Sari la conținut

Bettyblue 💎💎💎Bd.Mircea Voda💙💙💙 0728719754💎💎💎locuiesc singura!

Vizitator bettyblue

Postări Recomandate

Vizitator bettyblue
Reputație: 0

Buna dimi, disponibila ptr programari intre orele 12.00-21.00 va pup si va astept...nu uitati si de oferta prezentata mai sus :kiss2

Link spre comentariu
Vizitator bettyblue

Buna dimi, disponibila ptr programari intre orele 12.00-21.00 va pup si va astept...nu uitati si de oferta prezentata mai sus :kiss2

Link spre comentariu
Vizitator bettyblue

Dragii mei futaciosi, m-am gandit ca in urmatoarea saptamana mai exact perioada 30 mai-05 iunie sa va "provoc" la o mica joaca...cine vine la mine cu o atentie(jucarie,flori,ciocolata, etc) in perioada mentionata mai sus are parte de o fin la 100 lei. Sa incercam ptr scurt timp sa ne intoarcem la copilarie . Abia astept sa vad cati dintre voi acceptati provocarea :P

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator bettyblue

Dragii mei futaciosi, m-am gandit ca in urmatoarea saptamana mai exact perioada 30 mai-05 iunie sa va "provoc" la o mica joaca...cine vine la mine cu o atentie(jucarie,flori,ciocolata, etc) in perioada mentionata mai sus are parte de o fin la 100 lei. Sa incercam ptr scurt timp sa ne intoarcem la copilarie . Abia astept sa vad cati dintre voi acceptati provocarea :P

Link spre comentariu
Vizitator bettyblue

Disponibila dragii mei, asa cum v-am obisnuit, sunt aici sa va ascult, sa va relaxez, sa va scot din rutina zilnica :P astept programarile voastre in PM, sms, whats app, tel 0728719754 ...va pupacesc de nu va vedeti :* :* :*

Link spre comentariu

Abia acum am descoperit si eu :(

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...