Sari la conținut

Merită să cumpăr Bitcoin ?

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot si oriunde
Postat

Cică acum e 2000 de $ :hmmm

Seamănă a CARITAS

• Like 1
Postat

Ia din angro. O fi mai ieftin

In targ la Vitan oi găsi ? :hmmm

• Like 1
  • Oras:bv
  • Disponibila
  • Oras:bv
  • Disponibila
Postat

Depinde ce faci cu ei.
Dacă vrei jucării de pe Alphabay, e cam musai să cumperi.

Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

cumpara un sac  :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Cică acum e 2000 de $ :hmmm

Seamănă a CARITAS

Voi faceti misto si luati in ras subiectu asta cu bitcoin , da cine a avut cap la un moment dat  in viata asta si a stiut cu ce se mananca a facut bani frumosi ( printre care ma numar si da ma laud )  toata treaba asta cu bitcoin a inceput ca o caterinca , cand lumea "mina" cu calculatoru de acasa pentru bitcoin...am fost si eu miner virtual la randul meu...asta prin 2009-2010 , investeam in masinarii profesionale care minau si un bitcoin pe zi...acum nu mai merge asa...pretul a crescut f mult..si probabil ca o sa ajunga undeva la vreo 10.000 pe bitcoin dupa ce s-a facut upgrade-ul cu segwit  in fine voi faceti misto pe aici si ziceti sa-si cumpere lumea saci....dar daca ar fi sa se  poata vedea fizic , chiar am avut saci de bitcoin , peste 80 la suta din ei minati si cumparati altii cand pretul nu sarea de 100 de dolari....si peste 60 la suta vanduti cand a atins pragul 2000 ... nu va zic cat si cum ca nu are rost....dar daca sunt curiosi sa stiti doar ca profitul a fost de milioane .................................. de dolari. Sper ca nu v-am stricat seara...peace :)

• Like 8
  • Oras:surreal
  • Oras:surreal
Postat

Voi faceti misto si luati in ras subiectu asta cu bitcoin , da cine a avut cap la un moment dat  in viata asta si a stiut cu ce se mananca a facut bani frumosi ( printre care ma numar si da ma laud )  toata treaba asta cu bitcoin a inceput ca o caterinca , cand lumea "mina" cu calculatoru de acasa pentru bitcoin...am fost si eu miner virtual la randul meu...asta prin 2009-2010 , investeam in masinarii profesionale care minau si un bitcoin pe zi...acum nu mai merge asa...pretul a crescut f mult..si probabil ca o sa ajunga undeva la vreo 10.000 pe bitcoin dupa ce s-a facut upgrade-ul cu segwit  in fine voi faceti misto pe aici si ziceti sa-si cumpere lumea saci....dar daca ar fi sa se  poata vedea fizic , chiar am avut saci de bitcoin , peste 80 la suta din ei minati si cumparati altii cand pretul nu sarea de 100 de dolari....si peste 60 la suta vanduti cand a atins pragul 2000 ... nu va zic cat si cum ca nu are rost....dar daca sunt curiosi sa stiti doar ca profitul a fost de milioane .................................. de dolari. Sper ca nu v-am stricat seara...peace :)

Bambuuuuuu?!

Esti burlac? :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:Europa
Postat

bun asa...toti acei bani intra la tine in cont?

Intra o pula. Sunt bani virtuali.

Si la Caritas, in primii ani, au fost castigatori.

• Like 1
Postat

Intra o pula. Sunt bani virtuali.

Si la Caritas, in primii ani, au fost castigatori.

Până și la Caritas, cei care au știut când să se oprească au câștigat.

Pe undeva prin State, deja se vând apartamente exclusiv în bitcoin, iar de pe anumite site-uri poți cumpăra produse tot în bitcoin. E ceva mai complexă treaba în comparație cu Caritas, totuși.

• Like 1
Postat

Până și la Caritas, cei care au știut când să se oprească au câștigat.

Pe undeva prin State, deja se vând apartamente exclusiv în bitcoin, iar de pe anumite site-uri poți cumpăra produse tot în bitcoin. E ceva mai complexă treaba în comparație cu Caritas, totuși.

Este vorba de un joc piramidal in esenta.

Dar motorul este tot lacomia oamenilor. La un moment dat, stabilit de baietii destepti de peste ocean, va exploda. Unii vor fi in castig, altii in pierdere.

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

nu are nici o legatura cu 'a avea cap'. bitcoin-ul a fost o idee frumoasa la inceput, acum este pur speculatie. pana o sa pice. sunt convins ca nimeni nu poate anticipa momentul respectiv, dupa cum nimeni nu a anticipat evolutia bitcoin-ului la lansare. dupa modelul lui au aparut si alte monede virtuale, vezi ethereum. vrei sa jonglezi cu banu', n-ai decat. 

banul - virtual sau real - nu are NICI O VALOARE. valoarea e data de imaginatia omului. atata timp cat toata lumea crede in bani ca mijloc de asigurare a traiului, ei or sa existe. real sau virtual, e irelevant. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...