Sari la conținut

Adina.milf o țepară infectă

Postări Recomandate

Postat

Postat Astazi, 12:35

petrepetre02, on 18 May 2017 - 12:01 PM, said:

Care este diferenta dintr o ora fara graba si o ora in graba?

ora in graba are 40 de min..fara graba..inseamna ca se poate depasi un pic ora

Vizitator
Reputație: 0
Postat

tepara e mata ...ai inteles?..dute in pula mea s-o sugi,..eu nu vorbeam de ora la mine prostu pamantului,,eu vorbesc de alte locatii...in care ora are 40 de minute

Vizitator
Postat

ai vazut ca ti-am dat replica la jigniri si nu stii ce rau sa.mi faci?..ESTI PROST DE BUBUI. CA NU AI INTELES CE VREAU SA SPUN..SI MA ACUZI PE MINE. NU LA MINE ARE ORA 40 DE MINUTE....dar in alte locatii ca sunt 5 mii de locatii in bucuresti,..dutre si vezi

Vizitator
Postat

explicam pe un alt topic ...referindu-ma la acele locatii in care ora e de 40 de minute ca eu nu stau cu ochii pe ceas si se poate depasi un pic ora cu 15-20 de min.  acest user probabil ca a inteles ca la mine ora ar avea 40 de min..sau ce o fi inteles el...si continua sa jigneasca si sa calomnieze sa deschida topicuri si conturi noi...in loc ..mai simplu sa fi spus....am inteles gresit...la ce te-ai referit

• Oras:Falastoaca
Postat

explicam pe un alt topic ...referindu-ma la acele locatii in care ora e de 40 de minute ca eu nu stau cu ochii pe ceas si se poate depasi un pic ora cu 15-20 de min.  acest user probabil ca a inteles ca la mine ora ar avea 40 de min..sau ce o fi inteles el...si continua sa jigneasca si sa calomnieze sa deschida topicuri si conturi noi...in loc ..mai simplu sa fi spus....am inteles gresit...la ce te-ai referit

Ce contează cât tine ora la tine? Contează ca ești o zdreanță infecta plina de boli,care trebuie izolata si bagata in carantina.

• Like 5
Vizitator
Postat

Ce contează cât tine ora la tine? Contează ca ești o zdreanță infecta plina de boli,care trebuie izolata si bagata in carantina.

ai bagat tu botu in pizda mea sa stii daca am sau nu boli..?..vezi-ti de treaba ta...nici nu ma cunosti personal si vorbesti...ca multi altii de pe aici...VORBITI AIUREA ..fara dovezi

Postat

ai bagat tu botu in pizda mea sa stii daca am sau nu boli..?..vezi-ti de treaba ta...nici nu ma cunosti personal si vorbesti...ca multi altii de pe aici...VORBITI AIUREA ..fara dovezi

Pai atunci postează fa tu dovezi clare,un buletin de analize cu HIV,Sifilis,Hepatite,Boala lui Calache......

• Like 3
Vizitator
Postat

am mai postat.....si o sa mai postez

• Oras:pretutindeni
Postat

Urât vorbești :)

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

vorbesc cum mi se vorbeste.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator
Postat

pe pipilica mai sus de ce nu l.ai vazut cum imi vorbeste?...ce i.am facut eu lui?? si ce motiv personal are sa vb asa ccatre mine?...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

pe pipilica mai sus de ce nu l.ai vazut cum imi vorbeste?...

Eee , totusi nu te flata :laugh2 , Parintele vorbeste cu toate la fel :laugh2

Vizitator
Postat

Eee , totusi nu te flata :laugh2 , Parintele vorbeste cu toate la fel :laugh2

am vazut..si nu e ok..un barbat adevarat vb inteligent alegand cuvintele si transmitand un mesaj printre randuri nu prin jigniri directe,,ca la usa cortului

Postat

pe pipilica mai sus de ce nu l.ai vazut cum imi vorbeste?...ce i.am facut eu lui?? si ce motiv personal are sa vb asa ccatre mine?...

Vorbeste in numele Domnului, are dezlegare =))

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Vorbeste in numele Domnului, are dezlegare =))

Amin laic si ser

http://i.imgur.com/sgISjPb.gif

• Like 1
Vizitator
Postat

am vazut..si nu e ok..un barbat adevarat vb inteligent alegand cuvintele si transmitand un mesaj printre randuri nu prin jigniri directe,,ca la usa cortului

http://i.imgur.com/Tntptyo.gif

:laugh2  :laugh2  :laugh2 

Vizitator fedor14
Postat

Da ce aveti cu milfuletzul asta ?

Hai ca o sa trec eu pe la ea, sa ii dau la muie, si o sa ii cer si buletin cu analizele.

Vizitator fedor14
Postat

Și dacă nu are un buletin de analize,ce faci?

Pai nu i dau la muie si vin aicea si anunt ca nare.

Na..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...