Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2017 Postat Mai 23, 2017 la mine chiria e cu contractGood for you,then
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2017 Postat Mai 23, 2017 nu sunt putoare...am muncit o munca pe care..multi barbati n-au muncit-o. martori sunt toti vanzatorii si patronii de mici magazine din militari,drumul taberei,colentia ,dristor,etc..daca intru si acum in magazinele care inca functioneaza am as fiu recunoscuta ca 'fata cu pungi". asa ca nu mai judecati ca nu stiti situatia fiecaruia...sunteti buni doar de dat cu piatra
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2017 Postat Mai 23, 2017 nu sunt putoare...am muncit o munca pe care..multi barbati n-au muncit-o. martori sunt toti vanzatorii si patronii de mici magazine din militari,drumul taberei,colentia ,dristor,etc..daca intru si acum in magazinele care inca functioneaza am as fiu recunoscuta ca 'fata cu pungi". asa ca nu mai judecati ca nu stiti situatia fiecaruia...sunteti buni doar de dat cu piatraDarts.
curioasaaa Reputație: 157 Postat Mai 23, 2017 Oras:Peste tot si nici unde Oras:Peste tot si nici unde Autor Postat Mai 23, 2017 nu sunt putoare...am muncit o munca pe care..multi barbati n-au muncit-o. martori sunt toti vanzatorii si patronii de mici magazine din militari,drumul taberei,colentia ,dristor,etc..daca intru si acum in magazinele care inca functioneaza am as fiu recunoscuta ca 'fata cu pungi". asa ca nu mai judecati ca nu stiti situatia fiecaruia...sunteti buni doar de dat cu piatraNU TREBUIE sa te justifici fata de nimeni ,daca tu ai constiinta impacata e tot ce conteaza .Nu te mai lasa ranita de ce spun altii fa ca ploua e mai simplu.
curioasaaa Reputație: 157 Postat Mai 23, 2017 Oras:Peste tot si nici unde Oras:Peste tot si nici unde Autor Postat Mai 23, 2017 nu sunt putoare...am muncit o munca pe care..multi barbati n-au muncit-o. martori sunt toti vanzatorii si patronii de mici magazine din militari,drumul taberei,colentia ,dristor,etc..daca intru si acum in magazinele care inca functioneaza am as fiu recunoscuta ca 'fata cu pungi". asa ca nu mai judecati ca nu stiti situatia fiecaruia...sunteti buni doar de dat cu piatraNU TREBUIE sa te justifici fata de nimeni ,daca tu ai constiinta impacata e tot ce conteaza .Nu te mai lasa ranita de ce spun altii fa ca ploua e mai simplu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2017 Postat Mai 23, 2017 NU TREBUIE sa te justifici fata de nimeni ,daca tu ai constiinta impacata e tot ce conteaza .Nu te mai lasa ranita de ce spun altii fa ca ploua e mai simplu.Dimpotrivă. Nu i-a cerut nimeni sa se justifice. 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 23, 2017 Doua chestii prea sfintia ta : 1 in unele afirmatii ai dreptate si sunt deacord cu tine cum ar fii 2 de ce iti place sa jignesti atat” fa infecție ,jegurile astea, etc..” cre vrei sa demonstrezi , ca stii sa injuri ? noi roamanii suntem cei mai buni la asta stim , superioritatea? daca vb ca unu din mahala nu ai cum sa fii superior cel putin la prima vedere sa stii ca nu iti face cinste deloc, aceasi cacat poti spune intrun alt ambalaj si crede ma de multe ori ajunge mai repede la tinta , ca daca unu/una este retardata si nu intelege ca este vizata cand ii vb. daca jignesti nu faci altceva decat sa demonstrezi ca esti de aceasi nivel cu persoana respectiva . Sa nu iei in nume de rau dar este opinia mea si tu daca doresti sa continui acest comportament este alegerea ta ....dar nu ajuta pe nimeni nici chiar pe tineCum poti sa vorbești cu una care se fute neprotejat in condițiile in care are HEPATITA C adică una care condamna la moarte niște clienți naivi sau cu probleme psihice.Cum poti sa numești o penala care a falsificat un certificat de deces in speranța ca va strânge niște bani din donațiile noastre? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2017 Postat Mai 23, 2017 Cum poti sa vorbești cu una care se fute neprotejat in condițiile in care are HEPATITA C adică una care condamna la moarte niște clienți naivi sau cu probleme psihice.Cum poti sa numești o penala care a falsificat un certificat de deces in speranța ca va strânge niște bani din donațiile noastre?dute in pula mea s-o sugi d-aiceaca nu scria in analiza mea pozitiv...cine ti.a cerut ma bani nebunule??..ce treaba am eu ma nebubule cu ceriticatul ala??..crezi ca doar eu o cunosc pe lorena sau ce?..o mai cunosc si altii care sunt de partea ei?..cacat alterat
miskin cetatean planetar Reputație: 6 Postat Mai 23, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 23, 2017 Cum poti sa vorbești cu una care se fute neprotejat in condițiile in care are HEPATITA C adică una care condamna la moarte niște clienți naivi sau cu probleme psihice.Cum poti sa numești o penala care a falsificat un certificat de deces in speranța ca va strânge niște bani din donațiile noastre? Nu stiu, cine e aia care are hepatita C, insa e aproape imposibil sa iei virusul hepatic C prin contact sexual. Mai mult decat atat, exista medicamente pe piata, care elimina complet virusul din organism.Cam scump, dar exista. Ori faci paranghelie cu schepsis, ori iri iei cont premium.
pulesteu Reputație: 10795 Postat Mai 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2017 Faza cu certificatul de deces nu cred ca urmarea donatii. Probabil ca o cauta cineva si a vrut sa se dea la fund pentru o perioada.
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 23, 2017 dute in pula mea s-o sugi d-aiceaca nu scria in analiza mea pozitiv...cine ti.a cerut ma bani nebunule??..ce treaba am eu ma nebubule cu ceriticatul ala??..crezi ca doar eu o cunosc pe lorena sau ce?..o mai cunosc si altii care sunt de partea ei?..cacat alteratFa târâtura,cât de zdreanța poți sa fii si sa ne minți in fata?????Nu tu ai intrat pe topicul Lorenei si te-ai jurat pe ma-ta ca a murit in accident de mașină??? Nu tu fa răpciugă ai postat certificatul de deces?Ce certificat de analize ai postat in care sa reiasă ca nu ai hepatita??? 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 23, 2017 Nu stiu, cine e aia care are hepatita C, insa e aproape imposibil sa iei virusul hepatic C prin contact sexual. Mai mult decat atat, exista medicamente pe piata, care elimina complet virusul din organism.Cam scump, dar exista. Ori faci paranghelie cu schepsis, ori iri iei cont premium.Hepatita C se transmite si prin sex cu un risc de infectare de aproximativ 5%,Tu ti-ai asuma riscul asta??? Tratament exista si pentru HIV,dar câți au 100 mii euroi pentru el,basca ca se pare ca efectele adverse sunt devastatoare. 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 23, 2017 Faza cu certificatul de deces nu cred ca urmarea donatii. Probabil ca o cauta cineva si a vrut sa se dea la fund pentru o perioada.Initial asta a fost motivul,dar dacă ținea prosteala sigur făcea si o mica cheta.Nu subestima jigodismul acestor târâturi,astea n-au mama,n-au tata.Cred ca ai citit de Amorex care si-a băgat propria fetita de 3 ani la produs? ATENTIE! ANI.Poate stii si de cele 3 prostituate din Muncii care aveau HIV si știau ca au,dar se prostituau in continuare.Iar exemplele pot continua cu miile. 2
pulesteu Reputație: 10795 Postat Mai 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2017 Zdreanta aia care si-a pus copilul la produs era si pe forum?
curioasaaa Reputație: 157 Postat Mai 23, 2017 Oras:Peste tot si nici unde Oras:Peste tot si nici unde Autor Postat Mai 23, 2017 Cum poti sa vorbești cu una care se fute neprotejat in condițiile in care are HEPATITA C adică una care condamna la moarte niște clienți naivi sau cu probleme psihice.Cum poti sa numești o penala care a falsificat un certificat de deces in speranța ca va strânge niște bani din donațiile noastre?wowwwwww.........daca e adevarat e grav ,,daca nu ....sunt niste acuzatii grave si e fff urat!
curioasaaa Reputație: 157 Postat Mai 23, 2017 Oras:Peste tot si nici unde Oras:Peste tot si nici unde Autor Postat Mai 23, 2017 Neica spuneti niste povesti de mi se face paru maciuca .... copii de 3 ani , boli etc....deci eu cred ca am ramas in urma pt mine asa ceva este demn de stirile de la tv.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2017 Postat Mai 23, 2017 Fa târâtura,cât de zdreanța poți sa fii si sa ne minți in fata?????Nu tu ai intrat pe topicul Lorenei si te-ai jurat pe ma-ta ca a murit in accident de mașină??? Nu tu fa răpciugă ai postat certificatul de deces?Ce certificat de analize ai postat in care sa reiasă ca nu ai hepatita???cauta pe net si vezi..si cerificatul..cine l.a postat..si analiza..si mai scuteste-ma ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2017 Postat Mai 23, 2017 sunt doar acuzatii...atat ..aici lumea stie doar sa dea cu piatra..pana la urma...nu ma hustific in fata nimanui si n-au decat sa injure si sa acuze...raman cu ele...si eu imi vad de treaba...cainii latra..ursu merge
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 23, 2017 Zdreanta aia care si-a pus copilul la produs era si pe forum?Da,are topicul ei.
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 23, 2017 Neica spuneti niste povesti de mi se face paru maciuca .... copii de 3 ani , boli etc....deci eu cred ca am ramas in urma pt mine asa ceva este demn de stirile de la tv. ai ramas in urma ....lumea se degradeaza de la an la an si nu numai aici 7 13
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 23, 2017 cauta pe net si vezi..si cerificatul..cine l.a postat..si analiza..si mai scuteste-ma ...Mamaie,dacă noi mințim da-ne cu tifla in cap si postează analize complete. 1
miskin cetatean planetar Reputație: 6 Postat Mai 23, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 23, 2017 Hepatita C se transmite si prin sex cu un risc de infectare de aproximativ 5%,Tu ti-ai asuma riscul asta??? Tratament exista si pentru HIV,dar câți au 100 mii euroi pentru el,basca ca se pare ca efectele adverse sunt devastatoare.Riscul este mult sub 5%.Cat despre HIV, efectele adverse nu mai sunt demult devastatoare. Normal ca nimeni intreg la cap nu si-ar asuma acest risc, insa, daca tot faci hatereala, fa-o cu argumente.
aleessandra Reputație: -470 Postat Mai 23, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Mai 23, 2017 cauta pe net si vezi..si cerificatul..cine l.a postat..si analiza..si mai scuteste-ma ...sunt doar acuzatii...atat ..aici lumea stie doar sa dea cu piatra..pana la urma...nu ma hustific in fata nimanui si n-au decat sa injure si sa acuze...raman cu ele...si eu imi vad de treaba...cainii latra..ursu mergeMincinoasă mica ,tu ai spart forumul cu moartea Lorenei . Tot tu te bateai cu pumnul în piept că a murit,și tot tu ,ai pus certificatul de deces . Nu mai minți ,că faci spume . O să dai in boala vacii nebune de la atâtea minciuni . Peseu: Te lauzi că ai 2facultati,dar nu știi să scrii. Păcat ,mare păcat . 3 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2017 Postat Mai 23, 2017 wowwwwww.........daca e adevarat e grav ,,daca nu ....sunt niste acuzatii grave si e fff urat!De aceea e Părintele atât de radical.Îl înțeleg. 1
aleessandra Reputație: -470 Postat Mai 23, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Mai 23, 2017 sunt doar acuzatii...atat ..aici lumea stie doar sa dea cu piatra..pana la urma...nu ma hustific in fata nimanui si n-au decat sa injure si sa acuze...raman cu ele...si eu imi vad de treaba...cainii latra..ursu mergeMinciunica minciuna 3 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum