promovator Reputație: -530 Postat Mai 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2017 Vezi Adino daca te bagi in mizerii , dupaia zici ca altii au ceva cu tine , insa nu toti suntem prosti pe aici. 5 7
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 23, 2017 Riscul este mult sub 5%.Cat despre HIV, efectele adverse nu mai sunt demult devastatoare. Normal ca nimeni intreg la cap nu si-ar asuma acest risc, insa, daca tot faci hatereala, fa-o cu argumente.Nene,tratamentul care elimina total virusul HIV a apărut anul trecut si costa 80 mii euroi.Ultimile studii spun ca nu prea este atât de eficient pe cât sa anunțat,se pare ca doar 1 din 10 a scăpat de hiv. 1
pulesteu Reputație: 10795 Postat Mai 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2017 Da,are topicul ei.Mare gunoi femeia aia. Si ea si tatal copilului. Mai rar asa ceva. Iar Adina aia degeaba incearca s-o dreaga. A mintit ca a murit Lorena, a incercat sa induca lumea in eroare, asa ca merita canonul parintelui.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2017 Postat Mai 23, 2017 Viata bate filmul ....am ramas fara cuvinte.Și lumea e mai mare de atât
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 23, 2017 Mare gunoi femeia aia. Si ea si tatal copilului. Mai rar asa ceva. Iar Adina aia degeaba incearca s-o dreaga. A mintit ca a murit Lorena, a incercat sa induca lumea in eroare, asa ca merita canonul parintelui.Ceea ce se cunoaște public este doar 0,01% din mizeria care se ascunde in spatele multor prostituate.Nu exagerez cu nimic atunci când le fac dejecții umane si WC-uri publice.Din păcate multi limburici anali le considera victime ale sărăciei si alte cacaturi. 3
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 23, 2017 Viata bate filmul ....am ramas fara cuvinte. Crede in Sfântul Părinte ca știe ce spune. 1
miskin cetatean planetar Reputație: 6 Postat Mai 23, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 23, 2017 Ceea ce se cunoaște public este doar 0,01% din mizeria care se ascunde in spatele multor prostituate.Nu exagerez cu nimic atunci când le fac dejecții umane si WC-uri publice.Din păcate multi limburici anali le considera victime ale sărăciei si alte cacaturi. Tu esti Calea, Adevarul si Viata. Angajatilor de la Dedeman si Lidl.
pulesteu Reputație: 10795 Postat Mai 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2017 Miskin Cetatean Planetar. Se pare ca Miskin s-a intalnit cu Lorin Fortuna fix inainte sa moara. A aflat de reptilieni, de toata conspiratia planetaro-cosmica. Probabil ca Miskin lupta pentru noi acum. Al catelea ban o sa fie asta? Mai tine cineva scorul?
miskin cetatean planetar Reputație: 6 Postat Mai 23, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 23, 2017 Miskin Cetatean Planetar. Se pare ca Miskin s-a intalnit cu Lorin Fortuna fix inainte sa moara. A aflat de reptilieni, de toata conspiratia planetaro-cosmica. Probabil ca Miskin lupta pentru noi acum. Al catelea ban o sa fie asta? Mai tine cineva scorul? Editeaza, poate iti mai vin idei, amarastene.
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Mai 23, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Mai 23, 2017 Tu esti Calea, Adevarul si Viata. Angajatilor de la Dedeman si Lidl.Miss Kin,nu toți au reușit în viață,sa ajungă spălători de vase intr-o bodegă din Zimbabwe.Apropo tot cu chinezoiul ăla dormi în pat?Mi-aș pula in toți distrusii leșinați de foame care se rup în basini. 4
condition Reputație: 7276 Postat Mai 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 23, 2017 Tu esti Calea, Adevarul si Viata. Angajatilor de la Dedeman si Lidl.Fara sa jignesc angajatii firmelor enumerate, au viata, greutatile si grijile lor, asta este un labagiu, soarece , subspecie! 12 2
condition Reputație: 7276 Postat Mai 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 23, 2017 Miss Kin,nu toți au reușit în viață,sa ajungă spălători de vase intr-o bodegă din Zimbabwe.Apropo tot cu chinezoiul ăla dormi în pat?Mi-aș pula in toți distrusii leșinați de foame care se rup în basini.Pizda proasta, indiferent ce munceste, O FACE! Faptul ca se bucura si de viata nu este un defect. Care este viata ta mizerie? Eu unul, daca as spala vase aiurea, oriunde si mi-as permite sa imi fac poftele, ar fii ok! Ia spun ne pizda proasta, cate tari ai vazut tu, ce culturi ai cunoscut, cum interactionezi cu oamenii?Ultima intrebare nu isi are rostul, am vazut si explica si celelalte intrebari. Esti un soarece de birou, in spatele ecranului esti zmeu, in realitate se pisa lumea pe tine. Nu imi face placere sa iti spun asta dar o meriti! 13 2
condition Reputație: 7276 Postat Mai 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 23, 2017 Miss Kin,nu toți au reușit în viață,sa ajungă spălători de vase intr-o bodegă din Zimbabwe.Apropo tot cu chinezoiul ăla dormi în pat?Mi-aș pula in toți distrusii leșinați de foame care se rup în basini.Tu esti cel mai distrus "prietene".' Daca altii mai pot scoateo vorba coerent, tu esti pizda jegoasa, mananci ceea ce caci!
puleandru Reputație: 338 Postat Mai 23, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Mai 23, 2017 Tu esti cel mai distrus "prietene".' Daca altii mai pot scoateo vorba coerent, tu esti pizda jegoasa, mananci ceea ce caci!tu decat kkt de caine bagabont pisat de mate halesti 2
condition Reputație: 7276 Postat Mai 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 23, 2017 tu decat kkt de caine bagabont pisat de mate halestiCum spui tu raspopitule! Iti garantez ca mananc normal.spre deosebire de tine si amicii tai, nu am nici o greata si sa "mor"'de nu va fuck de boala copiilor!
puleandru Reputație: 338 Postat Mai 23, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Mai 23, 2017 Cum spui tu raspopitule! Iti garantez ca mananc normal.spre deosebire de tine si amicii tai, nu am nici o greata si sa "mor"'de nu va fuck de boala copiilor!tarfo tre sati trag o mue dupa ceam baut un kil de votka poate te calmez 2
condition Reputație: 7276 Postat Mai 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 23, 2017 tarfo tre sati trag o mue dupa ceam baut un kil de votka poate te calmezCum vrei tu raspopitule, asta arata adevarata ta fata si de ce ai fost raspopit. Pizdulice, ia spune, miky te-a satifacut! Este explicabil, doi sifilitici!
puleandru Reputație: 338 Postat Mai 23, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Mai 23, 2017 Cum vrei tu raspopitule, asta arata adevarata ta fata si de ce ai fost raspopit. Pizdulice, ia spune, miky te-a satifacut! Este explicabil, doi sifilitici!te bagam la trisam cu pulile vopsite cu aracet casa te saturi coprofagule 2
deliapisii Reputație: 127290 Postat Mai 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2017 Zdreanta aia care si-a pus copilul la produs era si pe forum?Da si pipilica sa dus la ea ca si client a recunoscut ca, colcăia jegu pe ea 🤦ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ¤¦ðŸ»â€â™€ï¸ðŸ¤¢ðŸ¤¢ðŸ¤¢
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 23, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Mai 23, 2017 Eu unul, daca as spala vase aiurea, oriunde si mi-as permite sa imi fac poftele, ar fii ok! Ia spun ne pizda proasta, cate tari ai vazut tu, ce culturi ai cunoscut, cum interactionezi cu oamenii?Ultima intrebare nu isi are rostul, am vazut si explica si celelalte intrebari. Esti un soarece de birou, in spatele ecranului esti zmeu, in realitate se pisa lumea pe tine. Nu imi face placere sa iti spun asta dar o meriti!Bai zevzecule , mai ieri spuneai si de mine ca sunt zugrav , ca sunt peste ...plm ce mai indrugai acolo si pendulai de la o idee la alta , cum indrugi minciunile si declaratiile in favoarea clientilor. prin barou Este ca avocatii sunt un fel de carpa de sters pe jos a clientilor care le marca banul ? Ba .....esti irecuperabil de prost si nebun , as zice si asta chiar te macina in permanenta 9 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2017 Postat Mai 23, 2017 Mincinoasă mica ,tu ai spart forumul cu moartea Lorenei . Tot tu te bateai cu pumnul în piept că a murit,și tot tu ,ai pus certificatul de deces . Nu mai minți ,că faci spume . O să dai in boala vacii nebune de la atâtea minciuni . Peseu: Te lauzi că ai 2facultati,dar nu știi să scrii. Păcat ,mare păcat .nu l-am pus eu draga. ce aveti??..si daca am mintit care e problema?..oricum e plin de minciuni pe aici?..mai conteaza una?...vezi tu ..scopul scuza mijloacele...despre scop nu pot vorbi...dar pe undeva s-a indeplinit
aleessandra Reputație: -470 Postat Mai 23, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Mai 23, 2017 nu l-am pus eu draga. ce aveti??..si daca am mintit care e problema?..oricum e plin de minciuni pe aici?..mai conteaza una?...vezi tu ..scopul scuza mijloacele...despre scop nu pot vorbi...dar pe undeva s-a indeplinitLas o balta. Te faci mai tare de ras ,sincer. Nu observi acest lucru? 2 2
pulesteu Reputație: 10795 Postat Mai 23, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2017 Atunci nu mai spune ca e societatea de rahat. Explicatia asta spune multe despre tine.Minti? Care-i problema, oricum sunt multe minciuni pe lume. Ce mai conteaza una? 10 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2017 Postat Mai 23, 2017 ca scopul scuza mijloacele asta e adevarul...nu conteaza ca am minti sau ca ma fac de ras...ea sa fie sanatoasa...e femeie ca mine..deci tin cu ea...nu cu toti nataraii care incearca sa puna gheara pe ea ca sa.i faca viata unn iad
condition Reputație: 7276 Postat Mai 23, 2017 Oras:undeva Oras:undeva Postat Mai 23, 2017 Miss Kin,nu toți au reușit în viață,sa ajungă spălători de vase intr-o bodegă din Zimbabwe.Apropo tot cu chinezoiul ăla dormi în pat?Mi-aș pula in toți distrusii leșinați de foame care se rup în basini.Tu esti cel mai distrus si lesinat de foame! Nu stiu ce ti-a produs frustrarea si ura care zace in tine dar in mod cert esti un terminat. Spre binele tau, renunta la ura, la jigodismele la care te dedai aici si poate ca ai sa te linistesti.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum