daniel fox Reputație: 309 Postat Mai 21, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Postat Mai 21, 2017 Cică acum e 2000 de $ Seamănă a CARITAS 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Mai 21, 2017 Oras:sud Oras:sud Postat Mai 21, 2017 Ia din angro. O fi mai ieftin 5
daniel fox Reputație: 309 Postat Mai 21, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Autor Postat Mai 21, 2017 Ia din angro. O fi mai ieftinIn targ la Vitan oi găsi ? 1
antilex Reputație: 198 Postat Mai 21, 2017 Oras:bv Disponibila Oras:bv Disponibila Postat Mai 21, 2017 Depinde ce faci cu ei.Dacă vrei jucării de pe Alphabay, e cam musai să cumperi.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Mai 21, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Mai 21, 2017 cumpara cirese. 2 2
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 21, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 21, 2017 eu vand capsuni 3 2
eva adam Reputație: 317 Postat Iunie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 6, 2017 Bitcoin?
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 6, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 6, 2017 cumpara un sac
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 6, 2017 Ce-s alea :350x
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Cică acum e 2000 de $ Seamănă a CARITASVoi faceti misto si luati in ras subiectu asta cu bitcoin , da cine a avut cap la un moment dat in viata asta si a stiut cu ce se mananca a facut bani frumosi ( printre care ma numar si da ma laud ) toata treaba asta cu bitcoin a inceput ca o caterinca , cand lumea "mina" cu calculatoru de acasa pentru bitcoin...am fost si eu miner virtual la randul meu...asta prin 2009-2010 , investeam in masinarii profesionale care minau si un bitcoin pe zi...acum nu mai merge asa...pretul a crescut f mult..si probabil ca o sa ajunga undeva la vreo 10.000 pe bitcoin dupa ce s-a facut upgrade-ul cu segwit in fine voi faceti misto pe aici si ziceti sa-si cumpere lumea saci....dar daca ar fi sa se poata vedea fizic , chiar am avut saci de bitcoin , peste 80 la suta din ei minati si cumparati altii cand pretul nu sarea de 100 de dolari....si peste 60 la suta vanduti cand a atins pragul 2000 ... nu va zic cat si cum ca nu are rost....dar daca sunt curiosi sa stiti doar ca profitul a fost de milioane .................................. de dolari. Sper ca nu v-am stricat seara...peace 8
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Postat Septembrie 14, 2017 Voi faceti misto si luati in ras subiectu asta cu bitcoin , da cine a avut cap la un moment dat in viata asta si a stiut cu ce se mananca a facut bani frumosi ( printre care ma numar si da ma laud ) toata treaba asta cu bitcoin a inceput ca o caterinca , cand lumea "mina" cu calculatoru de acasa pentru bitcoin...am fost si eu miner virtual la randul meu...asta prin 2009-2010 , investeam in masinarii profesionale care minau si un bitcoin pe zi...acum nu mai merge asa...pretul a crescut f mult..si probabil ca o sa ajunga undeva la vreo 10.000 pe bitcoin dupa ce s-a facut upgrade-ul cu segwit in fine voi faceti misto pe aici si ziceti sa-si cumpere lumea saci....dar daca ar fi sa se poata vedea fizic , chiar am avut saci de bitcoin , peste 80 la suta din ei minati si cumparati altii cand pretul nu sarea de 100 de dolari....si peste 60 la suta vanduti cand a atins pragul 2000 ... nu va zic cat si cum ca nu are rost....dar daca sunt curiosi sa stiti doar ca profitul a fost de milioane .................................. de dolari. Sper ca nu v-am stricat seara...peace Bambuuuuuu?!Esti burlac? 2 4
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 Bambuuuuuu?!Esti burlac? te lepazi tu de pisic ? ))
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Postat Septembrie 14, 2017 te lepazi tu de pisic ? )) Brusc, asta imi suna ca si cum din Biserica o voce pe 3 octave ma intreaba daca as vrea sa ma lepad de Satana) 2 4
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 14, 2017 )) deci nu , am inteles O frantura recenta
crimson_lysergic_rhodium Reputație: -455 Postat Septembrie 14, 2017 Oras:surreal Oras:surreal Postat Septembrie 14, 2017 )) deci nu , am inteles O frantura recenta Screenshot_20170915-015007.pngSa-ti fie de bine 2 4
nemuriciuxxx Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2017 )) deci nu , am inteles O frantura recenta Screenshot_20170915-015007.pngbun asa...toti acei bani intra la tine in cont?
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 15, 2017 bun asa...toti acei bani intra la tine in cont?Intra o pula. Sunt bani virtuali. Si la Caritas, in primii ani, au fost castigatori. 1
vanessa31 Reputație: -447 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2017 Intra o pula. Sunt bani virtuali. Si la Caritas, in primii ani, au fost castigatori. Până și la Caritas, cei care au știut când să se oprească au câștigat. Pe undeva prin State, deja se vând apartamente exclusiv în bitcoin, iar de pe anumite site-uri poți cumpăra produse tot în bitcoin. E ceva mai complexă treaba în comparație cu Caritas, totuși. 1
obsidian Reputație: 1866 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Septembrie 15, 2017 Până și la Caritas, cei care au știut când să se oprească au câștigat. Pe undeva prin State, deja se vând apartamente exclusiv în bitcoin, iar de pe anumite site-uri poți cumpăra produse tot în bitcoin. E ceva mai complexă treaba în comparație cu Caritas, totuși.Este vorba de un joc piramidal in esenta. Dar motorul este tot lacomia oamenilor. La un moment dat, stabilit de baietii destepti de peste ocean, va exploda. Unii vor fi in castig, altii in pierdere.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 15, 2017 Ia din angro. O fi mai ieftinLa sac de rafie sa fie...
doamnax Reputație: 802 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:braila Oras:braila Postat Septembrie 15, 2017 )) deci nu , am inteles O frantura recenta Screenshot_20170915-015007.pngce ai achizitionat pana acum din banii aia? 4 4
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Septembrie 15, 2017 Voi faceti misto si luati in ras subiectu asta cu bitcoin , da cine a avut cap la un moment dat in viata asta si a stiut cu ce se mananca a facut bani frumosi ( printre care ma numar si da ma laud ) toata treaba asta cu bitcoin a inceput ca o caterinca , cand lumea "mina" cu calculatoru de acasa pentru bitcoin...am fost si eu miner virtual la randul meu...asta prin 2009-2010 , investeam in masinarii profesionale care minau si un bitcoin pe zi...acum nu mai merge asa...pretul a crescut f mult..si probabil ca o sa ajunga undeva la vreo 10.000 pe bitcoin dupa ce s-a facut upgrade-ul cu segwit in fine voi faceti misto pe aici si ziceti sa-si cumpere lumea saci....dar daca ar fi sa se poata vedea fizic , chiar am avut saci de bitcoin , peste 80 la suta din ei minati si cumparati altii cand pretul nu sarea de 100 de dolari....si peste 60 la suta vanduti cand a atins pragul 2000 ... nu va zic cat si cum ca nu are rost....dar daca sunt curiosi sa stiti doar ca profitul a fost de milioane .................................. de dolari. Sper ca nu v-am stricat seara...peace nu are nici o legatura cu 'a avea cap'. bitcoin-ul a fost o idee frumoasa la inceput, acum este pur speculatie. pana o sa pice. sunt convins ca nimeni nu poate anticipa momentul respectiv, dupa cum nimeni nu a anticipat evolutia bitcoin-ului la lansare. dupa modelul lui au aparut si alte monede virtuale, vezi ethereum. vrei sa jonglezi cu banu', n-ai decat. banul - virtual sau real - nu are NICI O VALOARE. valoarea e data de imaginatia omului. atata timp cat toata lumea crede in bani ca mijloc de asigurare a traiului, ei or sa existe. real sau virtual, e irelevant.
keyser söze Reputație: -1832 Postat Septembrie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2017 https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/financiar/seful-celei-mai-mari-banci-americane-bitcoin-e-o-frauda-bula-se-va-sparge-si-va-fi-mai-rau-decat-la-criza-lalelelor-17204808
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum