shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 15, 2017 A belit-o grav, nu așa... Cu ocazia asta s-a dat și răspuns la întrebare. - Ce ai alege între soție și o prostituată? - Amanta!Vanessa,știi că apreciez radiografiile tale care,de cele mai multe ori, au acuratețea unui examen computer tomograf, dar de data asta nu pot să o fac!Să mă explic!N-am belit-o (încă)!Toate cele trei variante expuse sunt alegeri!În timp și spațiu!Fiecare alegere cu particularitatea ei foarte bine definită!
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 15, 2017 Mai repede la un neurochirurg pentru un implant de vreo câteva milioane de neuroni,pentru că de văzut am văzut bine (aproapo,mulțumesc pentru că văd bine),dar de înțeles..... mai greu! Eu sunt de parere ca neurochirurgul va cere o videoconferinta si cu ginecologul !!!!!!!Ar fi culmea....))))))As avea eu o cerere....insa mi-e teamă că nu vei fi de acord cu ea...O legătură între ele te rog,pentru că simt că sunt mai prost ca niciodată!
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 15, 2017 Probabil că sunt o (altă) ciudățenie a naturii,sau poate doar o curiozitate a ei!Imi pot exprima opinia doar vis a vis de a doua parte a afirmației tale:nu curiozitate este cuvantul corect,esti foarte departe de adevarDe ce eviți prima parte?
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 15, 2017 De ce eviți prima parte?Monsieur...cum sa evit ceva ce nu am exprimat,gândit sau scris?????
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 15, 2017 get a room already!
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 15, 2017 sharky....cum esti fratiuer de esti asa greu acceptabil?Probabil că sunt o (altă) ciudățenie a naturii,sau poate doar o curiozitate a ei!cine a decis asta?Acestea sunt primele motive care ar face un om așa greu acceptabil!Ar mai fi: inadaptații,labilii psihic și alte cazuri care nu îmi vin acum în minte!
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 15, 2017 O legătură între ele te rog,pentru că simt că sunt mai prost ca niciodată!Offfff....greu la ora asta ,Nu?????Ai muncit sigur in dimineata asta (stii tu ce zic!!!!!(Ideea era ca neurochirurgul cu ajutorul ginecologului sa-ti scoată toate pizdele din cap!!!!!! 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 15, 2017 Offfff....greu la ora asta ,Nu?????Ai muncit sigur in dimineata asta (stii tu ce zic!!!!!(Ideea era ca neurochirurgul cu ajutorul ginecologului sa-ti scoată toate pizdele din cap!!!!!!Aaaaaaa!Doamne ce noapte este la mine în craniu!! Toateeee?Ești sigură că știi ce spui?Ai suferit cumva vreo intervenție chirurgicală în ultimul timp?Dacă da,atunci voi fi silit ca niciodată să nu-ti pot întoarce spatele!!!
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 15, 2017 Vanessa,știi că apreciez radiografiile tale care,de cele mai multe ori, au acuratețea unui examen computer tomograf, dar de data asta nu pot să o fac!Să mă explic!N-am belit-o (încă)!Toate cele trei variante expuse sunt alegeri!În timp și spațiu!Fiecare alegere cu particularitatea ei foarte bine definită!Domnule rechin, am nevoie de o lamurire:exceptând jocul de cuvinte ,doriti sa rămâneți cu toate cele trei categorii in viata domniei voastre????? 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 15, 2017 Ai muncit sigur in dimineata asta (stii tu ce zic!!!!!( Nuuu!Am avut concediu!Și-apoi,mă știi pe mine că obosesc așa de ușor?
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 15, 2017 Nuuu!Am avut concediu!Și-apoi,mă știi pe mine că obosesc așa de ușor?Concediu !!!!!Minunat suna!!!!Deci esti intr-o forma de zile mari!!!!Care este urmatoarea "destinatie"?????? 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 15, 2017 Nuuu!AM AVUT concediu! Concediu !!!!!Minunat suna!!!!Deci esti intr-o forma de zile mari!!!!Care este urmatoarea "destinatie"??????Altă destinație decât cea consacrată?Nu știu!Știam că mi-a fost luat acest privilegiu!Aștept propuneri!?!!!
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 15, 2017 Altă destinație decât cea consacrată?Nu știu!Știam că mi-a fost luat acest privilegiu!Aștept propuneri!?!!! Ce-ti mai place sa te victimizezi !Voi veni cu o ofertă de nerefuzat! 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 15, 2017 Domnule rechin, am nevoie de o lamurire:exceptând jocul de cuvinte ,doriti sa rămâneți cu toate cele trei categorii in viata domniei voastre?????Poftim?Iar apare negarea deciziilor proprii??O dăm din sârbă-n vals?
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 15, 2017 Ce-ti mai place sa te victimizezi !Voi veni cu o ofertă de nerefuzat!Wau!Alta?Chiar mi-ai stârnit curiozitatea!!
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 15, 2017 Poftim?Iar apare negarea deciziilor proprii ??O dăm din sârbă-n vals?Remarc ca nu ma fac bine înțeleasă...( 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 15, 2017 Probabil că sunt o (altă) ciudățenie a naturii,sau poate doar o curiozitate a ei!Imi pot exprima opinia doar vis a vis de a doua parte a afirmației tale:nu curiozitate este cuvantul corect,esti foarte departe de adevarAcum am înțeles răspunsul tău când am înțeles că n-ai înțeles ce am vrut să spun!Când am spus "o curiozitate a ei" mă refeream tot la mama natură,nu la o "curiozitate a ei" unde "ei" ești tu! Creierul meu,un adevărat motor cu aburi!
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 15, 2017 Domnule rechin, am nevoie de o lamurire:exceptând jocul de cuvinte ,doriti sa rămâneți cu toate cele trei categorii in viata domniei voastre?????Remarc ca nu ma fac bine înțeleasă...(Vrei să o luăm punctual?
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 15, 2017 Vrei să o luăm punctual?O luăm cum vrei tu....))))) 1
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 15, 2017 Acum am înțeles răspunsul tău când am înțeles că n-ai înțeles ce am vrut să spun!Când am spus "o curiozitate a ei" mă refeream tot la mama natură,nu la o "curiozitate a ei" unde "ei" ești tu!Creierul meu,un adevărat motor cu aburi!Imi asum la randu-mi partea de vina ...uite unde duce superficialitatea!!! 1
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 15, 2017 Wau!Alta?Chiar mi-ai stârnit curiozitatea!![/quoteReusesc si eu sa te stârnesc uneori ... 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 15, 2017 Wau!Alta?Chiar mi-ai stârnit curiozitatea!![/quoteReusesc si eu sa te stârnesc uneori ... Poate că de prea multe ori!
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 15, 2017 ame="provocare 64" post="3012837" timestamp="1505514346"]Poate că de prea multe ori![/quoteAsta suna a parere de rau??? 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Septembrie 15, 2017 Domnule rechin, am nevoie de o lamurire:exceptând jocul de cuvinte ,doriti sa rămâneți cu toate cele trei categorii in viata domniei voastre?????Vrei să o luăm punctual?O luăm cum vrei tu....)))))Tentantă ofertă! Vorbind la modul serios,la care parte ar trebui să renunț?
provocare 64 Reputație: 196 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:In vacanta Oras:In vacanta Postat Septembrie 15, 2017 Tentantă ofertă!Vorbind la modul serios,la care parte ar trebui să renunț?După umila mea parere....la mine !!!!!Si ai scapat de toate grijile..))))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum