Sari la conținut

Curiozitate ....cum va este dupa? ,unde si de ce a inceput ? exista regret?

Postări Recomandate

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Adica...ciudatii sunt doar in Bucuresti?

Da ,bre ,toate apucaturile nasoale aici se regasesc. Aici m-am molipsit si eu .

Norocul meu este ca mai fac cate o detoxifiere (2-3 zile pe saptamana) cand ies din acesta. Cum am trecut de Ilfov parca si aerul este mai respirabil  :laugh2

• Like 8
  • Minus 12
Reputație: 1930
Postat

Norocul meu este ca mai fac cate o detoxifiere (2-3 zile pe saptamana) cand ies din acesta. Cum am trecut de Ilfov parca si aerul este mai respirabil  :laugh2

apucaturile de cioban se dobandesc de acasa, cand ai ajuns in Buc, ai zis ca arati si tu ce poti =)) 

• Oras:86.925026 27.987850
  • Oras:86.925026 27.987850
Postat

decat in deliorman sanu te duci cacolo putea dobitocie

• Like 3
Postat

apucaturile de cioban se dobandesc de acasa, cand ai ajuns in Buc, ai zis ca arati si tu ce poti =))

se putea sa nu te manance pielea si sa jignesti  ? :no2

sau ai vrut sa te descrii singura  ......ce ai fost si ce-ai ajuns ?

Postat

=))) te simti jignit? =)))

cred ca e starea ta de fapt =)))

ofensatule!

adevarul doare )))

nu ma simt ptr. ca stiu cum sunt , doar ca exprimarea ta era prea personala

am tinut doar sa-ti reamintesc , ce poama esti  :rax2

Postat

hai, fugi cu ursu!!!

stiu ce poama buna sunt =))

bine poama ...fug  , de fapt merg incet , ca nu ma grabeste nimeni  :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Huiduma,iar cerșești atenție?

toate sunt huidume la tine....inseaman ca ai 1,60 si 50 kg si daca dai de o femeie de 70 de kile te face afis ca in desene animate(alea cu tom si jerry)..de aia tot le faci pe toate huidume :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...pe langa tinbe probabil ca suntem huidume. ..dar tocmai de aia..pe noi tre sa ne caute persoane de 150 de kile si peste 2m ..sa ne simtim si noi skeletroane

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

toate sunt huidume la tine....inseaman ca ai 1,60 si 50 kg si daca dai de o femeie de 70 de kile te face afis ca in desene animate(alea cu tom si jerry)..de aia tot le faci pe toate huidume :laugh2  :laugh2  :laugh2 ...pe langa tinbe probabil ca suntem huidume. ..dar tocmai de aia..pe noi tre sa ne caute persoane de 150 de kile si peste 2m ..sa ne simtim si noi skeletroane

Ai ajuns la 150 kg?

Vizitator
Postat

eu am 1.85 si vreo 90 kg si tot imi pari mare pt o femeie :D

Vizitator
Postat

eu am 1.85 si vreo 90 kg si tot imi pari mare pt o femeie :D

asta pt ca sunt egala cu tine. da ...sunt mare pt o femeie si ma mandresc cu statura  mea..tocmai ca nu sunt pe toate drumurile femei ca mine, voi v-ati obisnui cu modelul 1,60 pe tocuri si 45 de kilograme. foarte bine..dar pe lume sunt si altye modele de femei..si barbati carora sa le placa acele alte modele. si nu vad de e va deranjeaza pe voi asta

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

asta pt ca sunt egala cu tine. da ...sunt mare pt o femeie si ma mandresc cu statura  mea..tocmai ca nu sunt pe toate drumurile femei ca mine, voi v-ati obisnui cu modelul 1,60 pe tocuri si 45 de kilograme. foarte bine..dar pe lume sunt si altye modele de femei..si barbati carora sa le placa acele alte modele. si nu vad de e va deranjeaza pe voi asta

nu am zis ca ma deranjeaza si eu nu m-am obisnuit cu 1,60 si 45 de kile,nu mai generaliza.e bine sa fie inalta dar cu mai putine kg.

Vizitator
Postat

eu ma simt bine in piele mea asa cum sunt...am fost si mai slaba si mai grasa..mi.e bine asa cum sunt acum...si asta conteaza cel mai mult ..sa ma simt eu bine.

• Oras:Bucuresti
Postat

mi.e bine asa cum sunt acum...si asta conteaza cel mai mult ..sa ma simt eu bine.

Realizezi ca tu iti inchiriezi si carcasa si nu doar ce ai intre picioare ? Poti sa te minti cat vrei , dar daca clientul poate sa treaca cu vederea ca femeia e mai inalta ca el , daca o mai vede si mai lata se inhiba

• Oras:Peste tot si oriunde
Postat

Realizezi ca tu iti inchiriezi si carcasa si nu doar ce ai intre picioare ? Poti sa te minti cat vrei , dar daca clientul poate sa treaca cu vederea ca femeia e mai inalta ca el , daca o mai vede si mai lata se inhiba

Mai bine se înrola in legiunea straină, de adina zic 😉

Postat

Mai bine se înrola in legiunea straină, de adina zic

Nu se primesc femei in legiune si oricum nu conteaza marimea acolo , ci cel mai mult psihicul. Din 5000 de persoane din toata lumea care se inroleaza , doar 10% trec de prima luna de antrenament.

• Like 4
  • Minus 6
Postat

Nu se primesc femei in legiune si oricum nu conteaza marimea acolo , ci cel mai mult psihicul. Din 5000 de persoane din toata lumea care se inroleaza , doar 10% trec de prima luna de antrenament.

Atunci in marina americană ;)

Acolo stiu ca sunt si femei

PS Nu stiu cum sta cu psihicul Adina :habarnam

Postat

Atunci in marina americană ;)

Acolo stiu ca sunt si femei

PS Nu stiu cum sta cu psihicul Adina :habarnam

Bai frate, numai bazaconii spui :laugh2

Cum sa te inrolezi in armata altui stat ? E de inteles ca doar cetatenii acelui stat se pot inrola.

Legiunea este formata, doar din straini (inclusiv mici infractori) fiind exclusi francezii , chiar daca apartine Frantei.

• Like 3
  • Minus 7
Postat

Bai frate, numai bazaconii spui :laugh2

Cum sa te inrolezi in armata altui stat ? E de inteles ca doar cetatenii acelui stat se pot inrola.

Legiunea este formata, doar din straini (inclusiv mici infractori) fiind exclusi francezii , chiar daca apartine Frantei.

Învăț, sunt curios :)

PS : să ia cetatenia, zic :)

Vizitator mc hammer
Postat

Sunt obisnuite cu cheltuieli mari d-aia nu reușesc

Ai pus punctul pe i: fetele astea se obisnuiesc cu un nivel al cheltuielilor pe care nu-l pot sustine cu un job normal: fete de la tara, fete abandonate cu copii, sau, pur si simplu, fete sarace. 

Vizitator mc hammer
Postat

Nu trebuie sa ai prietene in anturaj ca sa fii un bun observator. Desi sunt solitara am destule de multe cunostinte, din toate paturile societ

Aha, si cunostiintele tale, sunt virtuale, nu?

Postat

Aha, si cunostiintele tale, sunt virtuale, nu?

Cred ca zicea de foști clienți ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...