Sari la conținut

Este ok tipa asta? A fost cineva?

Postări Recomandate

Postat

Ma pish pe tine bai sclavule si-ti dau la muie si tie si boratei aleia de maica-ta, alte intrebari mai ai? Daca da, deschide gura si inghite.

• Oras:Ia Si Fugi
Postat

Raspunsurile tale de martalog prost dovedesc nivelul de inteligenta egal cu al unei rame. Mars la muls vaca. Te-ai simtit usor depasit de situatie si ai inceput cu injuraturi de mama ? Mare prostalau mai esti.

Postat

Parca ziceai ca nu mai discuti cu prostii. Mare frustrat mai esti. Hai sictir, mars si da-i lu' ma-ta o pula-n bot, homalaule.

Postat

Eu ma distram cu ma-ta aseara cand ii dadeam o muie frumoasa pana m-a muscat proasta. Nu-i educata deloc, dar lasa c-o educ io. Zdreanta aia de bunica-ta ce mai face, a crapat sau inca se mai fute cu groparii?

Postat

handicapatu sta la ora 7 dimineata si isi exprima frustrarile pe un forum erotic =))))) du-te-n pula mea de boschet frustrat ca ai aratat cat esti de sclav, hai marsh si fute-o pe ma-ta poate te mai calmezi

Postat

Sa ne uitam la ora la care ai postat tu ineptia de mai sus. Ce deducem de aici ? Stai bine acasa pe pensia ma-tii ? Vezi ca vine postasul sa-ti aduca pensia de handicapat mintal si sa nu uiti sa-ti cumperi un pachet de LM rosu si un pet de Noroc......nefericitule.

• Minus 5
Postat

haha te-ai simtit frustratel :)) ? gata ai si verificat ora, am un salariu cat 30 de pensii de-ale ma-tii; imi suge toata familia ta de lingai saraci pula pentru numai o sutime din banii astia; deci ai futut-o ma-ta nervosule pe ma-ta sa te mai calmezi?

• Oras:86.925026 27.987850
  • Oras:86.925026 27.987850
Postat
  La 06.06.2017 la 11:01, closet67 a spus:

haha te-ai simtit frustratel :)) ? gata ai si verificat ora, am un salariu cat 30 de pensii de-ale ma-tii; imi suge toata familia ta de lingai saraci pula pentru numai o sutime din banii astia; deci ai futut-o ma-ta nervosule pe ma-ta sa te mai calmezi?

ai salar dela canal

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...