Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Ianuarie 18, 2018 Postat Ianuarie 18, 2018 10200 $s a cam dus la vale rau...poate ne spune bambucha de ce....
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2018 s a cam dus la vale rau...poate ne spune bambucha de ce....market correction isi revine , hodl 1
badmadafaka Reputație: 1447 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Ianuarie 21, 2018 market correction isi revine , hodlCe wallet ai recomanda?Tu unde iti tii monedele si cum facem sa ne protejam mai bine impotriva hackerilor?Pe site-urile de exchange am vazut ca e o problema scriau cativa pe fb,twitter ca au fost hackuiti,furati,etc.
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 21, 2018 Ce wallet ai recomanda?Tu unde iti tii monedele si cum facem sa ne protejam mai bine impotriva hackerilor?Pe site-urile de exchange am vazut ca e o problema scriau cativa pe fb,twitter ca au fost hackuiti,furati,etc. cel mai sfant e un wallet hardware ( ledger nano s ) 4
badmadafaka Reputație: 1447 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Ianuarie 23, 2018 cel mai sfant e un wallet hardware ( ledger nano s ) Stii cumva cum e cu impozitarea?Am inteles ca nu e reglementata piata cryptomonedelor deci activitatea e cam in zona gri statul nu zice nici ca e legal dar nici ca e ilegal.Dar ma gandesc sa nu ai probleme daca sa zicem retragi 100k o data nu te ia la intrebari ANAF-ul?=)))
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2018 Stii cumva cum e cu impozitarea?Am inteles ca nu e reglementata piata cryptomonedelor deci activitatea e cam in zona gri statul nu zice nici ca e legal dar nici ca e ilegal.Dar ma gandesc sa nu ai probleme daca sa zicem retragi 100k o data nu te ia la intrebari ANAF-ul? =)))6619 Activitati auxiliare intermedierilor financiare faci pfa sau firma
jamall Reputație: 2517 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 23, 2018 6619 Activitati auxiliare intermedierilor financiare faci pfa sau firma Bambuchaa, ce zici de țeapa bitconnect ?
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Ianuarie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 23, 2018 Bambuchaa, ce zici de țeapa bitconnect ? nu stiu prea multe....am auzit ceva si stiu ca a cazut pretu de la 400 la 12 dolari sau ceva de genu 2
badmadafaka Reputație: 1447 Postat Ianuarie 30, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Ianuarie 30, 2018 nu stiu prea multe....am auzit ceva si stiu ca a cazut pretu de la 400 la 12 dolari sau ceva de genuCe se intampla cu lumea crypto,a fost o luna ianuarie oribila,piata e in scadere sau stagneaza in cel mai bun caz :)))
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Ianuarie 31, 2018 Oras:F Oras:F Postat Ianuarie 31, 2018 Intrucat sunt un adept al teoriei lui M. N. Rothbard, Ludwig von Mises etc., cred ca insasi existenta unor asemenea entitati fara nici o acoperire denota ca oamenii nu mai fac distinctie intre lumea reala si fanteziile proprii (proces la care contribuie statele moderne in forma lor actuala, de ferme de oameni de munca inrobiti prin indoctrinare si frica atent cultivata). 1
badmadafaka Reputație: 1447 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Februarie 2, 2018 Lumea e in panica.Arde Roma!Se dezumfla bula!Valeeeu fugiti salvati femeile si copiii!:)))) 1
mars11 Reputație: 2707 Postat Februarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 2, 2018 Se vorbea de anul trecut ca BTC va ajunge pe la 6000 ... intrebarea este daca se mai ridica. 4
cionedison Reputație: 96 Postat Februarie 3, 2018 Oras:British Virgin Islands Oras:British Virgin Islands Postat Februarie 3, 2018 100% va depasi ATH-ul
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 3, 2018 Oras:F Oras:F Postat Februarie 3, 2018 Lumea e in panica.Arde Roma!Se dezumfla bula!Valeeeu fugiti salvati femeile si copiii! :))))Salvati-le, ca-s bune pe jar cand nu mai avem ce hali! :laugh2 1
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 market correction isi revine , hodlVad...isi revine...in jos!!!Cateva banci americane au interzis deja sa se mai faca tranzactii de moneda virtuala cu cardurile emise de ele !!!
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2018 Vad...isi revine...in jos!!!Cateva banci americane au interzis deja sa se mai faca tranzactii de moneda virtuala cu cardurile emise de ele !!!Informeaza corect : au interzis doar cardurile de credit, nu si pe cele de debit 3
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Informeaza corect : au interzis doar cardurile de credit, nu si pe cele de debitHai ca-mi placi...pai de credit e vorba,taticu...ca aia sunt banii bancilor!!!Cei pe care ti pun ei la dispozitie...restul,adica ceea ce incasezi,etc,poti sa faci ce vrei cu ei !!!
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2018 Hai ca-mi placi...pai de credit e vorba,taticu...ca aia sunt banii bancilor!!!Cei pe care ti pun ei la dispozitie...restul,adica ceea ce incasezi,etc,poti sa faci ce vrei cu ei !!!Lucrurile sunt mult mai complexe si nu am chef sa fac papirus aici cu ele , asa ca o sa ma rezum doar in a spune ca pretul Bitconului nu a fost influentat si nici nu va fi de cativa inconstienti, care s-au indatorat sau si-au vandut casele ca sa isi cumpere moneda, sperand la o imbogatire peste noapte fara sa faca nimic. 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 5, 2018 Pfuaiii ...unii nu au ce manca si viseaza la Pi-coi , Bi-coi .....sau o suta de mii de euro sa faca si ei investitii profitabile pe termen lung , oricum ar fi e distractiva problema pe care si-o pun :slap2 Stau in kilu' Saftei cu ochii pe monitoare si pe conversia COI-ului sa vada daca le-a mai crescut si lor cotatia la 2 COAIE , apoi isi fac socoteala daca isi permit d'o guma Turbo 2 1
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 5, 2018 Foarte posibil, indiferent cat ar valora, sa nu mai poata fi convertiti in bani. Adica sa te pisi pe ei. 2
cionedison Reputație: 96 Postat Februarie 5, 2018 Oras:British Virgin Islands Oras:British Virgin Islands Postat Februarie 5, 2018 scopul btc-ului este acela de a inlocui banii fiat, asa cum bancile incearca s-o faca. da` asta este alta discutie...
mars11 Reputație: 2707 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2018 Foarte posibil, indiferent cat ar valora, sa nu mai poata fi convertiti in bani. Adica sa te pisi pe ei. Japonezii sunt pro-cryptocurrency. De cateva zile se pot cumpara bilete Air Japan cu bitcoin. Cat timp au utilitate, bitcoin va avea o anume valoare. Cat este acea valoare, vom vedea in continuare.Eu unul sunt in pierdere cu investitia in crypto (mi-au mai atenuat din pierdere unele alt-coin-uri dar tot pierdere este), dar cum spuneam: cat timp imi permit sa pierd ce am investit, totul este ok. Sunt curios insa ce se va intampla atunci cand se atinge media pe 200 de zile, adica atunci cand 1BTC ajunge putin peste 6000 USD ... Investitorii mari se bazeaza pe datele acestea statistice. Daca astia incep sa cumpere in acel moment, atunci bitcoinul si toata gashca o sa creasca ca painea calda. Si cei care au cojones sa cumpere aproape de 6000 USD o sa faca bani gramada.Daca nu se intampla nimic atunci dezastru, nu stiu ce ar mai putea sa il ridice la valorile din decembrie. LE: Oricum, sa nu uitam ca in ciuda caderii masive, market cap-ul nu a facut decat sa se intoarca la valoarea din decembrie 2017. E ca si cum cresterile din decembrie au fost sterse cu guma, nimic mai mult. Cum spuneam: cine are oua acum, sunt 50-50 sanse sa isi dubleze banii sau nimic.
badmadafaka Reputație: 1447 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Postat Februarie 6, 2018 Japonezii sunt pro-cryptocurrency. De cateva zile se pot cumpara bilete Air Japan cu bitcoin. Cat timp au utilitate, bitcoin va avea o anume valoare. Cat este acea valoare, vom vedea in continuare.Eu unul sunt in pierdere cu investitia in crypto (mi-au mai atenuat din pierdere unele alt-coin-uri dar tot pierdere este), dar cum spuneam: cat timp imi permit sa pierd ce am investit, totul este ok. Sunt curios insa ce se va intampla atunci cand se atinge media pe 200 de zile, adica atunci cand 1BTC ajunge putin peste 6000 USD ... Investitorii mari se bazeaza pe datele acestea statistice. Daca astia incep sa cumpere in acel moment, atunci bitcoinul si toata gashca o sa creasca ca painea calda. Si cei care au cojones sa cumpere aproape de 6000 USD o sa faca bani gramada.Daca nu se intampla nimic atunci dezastru, nu stiu ce ar mai putea sa il ridice la valorile din decembrie. LE: Oricum, sa nu uitam ca in ciuda caderii masive, market cap-ul nu a facut decat sa se intoarca la valoarea din decembrie 2017. E ca si cum cresterile din decembrie au fost sterse cu guma, nimic mai mult. Cum spuneam: cine are oua acum, sunt 50-50 sanse sa isi dubleze banii sau nimic.Ideal ar fi sa nu investesti acum pana nu se stabilizeaza piata ca din ce vad de o luna se duce tot in jos.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum