Sari la conținut

Merită să cumpăr Bitcoin ?

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

eu am luat pe la inceputu anului trecut cand de 1 cent luai si 2xrp. tot pe criteriu ieftineala am luat, recunosc. sa mai zica cineva ca nu e si ieftineala buna :)

este , cum dracu sa nu fie :)) 

• Oras:British Virgin Islands
Postat

este , cum dracu sa nu fie :)) 

hai sa-ti dau un pont ca-mi esti simpatic :) . il dau aici, poate fac pe cineva om din greseala, sau preferi pe privat? :)

Postat

hai sa-ti dau un pont ca-mi esti simpatic :) . il dau aici, poate fac pe cineva om din greseala, sau preferi pe privat? :)

da aici daca tot dai :) 

Postat

da aici daca tot dai :)

Am inteles. Sa zica astia ca suntem filantropi...

Iti zic asa in linii mari, pt mai multe detalii acceseaza ANNu lor de pe bitcointalk.

Bitcore (BTX)

Nu numai ca e peste toate forkurile dar si devii sunt foarte seriosi si au planuri mari (aceiasi devi de la bitsend).

Este un fork virtual de btc cu propriu blockchain. Partea cea mai frumoasa e ca ai airdrop in fiecare zi de luni care este in valoare de 5% din totalul monedelor pe care le detii.(in decembrie a fost 4%, ai prins ideea). Din februarie o sa fie 6% and so on pana cand monedele de aici se vor termina. Eu l-am prins la pret bun, sub $7 si am cumparat/minat destule monede incat primesc peste $1200 pe saptamanal doar din airdrop. Un fel de merg pe drum si vine banii...

https://i.imgur.com/X9GBpt2.png

Postat

Am inteles. Sa zica astia ca suntem filantropi...

Iti zic asa in linii mari, pt mai multe detalii acceseaza ANNu lor de pe bitcointalk.

Bitcore (BTX)

Nu numai ca e peste toate forkurile dar si devii sunt foarte seriosi si au planuri mari (aceiasi devi de la bitsend).

Este un fork virtual de btc cu propriu blockchain. Partea cea mai frumoasa e ca ai airdrop in fiecare zi de luni care este in valoare de 5% din totalul monedelor pe care le detii.(in decembrie a fost 4%, ai prins ideea). Din februarie o sa fie 6% and so on pana cand monedele de aici se vor termina. Eu l-am prins la pret bun, sub $7 si am cumparat/minat destule monede incat primesc peste $1200 pe saptamanal doar din airdrop. Un fel de merg pe drum si vine banii...

https://i.imgur.com/X9GBpt2.png

auzisem de el...da nu apucasem sa fac cercetare de piata ca sa zic asa , mersi de info o sa cumpar si eu de vreo 10 mii :D 

• Like 1
Postat

auzisem de el...da nu apucasem sa fac cercetare de piata ca sa zic asa , mersi de info o sa cumpar si eu de vreo 10 mii :D

drept sa-ti spun mai am si eu 25 de mii oiro pregatiti dar am tot asteptat sa mai scada. n`am luat la 13$ am zis ca poate-l prind la 10$ si cred ca o sa mai prind pula in mana.

Postat

de ark si lisk ce parere ai ? 

Postat

de ark si lisk ce parere ai ? 

de ark chiar nu stiu ce sa zic in schimb lisku cred ca e bun si are viitor(dar eu unu n-as lua la pretu asta), cand mi a zis un prieten sa iau asta vara la pana in 2$ n am luat ca un bou si acu imi pare un rau...

Postat

de ark chiar nu stiu ce sa zic in schimb lisku cred ca e bun si are viitor(dar eu unu n-as lua la pretu asta), cand mi a zis un prieten sa iau asta vara la pana in 2$ n am luat ca un bou si acu imi pare un rau...

ark-ul cica ar vrea sa uneasca cumva toate sistemele astea de blockchain.....iar de lisk ce sa zic...e cam pe acolo cu btx-ul de ai zis mai devreme....crezi ca e mai valabil btx-ul ? 

Postat

ark-ul cica ar vrea sa uneasca cumva toate sistemele astea de blockchain.....iar de lisk ce sa zic...e cam pe acolo cu btx-ul de ai zis mai devreme....crezi ca e mai valabil btx-ul ? 

parerea mea strict subiectiva este ca da, e mult mai valabil btxu. acu' tu nu tre sa te iei dupa mine, stii cum e in lumea asta crypto, la un momentdat citesti atat de multe si mai ales contradictorii, incat ti se blocheaza creieru de nu stii ce sa mai crezi...

Postat

parerea mea strict subiectiva este ca da, e mult mai valabil btxu. acu' tu nu tre sa te iei dupa mine, stii cum e in lumea asta crypto, la un momentdat citesti atat de multe si mai ales contradictorii, incat ti se blocheaza creieru de nu stii ce sa mai crezi...

nu e vb ca ma iau dupa cineva anume , mi se pare buna btx-ul , pentru ca e minabila si sunt putine in circulatie , iar istoria ne-a aratat ca toate monedele care au fost putine ca nr si au fost si minabile...au fost f profitabile..au avut cresteri spectaculoase , incercam sa imi fac o parere , dar o sa caut pe net din scoarta in scoarta 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

exact , nici nu trebuie sa crezi in el , o sa-si faca treaba...asteapta sa-l bage pe coinbase si o sa sara-n aer pretul si sa-l anunte amazonu ca metoda altfernativa pentru plata , sa vezi cum se duce usor usor la 10-20 de dolari...eu am cumparat cand era 0.20 centi :)

WHOAAA.... bai si m-am codit atata sa cumpar/sa nu cumpar.... :cry2 :cry2 :wallbash :wallbash

Postat

WHOAAA.... bai si m-am codit atata sa cumpar/sa nu cumpar.... :cry2 :cry2 :wallbash :wallbash

nu-i timpul pierdut, dar v-am zis de atunci aici pe topic , sa-l luati ca e ieftin si o sa se duca....au facut prea multe miscari in piata ca sa fi ramas asa , l-au luat pe ala de a fost director de comunicatii la facebook , au facut marketing puternic pe la cnbc , au semnat un acord cu un consortiu de carti de credit din japonia SBI holdings si inca vreo 2-3 miscari destepte...pentru 2018 , ar fi vreo 4 ..care ar putea sa ridice pretul  mult de tot , una aia cu amazonu daca se bate palma , doi ar fi faza cu coinbase sa fie bagat la exchange ( vezi bitcoin cash , care si-a triplat pretul cand a fost anuntat pe coinbase )  ar mai fi una cu un fond de investitii care nush ce kkt vor sa faca ( imi scapa acum ) si inca o treaba  un protocol de asta intre banci ...oricare din treburile astea...din perspectiva mea , ii ridica pretul la 7-10 dolari asa lejer 

• Like 1
Postat

nu e vb ca ma iau dupa cineva anume , mi se pare buna btx-ul , pentru ca e minabila si sunt putine in circulatie , iar istoria ne-a aratat ca toate monedele care au fost putine ca nr si au fost si minabile...au fost f profitabile..au avut cresteri spectaculoase , incercam sa imi fac o parere , dar o sa caut pe net din scoarta in scoarta 

exact, sun in curculatie 1:1 cu btc-u cand se va termina airdropu. si max supply o sa fie tot 21M

• Like 1
Vizitator caproshu
Postat

exact, sun in curculatie 1:1 cu btc-u cand se va termina airdropu. si max supply o sa fie tot 21M

Fratilor,ce vorbiti voi aici este japoneza(pt.mine!!)luminati-ma si pe mine cum se pot cumpara...am incercat ceva..trebuie sa-ti faci cont...proceduri complexe...alte variante sunt??

Vizitator
Postat

Ce parere aveti de Bytecoin ? E tot descentralizat si se pare ca-i creste mult valoarea. LE: o nemultumire la BYC: sincronizarea portofelului cu Network Chain dureaza ENORM de mult ! :ewpu :ewpu

Eu m-as arunca a spune ca si Dogecoin este in revenire, 1000 Doges sunt acum aproape 10 $, cred ca ma re-apuc sa minez Doge, vad ca s-au redeschis multe pool-uri ce au fost dormant timp de 3-4 ani. Cred ca BTC trage in sus majoritatea cripto-monedelor mari...

Postat

Am citit posturile lui bambuchaa si cred ca o sa bag si eu niste bani in Ripple.

Pare foarte interesant si chiar cred ca sunt sanse sa creasca in valoare.

@Bambuchaa: Daca nu te deranjeaza, zi-mi te rog ce exchange sa folosesc ca sa cumpar Ripple? Care ar fi cel mai ok? Nu vreau sa fac mining, vreau doar sa cumpar ca o investitie de viitor.

Postat

Eu am bagat bani recent in Lumen Stellar XLM. Evident nu sunt in aceasi liga cu bambuchaa :)

Are mult potential si inteleg ca IBM si ceva consortiu de banci sunt in spate sau urmeaza sa investeasca. XLM a crescut/a fost stabil si cand BTC scadea si cand BTC urca deci nu a a fost doar o incercare de salvare de dip-ul BTC.

Este un offshoot din Ripple si acum creste ca painea calda.

Are loc de crestere, market capital este la $13,242,194,198 spre deosebire sa zicem de Ripple cu $105,561,845,359

Imi place si Raiblocks, deocamdata insa e stagnant.

Ca si exchange: Bittrex si Kraken.

https://image.ibb.co/jVKHWb/Capture.jpg

Postat

In 2 ore jumatate capitalul investit in XLM a crescut de la  $13,242,194,198 la $14,413,992,459   :)

Dinamica, nu gluma.  Racheta.

Lumea vede potentialul XLM si acum piata a crescut cu mai mult de un miliard de USD in 2h30 ... Am luat trenul cand trebuie se pare ...

Vizitator caproshu
Postat

A avut dreptate Bambucha !!!!A crescut enorm..dar INCA nu e timpul pierdut...mai intreb inca o data...cum pot cumpara ripple cel mai simplu ???

Postat

A avut dreptate Bambucha !!!!A crescut enorm..dar INCA nu e timpul pierdut...mai intreb inca o data...cum pot cumpara ripple cel mai simplu ???

Fa-ti cont pe kraken.com.

Fa-ti verificarile pe kraken pana la cel putin Tier 2.

Trimiti bani (EURO) pe kraken (ori dintr-un cont bancar in EURO ori te duci la banca si faci un ordin de plata). Trebuie sa ai grija cum trimiti banii este foarte important ca la detalii sa pui un cod anume (citeste pentru aceasta si infomeaza-te ce si cum faci altfel poti sa pierzi banii si adio).

Cumperi Bitcoin pe kraken cu euro.

Cu Bitcoin poti cumpara alte criptomonezi disponibile pe Kraken sau poti sa iti faci un cont si pe Bittrex, transferi Bitcoin de pe kraken pe Bittrex, cumperi ce criptomoneda vrei (si e disponibila acolo). Bitcoin poti sa iti trimiti si catre alte conturi (pe care trebuie sa ti le faci) pe alte site-uri (de ex Bitgrail sau Cryptopia) pentru ca unele monezi le gasesti doar in unele market-uri.

Fiecare transfer de bitcoin costa un comision asa ca daca poti, minimizeaza-le.

Eu am scris la modul general, daca tot iti este neclar iti recomand sa "sapi" pe net si sunt foarte multe blog-uri pe subiect.

• Like 4
  • Oras:Middle of Nowhere
Postat

Fa-ti cont pe kraken.com.

Fa-ti verificarile pe kraken pana la cel putin Tier 2.

Trimiti bani (EURO) pe kraken (ori dintr-un cont bancar in EURO ori te duci la banca si faci un ordin de plata). Trebuie sa ai grija cum trimiti banii este foarte important ca la detalii sa pui un cod anume (citeste pentru aceasta si infomeaza-te ce si cum faci altfel poti sa pierzi banii si adio).

Cumperi Bitcoin pe kraken cu euro.

Cu Bitcoin poti cumpara alte criptomonezi disponibile pe Kraken sau poti sa iti faci un cont si pe Bittrex, transferi Bitcoin de pe kraken pe Bittrex, cumperi ce criptomoneda vrei (si e disponibila acolo). Bitcoin poti sa iti trimiti si catre alte conturi (pe care trebuie sa ti le faci) pe alte site-uri (de ex Bitgrail sau Cryptopia) pentru ca unele monezi le gasesti doar in unele market-uri.

Fiecare transfer de bitcoin costa un comision asa ca daca poti, minimizeaza-le.

Eu am scris la modul general, daca tot iti este neclar iti recomand sa "sapi" pe net si sunt foarte multe blog-uri pe subiect.

Nu merge sa trimiti direct cu cardul?Si nu se poate cumpara alte monede fara sa fii nevoit sa cumperi bitcoin?

Vizitator
Postat

Nu merge sa trimiti direct cu cardul?Si nu se poate cumpara alte monede fara sa fii nevoit sa cumperi bitcoin?

Nu merge cu cardul. Cele mai multe banci iti suspenda si cardul si contul de card daca te prind ca ai cumparat direct. S-ar putea sa mearga si Doge Coin cumparat, dar nu vreau sa zic o prostie, nu am mai cumparat demult, verifica mai intai.

Postat

Nu merge cu cardul. Cele mai multe banci iti suspenda si cardul si contul de card daca te prind ca ai cumparat direct.

De ce?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.