araboaica Reputație: -113 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Casablanca Oras:Casablanca Postat Decembrie 4, 2017 Voi faceti misto si luati in ras subiectu asta cu bitcoin , da cine a avut cap la un moment dat in viata asta si a stiut cu ce se mananca a facut bani frumosi ( printre care ma numar si da ma laud ) toata treaba asta cu bitcoin a inceput ca o caterinca , cand lumea "mina" cu calculatoru de acasa pentru bitcoin...am fost si eu miner virtual la randul meu...asta prin 2009-2010 , investeam in masinarii profesionale care minau si un bitcoin pe zi...acum nu mai merge asa...pretul a crescut f mult..si probabil ca o sa ajunga undeva la vreo 10.000 pe bitcoin dupa ce s-a facut upgrade-ul cu segwit in fine voi faceti misto pe aici si ziceti sa-si cumpere lumea saci....dar daca ar fi sa se poata vedea fizic , chiar am avut saci de bitcoin , peste 80 la suta din ei minati si cumparati altii cand pretul nu sarea de 100 de dolari....si peste 60 la suta vanduti cand a atins pragul 2000 ... nu va zic cat si cum ca nu are rost....dar daca sunt curiosi sa stiti doar ca profitul a fost de milioane .................................. de dolari. Sper ca nu v-am stricat seara...peace :)Aveai dreptate aici cand ziceai ca se face 10000 :) 5 1
Vizitator i.like.milfs Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 $12,853.90 USD se merita dar trebuie urmarite si alte monede, gen Dash, Monero, Ethereum etc. :PCx https://ei.marketwatch.com/Multimedia/2017/08/14/Photos/NS/MW-FS300_bitcoi_20170814145102_NS.jpg?uuid=8526745e-8121-11e7-973e-9c8e992d421e 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 6, 2017 Postat Decembrie 6, 2017 Intr UN cuvant :nu meritaAhahahahahahahahhahhahah:)))))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2017 Postat Decembrie 7, 2017 Sunt mai multe monede virtuale...nu doar bitcoin.
mars11 Reputație: 2707 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2017 De la 20:00 pana acum, 21:58, 1BTC a crescut cu 120 euro.Eu daca as fi in locul fetelor de pe aici care au fost destul de destepte sa puna de-o parte banutzi ... as sti ce sa fac cu ei :) 2
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 7, 2017 De la 20:00 pana acum, 21:58, 1BTC a crescut cu 120 euro.Eu daca as fi in locul fetelor de pe aici care au fost destul de destepte sa puna de-o parte banutzi ... as sti ce sa fac cu ei :) nu crezi ca ti-ar cam tremura gladiola sa lasi 10k pe un crypto currency despre care nu stii nimic? btw, tovarasu' care a creat jucaria are un milionde btc. e disparut, nu stie nimeni nimic de el. btc-ii aia sunt nemiscati.
mars11 Reputație: 2707 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2017 Ai dreptate. Intr-un anume fel.Daca aia 15K (sa zicem ca vb de 1BTC) ar fi singurii mei bani, tot ce-am strans o viata ... da, as strange tare din dorsal. Dar cum spuneam, este cuminte ca sa nu pui niciodata toate ouale in acelasi cos.Eu investesc doar atat ca imi permit.Suficient ca daca ceva se intampla (am patit-o cu actiunile, recent: tot ce am avut investit a cazut brusc cu aprox 30%) sa nu raman in aer si sa imi pot reveni rapid sau relativ rapid. 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2017 Postat Decembrie 7, 2017 Ai dreptate. Intr-un anume fel.Daca aia 15K (sa zicem ca vb de 1BTC) ar fi singurii mei bani, tot ce-am strans o viata ... da, as strange tare din dorsal. Dar cum spuneam, este cuminte ca sa nu pui niciodata toate ouale in acelasi cos.Eu investesc doar atat ca imi permit.Suficient ca daca ceva se intampla (am patit-o cu actiunile, recent: tot ce am avut investit a cazut brusc cu aprox 30%) sa nu raman in aer si sa imi pot reveni rapid sau relativ rapid.Da, total de acord cu tine, ideea e sa nu investesti niciodata mai mult decat iti poti permite sa pierzi...
cionedison Reputație: 96 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:British Virgin Islands Oras:British Virgin Islands Postat Decembrie 7, 2017 cautand ceva loveala pt ore tarzii, nush cum dracu am dat peste topicu asta si, umbland prin lumea crypto de pe la sfarsitul lu 2014 am si citit ce ati debitat pe aici. ba baetz, cu exceptia a 2-3 persoane, restu sunteti pe langa subiect rau de tot.astia cu caritasu, daca vreti caritas apelati cu "incredere" aici: https://bitconnect.co/astia cu lalelele, cu bulele si cu "auzitea" nu uitati ca nu toate bulele au fost rele unele dintre ele revolutionand pt totdeauna lumea (exact ce va face si bitcoinul / blockchainul si descentralizarea ). exemplu: bula internetului p.s mi-a fost lene sa mai conectez trezoru si ledgeru asa ca o sa pun si eu un print doar cu walletu din telefonp.s2 @bambucha n-am reusit sa ma acomodez cu mycelium :) https://i.imgur.com/Wi2G2sy.png 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Decembrie 7, 2017 Ai dreptate. Intr-un anume fel.Daca aia 15K (sa zicem ca vb de 1BTC) ar fi singurii mei bani, tot ce-am strans o viata ... da, as strange tare din dorsal. Dar cum spuneam, este cuminte ca sa nu pui niciodata toate ouale in acelasi cos.Eu investesc doar atat ca imi permit.Suficient ca daca ceva se intampla (am patit-o cu actiunile, recent: tot ce am avut investit a cazut brusc cu aprox 30%) sa nu raman in aer si sa imi pot reveni rapid sau relativ rapid. deviem de la subiect, dar cred ca e foarte important daca faci treaba asta ca sursa alternativa sau pricipala de venit. oricum, conteaza suma de bani. pui putin, ai nevoie de profit mare pentru a simti ceva. evident, asta implica riscuri sporite. pui mult, poti sa cumperi si sa vinzi la fluctuatii de cativa centi pe actiune, sumele se vor strange.in romania 10k e o suma mare, putini sunt cei care o pot pune pe bursa fara sa transpire. suma insa nu e suficienta pentru nimic. veniturile lunare nu sunt suficiente pentru nimic, iar un tun, daca ai bafta sa-l dai, nu te va acoperi pentru restul vietii. POATE sa fie suficient pentru un start intr-un biznis mai asezat. btw, se mineaza inca btc, da' in ferme pe insule care au surse de energie ieftine (geotermale de ex) si pot fi racite natural. 1 2
rav3r Reputație: 401 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Muntele Olymp Oras:Muntele Olymp Postat Decembrie 9, 2017 ia si cumpara coitze, o sa ajunga fisa la 250k
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 9, 2017 Daca e vreunu interesat , zic sa bage niste bani in ripple coin , pret de piata actual 0.22 de centi ... cu perspectiva de crestere f mare in urmatorul an , tinand cont de implicarea AMEX si a unui fond de investitii care o sa blocheze 100 de mil de dolari intr-un escrow ,ma rog e mai mult de explicat si nici n-am timp sau rabdare ( mai mult rabdare ) , dar zic ca daca aveti 4-5 sute de dolari cu care nu aveti ce face...ar fi buni de aruncat acolo.Cu 500 de dolari iei undeva la 2400 de ripple coins ..... acum nu tre sa va luati dupa ce zic eu ( poate sunt nebun ) era doar o sugestie. Sa stii ca si eu ma uit la ripple de ceva vreme, daca tot am cam pierdut trenul cu BTC, acuma stau de sase la orice mai poate fi profitabil.
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2017 Sa stii ca si eu ma uit la ripple de ceva vreme, daca tot am cam pierdut trenul cu BTC, acuma stau de sase la orice mai poate fi profitabil.sunt multe care pot fi profitabile , nem , ripple , iota ...ia si baga , ca pleaca si trenu asta si vezi ca nici la btc nu e pierdut , personal cred ca o sa sara de un milion de dolari 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Decembrie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Decembrie 9, 2017 BTC s-a apreciat cu 2000% in 17 luni aproape, desi tot am zis ca se sparge bula, se pare ca nu s-a spart, s-a umflat si mai tare si inca se umfla, sa vedem totusi, prima va fi ripple cat de curand. 1
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 9, 2017 Se sparge!
cionedison Reputație: 96 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:British Virgin Islands Oras:British Virgin Islands Postat Decembrie 9, 2017 daca la corectia pretului voi ii spuneti "spargerea bulei" atunci da bula se va sparge, e ceva firesc si va fii foarte sanatos pentru btc si mai ales pentru alturi
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Decembrie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 13, 2017 In alta ordine de idei , ripple a crescut de la 0,25 la 0,47 , intr-o zi ...a fost si 0,5......csf ncsf :)
vitalis Reputație: 42 Postat Decembrie 14, 2017 Postat Decembrie 14, 2017 Sistem piramidal .Cand nu mai sant fraieri la baza ,se prabuseste.Aia multi de jos le baga la buzunar celor putini de sus.
vitalis Reputație: 42 Postat Decembrie 14, 2017 Postat Decembrie 14, 2017 Sistem piramidal.Grosul de la baza le baga la buzunar celor putini din varf.Cand dispare baza se prabuseste piramida.Functioneaza de peste 70 ani modelul asta in diferite forme.
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 14, 2017 nu foarte multe,..vreo 2 masini , casa si am facut o ferma de nuci ...restu sunt la "saltea"Si fiscul nu te-a intrebat din ce? Sau ai declarat mostenire de la matusa Tamara?
lewsyllv Reputație: 42 Postat Decembrie 14, 2017 Postat Decembrie 14, 2017 Sistem piramidal.Grosul de la baza le baga la buzunar celor putini din varf.Cand dispare baza se prabuseste piramida.Functioneaza de peste 70 ani modelul asta in diferite forme.ar fi bine ca acum aia cu grosul sa vanda, pretul se duce jos de tot si poate cumpar si eu, lumea o sa cumpere din nou, pt ca utilitatea exista, din punctul meu de vedere, e un fel de aur, stai sa vezi cand vine Georgescu de la PSD la BNR si se apuca de printat banii, poate tu esti mai destept si iti banii in valuta, dar nu uita, acum nu stiu cati ani, toata valuta din banci a fost schimbata automat, in lei.. sau poti sa ii tii la saltea, si roaga-te sa nu iti sparga casa, insa dupa cum modifica PSD-ul codul penal si legile, o sa ajungi la puscarie ca de ce aveai bani la saltea.
gabrogabro Reputație: 2398 Postat Decembrie 14, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 14, 2017 Voi faceti misto si luati in ras subiectu asta cu bitcoin , da cine a avut cap la un moment dat in viata asta si a stiut cu ce se mananca a facut bani frumosi ( printre care ma numar si da ma laud ) toata treaba asta cu bitcoin a inceput ca o caterinca , cand lumea "mina" cu calculatoru de acasa pentru bitcoin...am fost si eu miner virtual la randul meu...asta prin 2009-2010 , investeam in masinarii profesionale care minau si un bitcoin pe zi...acum nu mai merge asa...pretul a crescut f mult..si probabil ca o sa ajunga undeva la vreo 10.000 pe bitcoin dupa ce s-a facut upgrade-ul cu segwit in fine voi faceti misto pe aici si ziceti sa-si cumpere lumea saci....dar daca ar fi sa se poata vedea fizic , chiar am avut saci de bitcoin , peste 80 la suta din ei minati si cumparati altii cand pretul nu sarea de 100 de dolari....si peste 60 la suta vanduti cand a atins pragul 2000 ... nu va zic cat si cum ca nu are rost....dar daca sunt curiosi sa stiti doar ca profitul a fost de milioane .................................. de dolari. Sper ca nu v-am stricat seara...peace :)Daca intr-adevar e asa te felicit : bravo tie. Ma bucir ca sunt persoane carora le umbla mintea au si putin noroc si se pricep la asa ceva !!! 4
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Decembrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2017 In alta ordine de idei , ripple a crescut de la 0,25 la 0,47 , intr-o zi ...a fost si 0,5......csf ncsf :) pe 13 decembrie...azi in 28 ripple a ajuns la 1,45 USD ... pe sistemu , cine n-are un batran sa-si cumpere ;)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum