fara voie (normal, nu te duce mintea). Acum suntem noi datori sa citim ineptiile si ragnetele  de martafoi  a lu' matale ?    :no2 Asta cu ineptiile este maxima  :laugh2  :laugh2 , in mod cert esti cel mai inept si incult user de aici. Cat despre ragete si martafoi, iarasi gresesti, tu ragi mai mult decat oricine!

PS: Apropo mai sunt avocatii mincinosi  (sa-i pupi in cur si in pula)? :) Sper sa nu te oftici si mai tare dupa ce ti-am dedicat si aceasta postare expunand purul adevar si ti-am explicat ce ne diferentiaza pe noi doi (educatia ce educatie ai tu bai terminatule!!!! :laugh2  :laugh2  :laugh2 ), faptul ca eu de fel nu mint (mionti de te caci pe tine nesimtitule) , deci automat nu suport mincinosii si oamenii vanitosi si fatarnici (mai fatarnic si mai vanitos decat tine nu este altul pe aici. A fost dar s-a retras)care cred ca daca au ajuns la un nivel , ii pot calca pe altii pe cap fiindule inferiori lor - eu chiar am un nivel destul de ridicat si nu este o lauda , tot un adevar este  , chiar si peste al tau (hai bai laba trista lasa vrajeala asta ieftina, parca spuneai ca nu mananci cacat  :laugh2 ) , dar respect oamenii de la femeia de servici pana la cel mai de sus nivel si la randul meu sunt destul de respectat (am vazut cum ii respecti numai pe cei care iti canta in struna si totodata am vazut ca te "respecta" numai pupincuristii), mai ales ca domeniile mele de activitate imi permit interactiunea cu diferite clase sociale (te cred la cate haznale cureti), dar totul  pana la un punct  , cand incepi sa devii marlan (ca si mine) automat ca-ti dau cu tifla in freza (nu te tine bai saracule)  .Nici nu ma intereseaza daca ma apreciezi matale sau altii ....sau ma blamezi ....eu am spus cum sunt si cine sunt de-a lungul timpului in postarile mele de aici (am auzit cum vorbeau alti useri de balivernele tale. Mie chiar mi se rupe in paispe' de cine te crezi tu ca esti) Oamenii care nu te apreciaza in general , nu au o apreciere prea buna nici la adresa lor si contin destul de multe caracteristci nu tocmai pozitive vsv de propria personalitate Reformuleaza te rog, limba romana iti joaca feste  :laugh2 

De obicei nu prea imi consum buricele pe taste ptr. orice natang ca mine :laugh2 pe  care nu-l poti face sa inteleaga (ce te face sa crezi ca esti tu in masura sa cunosti adevarul absolut si sa faci pe cineva sa inteleaga ceva? ceva oricat ai incerca., dar am vrut inca o data sa subliniez niste caracteristici d'ale matale cu care te tot zbati pe aici in interventiile tale haotice (la interventii haotice nu te intrece nimeni)   :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Sorinooooo, pupateash pe chelie, scoate si robertu de la naftalina sa il futem cu totiiiiiiii

Da bre ai zis de vreo 10 ori....ce te balbai in plm?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Oras:Casablanca
  • Oras:Casablanca
Postat

Da bre ai zis de vreo 10 ori....ce te balbai in plm? :laugh2 :laugh2 :laugh2[/quote

Nu intra in viteza telefonu]

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

crez ca putut citi tot ceai scris acolo?

tre sa traga pe nanau 3 spreiuri de vopsea auto casa priceapa

a citit iar acum rage precum MISKIN si chiar corecteaza cu o adevarata labareala TOVARASU comunist   :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 9
  • Minus 13
  • Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr
Postat

ana :)

post-203411-0-96956600-1495083778_thumb.jpg

Postat

sau tot ana =))

post-203411-0-71244500-1495084159_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:Here
Postat

ana paraschiv m-a rugat sa va transmit ca daca-i mai trimiteti PM-uri cu "aparatele de facut pipi" din dotare, le va publica. =)) =)) =))

• Like 2
Postat

ana paraschiv m-a rugat sa va transmit ca daca-i mai trimiteti PM-uri cu "aparatele de facut pipi" din dotare, le va publica. =)) =)) =))

Bine ca nu linge monitorul sa le simtă gustul!

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

sau tot ana =))

ana area mixi ? sau mixi are ana ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 19
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

:) Bun asa, baiat ascultator, bun da' rau si cu toate astea cand a fost vorba sa ma lasi cu crissu si cu petre ai spus NU.

Reputație: 4142
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

:) Bun asa, baiat ascultator, bun da' rau si cu toate astea cand a fost vorba sa ma lasi cu crissu si cu petre ai spus NU.

Chiar trebuia aprobare?

Vizitator ana paraschiv
Postat

Chiar trebuia aprobare?

Da. 

Postat

Tu ai ales... :)

Vizitator ana paraschiv
Postat

Tu ai ales... :)

Da. 

Postat

mai pune cineva poze cu ana ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.