puleandru Reputație: 338 Postat Mai 21, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Postat Mai 21, 2017 ai fi inchis cu pisicuts intro debara timp de 48h?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 21, 2017 Postat Mai 21, 2017 La mine in debara sunt carti (probabil ca se gaseste si o lanterna uitata pe acolo), deci nu m-as plictisi Plus ca am putea discuta despre Batalia de la Stalingrad, asediul Port-Arthur-ului, Blocada Berlinului din '56, Invazia Cehoslovaciei si a Ungariei, Batalia de la Podul Inalt... 3
puleandru Reputație: 338 Postat Mai 21, 2017 Oras:86.925026 27.987850 Oras:86.925026 27.987850 Autor Postat Mai 21, 2017 La mine in debara sunt carti (probabil ca se gaseste si o lanterna uitata pe acolo), deci nu m-as plictisi Plus ca am putea discuta despre Batalia de la Stalingrad, asediul Port-Arthur-ului, Blocada Berlinului din '56, Invazia Cehoslovaciei si a Ungariei, Batalia de la Podul Inalt... aia dela guadalcanal e misto
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 21, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 21, 2017 Decât ne trebe ingredientele casă făcem sarmale 1
cioran Reputație: 181 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Pe culmile curviei Oras:Pe culmile curviei Postat Iunie 8, 2017 La mine in debara sunt carti (probabil ca se gaseste si o lanterna uitata pe acolo), deci nu m-as plictisi Plus ca am putea discuta despre Batalia de la Stalingrad, asediul Port-Arthur-ului, Blocada Berlinului din '56, Invazia Cehoslovaciei si a Ungariei, Batalia de la Podul Inalt... În ce carte ai citit despre Blocada Berlinului din '56?
geo_x36 Reputație: -663 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Iunie 8, 2017 ai fi inchis cu pisicuts intro debara timp de 48h?Vai pula lui ...
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 8, 2017 Vai pula lui ...))))las ca are cu cine sa faca k1. si tu acu,sari direct cu lovituri sub centura... te stiam om serios 1
geo_x36 Reputație: -663 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Iunie 8, 2017 Asa e vorba frate ... nu a avut sange frate sa deie ochisorii cu noi, de cate ori l-am invitat ? Aud ?Pacat ca a stricat ceva frumos ....
geo_x36 Reputație: -663 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Iunie 8, 2017 ))))las ca are cu cine sa faca k1. si tu acu,sari direct cu lovituri sub centura... te stiam om seriosRoz draga ... era un fel de a spune ! Capisci ?
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 8, 2017 Roz draga ... era un fel de a spune ! Capisci ?LAsa ca stiu eu ca ai ramas cu sechele de a ciocni oo de la Paste hai sa i le vopsim rozrrr ce fel de pozitie contorsionista tastez, parca-s nebuna
obsedatul Reputație: -2024 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Iunie 8, 2017 Asa e vorba frate ... nu a avut sange frate sa deie ochisorii cu noi, de cate ori l-am invitat ? Aud ?Pacat ca a stricat ceva frumos ....Tu esti mai pasnic decat porumbelul pacii. Nu-ti strica ZEN-ul. (Lasa-l ca ne-a razbunat Dumnezeu, i-a dat-o pe roz'.) 2 1
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 8, 2017 Tu esti mai pasnic decat porumbelul pacii. Nu-ti strica ZEN-ul. (Lasa-l ca ne-a razbunat Dumnezeu, i-a dat-o pe roz'.) Ei,ei.... Sa stii ca,desi e calm thx God, acest om e facuta genetic sa ma inebuneasca.El zice ca-s cosmar, eu lui ca-i otrava, totu roz. Si btw Pisicuts cand isi propune sa te enerveze e diabolic. Toate punctele vulnerabile le ocheste, ca la avioane
geo_x36 Reputație: -663 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Iunie 8, 2017 Tu esti mai pasnic decat porumbelul pacii. Nu-ti strica ZEN-ul. (Lasa-l ca ne-a razbunat Dumnezeu, i-a dat-o pe roz'.) Frate ... a big big sau ultra-mega-giga- super LIKE !Mi-ai facut ziua mai frumoasa cu vorba asta, parol !
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 8, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 8, 2017 Tu esti mai pasnic decat porumbelul pacii. Nu-ti strica ZEN-ul. (Lasa-l ca ne-a razbunat Dumnezeu, i-a dat-o pe roz'.) Ce te bucuri de necazul omului.
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 8, 2017 Frate ... a big big sau ultra-mega-giga- super LIKE !Mi-ai facut ziua mai frumoasa cu vorba asta, parol ! Ce te bucuri de necazul omului.Trei Iude... )Sunt asa suava ca iti vine sa ma adopti. Practic un
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 8, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 8, 2017 Trei Iude... )Sunt asa suava ca iti vine sa ma adopti. Practic un Daca eu te adopt, sa zicem...si apoi ne futem, sa zicem.....se socoteste ******? De ce nu pot scrie i n c e s t?
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 8, 2017 Daca eu te adopt, sa zicem...si apoi ne futem, sa zicem.....se socoteste ******?Nu e voie, ca e ******.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Iunie 8, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Iunie 8, 2017 Nu e voie, ca e ******. Atunci nu te mai adopt sa nu avem probleme.
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 8, 2017 Daca eu te adopt, sa zicem...si apoi ne futem, sa zicem.....se socoteste ******? De ce nu pot scrie i n c e s t?nooo ca si la mine s-a cenzurat
geo_x36 Reputație: -663 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Iunie 8, 2017 Trei Iude... )Sunt asa suava ca iti vine sa ma adopti. Practic un Roz draga am un super baiat inalt cat usa, frumos rau si destept, nu mai vreau copii, e timpul sa ma gandesc si la mine, deci raspunsul este nu ! Referitor la prima parte a postarii tale catre noi, te-ai referit la noi cei 3 ca la niste contribuabili din vechime sau ne-ai facut pe fatza naivi, natangi, prosti ? 1 5
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 8, 2017 Roz draga am un super baiat inalt cat usa, frumos rau si destept, nu mai vreau copii, e timpul sa ma gandesc si la mine, deci raspunsul este nu ! Referitor la prima parte a postarii tale catre noi, te-ai referit la noi cei 3 ca la niste contribuabili din vechime sau ne-ai facut pe fatza naivi, natangi, prosti ?Adica tradatori ) eu sunt o mielusea doaraVa apreciez pe toti trei, sa iti traiasca baiatul sanatos si implinit Scrat 1
geo_x36 Reputație: -663 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Back home Oras:Back home Postat Iunie 8, 2017 Adica tradatori ) eu sunt o mielusea doaraVa apreciez pe toti trei, sa iti traiasca baiatul sanatos si implinit Scrat Tradatori ? Noi ? ... lumineaza-ma ... more imput Multumesc de urari !
ambroz Reputație: 164 Postat Iunie 8, 2017 Oras:elsewhere Oras:elsewhere Postat Iunie 8, 2017 Tradatori ? Noi ? ... lumineaza-ma ... more imput Multumesc de urari !Pai daca ma considerati pedeapsa ) Era o gluma.Dar sa stiti tustrei ca pe cat pot fi de dracoasa, pe atat pot fi de dulce. De fapt eu fac totul cam extrem cand am draci sunt cea mai indracita, cand sunt cuminte sunt cea mai cuminte, cand sunt afectuoasa sunt cea mai afectuosa si tot asa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum